silencjariusz 21.06.23, 08:00 Zaczynamy wędrówkę ku zimie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Niestety, stało się... 21.06.23, 10:35 Zdecydowanie Zaobserwowałam już pierwsze objawy, rano otwieram lodówkę a tam szron 😉 Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Niestety, stało się... 21.06.23, 10:47 Sama widzisz. Znaki w przyrodzie są czytelne i jednoznaczne. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Niestety, stało się... 27.06.23, 14:12 U mnie lodówka jest w idealnym stanie, od ponad tygodnia wyłączona. Drugi raz w tym miesiącu Odpowiedz Link
obrotowy to ciesz sie, 27.06.23, 16:51 green.amber napisała: > Zaobserwowałam już pierwsze objawy, rano otwieram lodówkę a tam szron 😉 to ciesz sie, gorzej, gdyby po otwarciu ukazal sie tam Jarek, a jesli go nie bylo - to znaczy, ze Swiat jest jako-tako w porzadku. przynajmniej do jesieni. Odpowiedz Link
green.amber Re: Niestety, stało się... 21.06.23, 10:35 Zdecydowanie Zaobserwowałam już pierwsze objawy, rano otwieram lodówkę a tam szron 😉 Odpowiedz Link
obrotowy Ty sie ciesz... 21.06.23, 14:33 green.amber napisała: > Zdecydowanie > Zaobserwowałam już pierwsze objawy, rano otwieram lodówkę a tam szron 😉 Ty sie ciesz, ze tam w srodku Jarka nie bylo. - jak w kazdej Telewizorni... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Ty sie ciesz... 02.07.23, 09:18 W publicznej na pierwszym miejscu jest Tusk. Przeanalizowali kto występował na okładkach w ubiegłym roku w propisowskich pismach. Na pierwszym miejscu był Tusk, miał tyle okładek co Morawiecki z Kaczyńskim razem wzięci. Trochę mu ustępował Putin. Duda na szarym końcu Odpowiedz Link
obrotowy groza... 21.06.23, 14:31 silencjariusz napisał: > Zaczynamy wędrówkę ku zimie... groza... ale z drugiej strony: - "Swieta za pasem" Odpowiedz Link
obrotowy Re: groza... 21.06.23, 14:46 silencjariusz napisał: > Nie lubię świąt. no to jestes taka sierota po komunizmie... i festyn na 22-go lipca Ci ukradli . ding.pl/blog/artykuly/wata-cukrowa-jak-zrobic-biedronka-ma-odpowiedz,5941 Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Niestety, stało się... 21.06.23, 20:51 Nie jest mi szkoda. Odrobina zimy jest fajna. A dzisiaj w pracy pierwszy dzień z klimą w tym roku. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Niestety, stało się... 29.06.23, 00:24 silencjariusz napisał: > Zaczynamy wędrówkę ku zimie... Nie tylko ku zimie.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Niestety, stało się... 30.06.23, 08:18 Znaczy wzrośnie Ci aktywność seksualna (w sensie, że dzień krótszy, noce dłuższe będą, to i seksić się więcej będziesz)? Odpowiedz Link