szarlotka_ja 30.03.24, 13:49 I udanej zmiany czasu 😉 Świętujcie! 🐥🐔🐣🐥🐤 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baenzai Re: Pięknych świąt 30.03.24, 13:56 Ja tam proponuję żeby katolicy sobie świętowali w swoje święta a reszta społeczeństwa mogła wziąć wolne w dowolnym innym dniu. Odpowiedz Link
searam Re: Pięknych świąt 31.03.24, 22:14 Udanych Swiat wszystkim. Dzielmy sie jajkiem ( a la oplatek) i oczekujmy wprowadzenia wielkanocnych koled... Odpowiedz Link
stasi1 Re: bylo minelo. 05.04.24, 19:35 I nie chcą dać mi wolnego. Tylko że mogbym sobie majówkę tydzień wcześniej zrobić, albo później tylko z kim? Odpowiedz Link
j-k zbieraj sie. 05.04.24, 20:50 stasi1 napisał: > I nie chcą dać mi wolnego. Tylko że mogbym sobie majówkę tydzień wcześniej zrobić, albo później tylko z kim? mowilem Ci juz dawno. jedz k.. .do bialoruskiego (dzis ) Grodna etnicznych Polek tam pod sufit - chcacych sie znalezc (na stale) w Unii Odpowiedz Link
obrotowy Re: zbieraj sie. 07.04.24, 14:14 stasi1 napisał: > To nie tak łatwo wbrew pozorom dziecinnie latwo. potrzebny wprawdzie paszport - ale wjazd do Grodna na tydzien - bez WIZ. Odpowiedz Link
baenzai Re: zbieraj sie. 07.04.24, 14:38 Ale w praktyce jak to miałoby wyglądać? Przyjeżdżasz, meldujesz się w hotelu i co dalej? Pewnie są tam jakieś kluby disco, ale jeżeli ktoś jest takim typowym klubowiczem to i w Polsce coś tam wyrwie a jeżeli nie jest to wątpliwe żeby mu się w Grodnie udało. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: zbieraj sie. 07.04.24, 23:21 > Przyjeżdżasz, meldujesz się w hotelu i co dalej? Też jestem ciekawy. A poza tym - mój znajomy kiedyś próbował podrywać dziewczyny w Grodnie. Ogólnie nie miał nigdy problemu z podrywaniem dziewczyn, więc myślał że pójdzie mu łatwo. Okazało się, że tamtejsze dziewczyny były zainteresowane wyłącznie tamtejszymi facetami i z wielkich planów wielkiego podrywu nic nie wyszło. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: zbieraj sie. 10.04.24, 00:14 baenzai napisał: > Może mu o Tinder chodziło. Nie, pojechał tam na tydzień czy 10 dni, już nie pamiętam. Wynajął pokój od jakiejś Polki tam mieszkającej i wyruszył na łowy. Zakończyły się one kompletnym fiaskiem. Odpowiedz Link
baenzai Re: zbieraj sie. 10.04.24, 17:40 kevinjohnmalcolm napisał: > baenzai napisał: > > Może mu o Tinder chodziło. > > Nie, pojechał tam na tydzień czy 10 dni, już nie pamiętam. Wynajął pokój od ja > kiejś Polki tam mieszkającej i wyruszył na łowy. Zakończyły się one kompletnym > fiaskiem. Trochę się nie zrozumieliśmy. Chodziło mi o to, że może obrotowy miał na myśli szukanie na Tinderze. W sensie, że przyjeżdżasz do Grodna, wynajmujesz jakiś hotel, odpalasz Tindera, odpalasz translator polsko-rosyjski i próbujesz się umówić z jakimiś laskami na spotkanie. Tylko nie wiem czy przez tydzień by się w ogóle udało doprowadzić do jakiegoś spotkania. Odpowiedz Link
baenzai Re: bylo minelo. 07.04.24, 17:52 Wielkanoc, Majówka, Sylwester, jeden chuj za przeproszeniem, bo i tak sporo ludzi (zwłaszcza samotnych) nie robi wtedy nic konkretnego. Śmigus dyngus już zresztą odszedł do lamusa, bo po pierwsze dzieciarni jest mniej a po drugie mają inne rozrywki niż ganianie ludzi po ulicach z wiadrami. Odpowiedz Link
obrotowy podlacz sie do jakiejs grupy ? 09.04.24, 21:44 baenzai napisał: > Wielkanoc, Majówka, Sylwester, jeden chuj za przeproszeniem, bo i tak sporo lud > zi (zwłaszcza samotnych) nie robi wtedy nic konkretnego. podlacz sie do jakiejs grupy ? moze wtedy ten stres samotnosci (w wolne dni) Ci przejdzie ? ostatecznie mozesz wziac wolontarriat w szpitalu, albo w izbie wytrzezwien. Odpowiedz Link
baenzai Re: podlacz sie do jakiejs grupy ? 09.04.24, 22:51 obrotowy napisał: > ostatecznie mozesz wziac wolontarriat w szpitalu, albo w izbie wytrzezwien. Mogę jeszcze odświeżać wątki sprzed 15 lat na jakimś martwym forum. Odpowiedz Link
obrotowy nosz wlasnie. 10.04.24, 15:15 baenzai napisał: > Mogę jeszcze odświeżać wątki sprzed 15 lat na jakimś martwym forum. nosz.wlasnie. taki jeden Twoj "ulubieniec" czesto to robi i - przynajmniej na forum - na nic nie narzeka. Odpowiedz Link
baenzai Re: nosz wlasnie. 10.04.24, 17:47 obrotowy napisał: > baenzai napisał: > > Mogę jeszcze odświeżać wątki sprzed 15 lat na jakimś martwym forum. > > > nosz.wlasnie. > > taki jeden Twoj "ulubieniec" czesto to robi i - przynajmniej na forum - na nic > nie narzeka. W sumie to nie wiemy czy nie narzeka. Może po prostu nie robi tego publicznie na forum. Ostatnio jeden z bardziej znanych użytkowników Wykop.pl strzelił samobója. Z jego aktywności na tym portalu wynikało, że spędzał na nim całe dnie, zapewne z samotności. Jednak przypadek stasiego jest jeszcze dziwniejszy, bo on dosłownie gada sam ze sobą. Odpowiedz Link
obrotowy Re: nosz wlasnie. 11.04.24, 12:10 baenzai napisał: > Ostatnio jeden z bardziej znanych użytkowników Wykop.pl strzelił samobója. Z je > go aktywności na tym portalu wynikało, że spędzał na nim całe dnie, zapewne z s > amotności. Jednak przypadek stasiego jest jeszcze dziwniejszy, bo on dosłownie > gada sam ze sobą. nieprawda. opowiada np. o ogniskach, ktore urzadza (pewnie pare razy do roku) - co mu sie zreszta chwali. Odpowiedz Link
baenzai Re: nosz wlasnie. 11.04.24, 19:20 On o tych ogniskach pisze tak zupełnie bez jakiegoś kontekstu i praktycznie nikt z nim tego wątku nie ciągnie (porównaj to chociażby z wątkiem o urbeksie). Niczym to się nie różni od wątków o pogodzie. Odpowiedz Link
obrotowy nosz wlasnie. moze... 11.04.24, 22:08 baenzai napisał: > On o tych ogniskach pisze tak zupełnie bez jakiegoś kontekstu i praktycznie nik > t z nim tego wątku nie ciągnie (porównaj to chociażby z wątkiem o urbeksie). Ni > czym to się nie różni od wątków o pogodzie. Przyznam Ci racje, bo moze je robil - ale z racji pracy i przeniesienia sie do Warszawy juz ich nie robi. ale to tylko moje domysly. dom w kazdym razie i miejsce na ognisko - tam ma. Odpowiedz Link