irytujaca.inieznosna24 04.12.23, 22:09 Witam, poszukiwany chetny mężczyzna 30-35 lat do rozmowy. Sama mam 31 i chciałbym nawiązać z kims realcje poprzez internet. Nigdy tak tego nie robiłam i jestem ciekawa czym mnie tu coś zaskoczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcepanka313 Re: Bez pytania 04.12.23, 22:25 irytujaca.inieznosna24 Nigdy tak tego nie robiłam i jeste > m ciekawa czym mnie tu coś zaskoczy Chyba brak odzewu. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Bez pytania 05.12.23, 07:51 silencjariusz napisał: > Może doprcyzuję. Napisałem na forum. Oczywista oczywistość Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Bez pytania 05.12.23, 21:16 silencjariusz napisał: > Taaa... Jasne... No raczej....w końcu trochę się tu swego czasu pisało.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Bez pytania 05.12.23, 22:56 Stare dzieje. A ludzie się zmieniają przecież... Odpowiedz Link
irytujaca.inieznosna24 Re: Bez pytania 05.12.23, 14:05 Czy nadal jesteś zainteresowany ? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Bez pytania 05.12.23, 16:45 Ja stary dziad jestem. Nie mieszczę się w widełkach. Popisz z nami tutaj. Co Ty na to? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Bez pytania 05.12.23, 07:51 silencjariusz napisał: > Ja już napisałem. Prowokacja.... Odpowiedz Link
baenzai Re: Bez pytania 04.12.23, 23:05 Takie relacje nie mają większego sensu. Kiedyś miałem ,,znajome'' z internetu i po wymianie kilku wiadomości nie za bardzo było już o czym gadać. W sumie tylko z jedną z nich miałem lepszy flow, nawet poruszaliśmy dość osobiste i pikantne tematy. Krótko mówiąc - nie polecam. Ale zawsze możesz założyć jakiś wątek na forum. Byle tylko to nie było coś w rodzaju ,,u mnie pada śnieżek, a u was?''. Odpowiedz Link
irytujaca.inieznosna24 Re: Bez pytania 05.12.23, 07:22 Dziękuję za poradę, jak juz wspominałam, nigdy czegoś takiego nie robiłam i byłaby to całkiem ciekawa odmiana ale fajnie jest ze ktos z doświadczeniem i odradza tego typu rozwiązanie. Odpowiedz Link
obrotowy nie daj sie zniechecic :) 05.12.23, 16:04 baenzai zawsze jest na "nie" - a probowac zawsze warto. zwlaszcza jak sie jest kobieta, - bo tu w wiekszosci meskie towarzystwo. Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Bez pytania 05.12.23, 17:08 🤦 Zastanawiam się jak to możliwe, że przy takim podejściu do poznawania lasek możesz być ciągle sam? Odpowiedz Link
baenzai Re: Bez pytania 05.12.23, 20:44 Takie znajomości kompletnie nic nie dają. Nawet social skilli nie można za bardzo poćwiczyć. Oczywiście są osoby, która nawet latami ciągną internetowe ,,przyjaźnie'', ale to jest jakiś margines. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Bez pytania 05.12.23, 21:22 No i tu muszę się z Tobą zgodzić. To trochę jak w realu....czasem jest osoba,z którą po prosu jest chemia,czy nawet chęć poznawania,a czasem nic nie łączy. Odpowiedz Link
searam Re: Bez pytania 08.12.23, 19:28 Mezczyzna do rozmowy...? Do tego to sa psiapsiolki... Odpowiedz Link
obrotowy wez nie wybrzydzaj :) 10.12.23, 17:52 searam napisał: > Mezczyzna do rozmowy...? Do tego to sa psiapsiolki... wez nie wybrzydzaj, - wszak ona 31, on 30-35 rozmowa ma byc na scisle okreslone tematy - wsrod to ktorych seks wcale nie musi byc najwazniejszy... Odpowiedz Link
searam Re: wez nie wybrzydzaj :) 11.12.23, 14:22 obrotowy napisał: > searam napisał: > > Mezczyzna do rozmowy...? Do tego to sa psiapsiolki... > > > wez nie wybrzydzaj, - wszak ona 31, on 30-35 > > rozmowa ma byc na scisle okreslone tematy - wsrod to ktorych seks wcale nie mus > i byc najwazniejszy... Seks nie jest najwazniejszy...?! Dziwne.... Odpowiedz Link
obrotowy Re: wez nie wybrzydzaj :) 12.12.23, 16:03 searam napisał: > Seks nie jest najwazniejszy...?! Dziwne.... mam przeczucie, ze dla tej osobki - nie jest. bo gdyby byl - toby wpadla na sympatie .pl, czy inne czaty. a ta - to zapewne osoba majaca scisle okreslone cele zyciowe Odpowiedz Link