Dodaj do ulubionych

Noooo... tooo...;)

31.12.25, 19:54
Bawimy sie pijac, czy pijemy bawiac sie...?! wink

Haaa... Haaa....Ha.... Happy New Year..!
Samotnym, Niesamotnym, Polaczonym i Rozlaczonym...!
Co ma byc to i tak bedzie w 2016..smile
Obserwuj wątek
    • samysliciel Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 20:16
      searam napisał:

> Bawimy sie pijac, czy pijemy bawiac sie...?! wink
      >
      > Haaa... Haaa....Ha.... Happy New Year..!
      > Samotnym, Niesamotnym, Polaczonym i Rozlaczonym...!
      > Co ma byc to i tak bedzie w 2016..smile

o, dostać 10 lat w gratisie, masz gest! wink

Szczęśliwego Nowego Roku!

www.youtube.com/watch?v=psa2R12spOI
      • searam Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 20:42
        samysliciel napisał:

Tak mi sie k....a spieszy...wink To przez ta 10 letnia (nie, nie to nie to co myslisz..) whisky...smile Najlepszego K..a Jego Mac..smile !

> searam napisał:
        >
        > > Bawimy sie pijac, czy pijemy bawiac sie...?! wink
        > >
        > > Haaa... Haaa....Ha.... Happy New Year..!
        > > Samotnym, Niesamotnym, Polaczonym i Rozlaczonym...!
        > > Co ma byc to i tak bedzie w 2016..smile
        >
        > o, dostać 10 lat w gratisie, masz gest! wink
        >
        > Szczęśliwego Nowego Roku!
        >
        > www.youtube.com/watch?v=psa2R12spOI
        • samysliciel Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 21:45
          searam napisał:

> Tak mi sie k....a spieszy...wink To przez ta 10 letnia (nie, nie to nie to co my
          > slisz..) whisky...smile Najlepszego K..a Jego Mac..smile !

]Tyle kropek stawiasz, co to za niedopowiedzenia - w koło fortuny czy innego wisielca się bawisz? wink
          10letnia whisky - to powinna być inwestycja nienaruszalna, za 50 lat byłbyś bogaty wink
          Z poprzedniej pracy lata temu, na święta dostałem whyski Chivas Regal w gustownym pudełku, miałem otworzyć po osiągnięciu kluczowego życiowego sukcesu, na taki się jednak nie zanosi - nie chcesz nabyć? wink

Miałem plany na sylwestra, w zarysie tak jak poniżej wink

www.youtube.com/watch?v=Elh-QH6oN5M
          jednak nostalgia nie pozwala się skupić, pozostaje więc słuchanie muzyki, także z gier

www.youtube.com/watch?v=kslaeOUk7N4
          www.youtube.com/watch?v=_EyLjDEn65U
          miodzio, lecz nie tylko z gier

Wszystko wskazuje na to, że Wilki w przyszłym roku nie będą grały w Polsce sad , ostatni koncert dali pod moim mieszkaniem w Atlas Arenie, to była piękna sprawa
          www.youtube.com/watch?v=bwrS8DKtuvo
          Mocne brzmienia i dobra kreacja, jest moc
          www.youtube.com/watch?v=VN1x_iv5FBE
          www.youtube.com/watch?v=1SIhedUuqjE
          Koniec roku, a no właśnie, jakie postanowienia w nowym??
          U mnie brak - niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba! big_grinsuspicious
          • searam Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 22:07
            Wiesz co...,Ja nie jestem kumaty we wszystkim..Moje kropki to czas na wdech i wydech..smile
            Chivas...O whisky , za ktora nigdy nie przepadalem btw, moge rozmawiac to the core. Kto wdychal wiatr w Speyside to wyczuje .Wilkow nie oglada ten co sam nim jest...smile Noworocznym postanowieniem jest wzbogacenie sie i niezobowiazujace niskoplatne relacje z kobietami...smile
            • samysliciel Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 22:40
              searam napisał:

> Wiesz co...,Ja nie jestem kumaty we wszystkim..Moje kropki to czas na wdech i w
              > ydech..smile

Spoko spoko, sam kiedyś (nad)używałem kropek pisząc tutaj... pisze się swoje a resztę niech dopowie/pomyśli każdy jak chce smile
              Metodę wdech i wydech powinienem częściej stosować, wysoka wrażliwość to jednak częściej brzemię jak dar...

www.youtube.com/watch?v=B8yz5la6PG4
              www.youtube.com/watch?v=ZCSf8a-Gexs
              > Chivas...O whisky , za ktora nigdy nie przepadalem

Mój szwagier mówił podobnie dlatego nie otworzyłem i zamieniłem w... inwestycję big_grin suspicious

btw, moge rozmawiac to the c
              > ore. Kto wdychal wiatr w Speyside to wyczuje .Wilkow nie oglada ten co sam nim
              > jest...smile

Chyba każdemu zdarzyło się "wyć" przy księżycu.

Noworocznym postanowieniem jest wzbogacenie sie i niezobowiazujace ni
              > skoplatne relacje z kobietami...smile

Wiesz że trafiasz sedno sprawy? Mężczyzna musi być bogaty, ubogacić życie kobiety w taki czy inny sposób. Nie oceniam, albo płacisz dosłownie za chwilę namiętności lub długoterminowo, w ratach za wspólne życie, właśnie materialnie, albo poprzez emocjonalne powiązania, najlepiej świadome, mocne związanie... jesteśmy słabą płcią, bardziej potrzebujemy kobiet jak one nas, albo inaczej, mężczyzna zdecydowanie częściej i bardziej cierpi bez kobiety.
              Chwała kobiecie, która doceni starania i dostrzeże w mężczyźnie szansę na wspólne, szczęśliwe przeżycie chwili, którą trwa życie a nie będzie w nim widzieć "dobrej partii" czy "lokaty" smile

Gdy słów brakuje, gdy dialog zanika, gdy nadal się czuje, niech mówi muzyka!

www.youtube.com/watch?v=YpoHBTeyFxg
              • searam Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 23:41
                Coz... Stary.. Nie filozofuj. Ja tego nie wymyslilem. Laski dostajace kase sa slodsze niz kwasne zony. To tak dziala. Nie zen sie. Moja kochanka jest kontraktowa. Jestesmy free a potem bye bye.
                Chwala kobiecie ?! Czy cie pojebalao ? To sa zdziry, suki, lajdaczki i jak historyk Dlugosz napisal o pierwszej polskiej prostyzutce : " Ewka pierdolonka.." Alleluja...smile
                • samysliciel Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 23:58
                  searam napisał:

> Coz... Stary.. Nie filozofuj. Ja tego nie wymyslilem. Laski dostajace kase sa s
                  > lodsze niz kwasne zony. To tak dziala. Nie zen sie. Moja kochanka jest kontrak
                  > towa. Jestesmy free a potem bye bye.
                  > Chwala kobiecie ?! Czy cie pojebalao ? To sa zdziry, suki, lajdaczki i jak hist
                  > oryk Dlugosz napisal o pierwszej polskiej prostyzutce : " Ewka pierdolonka.."
                  > Alleluja...smile

Cóż... czuję wielkie rozgoryczenie i się niemu nie dziwię. Kobiety i mężczyźni są ofiarami własnych ról narzuconych przez obyczajowość / poprawność / tradycjonalizm. Z jednej strony wypada żyć w parze, z drugiej strony jesteśmy od małego nauczani by "nie dać babie wejść na głowę" / "by chłopa trzymać krótko" smile
                  Mam świadomość tych powszechnych zasad gry i je odrzucam, świadomy mając lat naście, wierzyłem że poznam kobietę która też będzie myśleć, postrzegać rzeczywistość podobnie...

• silencjariusz Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 20:58
      Wszystkiego dobrego.smile
      • searam Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 21:37
        silencjariusz napisał:

> Wszystkiego dobrego.smile
        Zaraz....zaraz.... Wszystkiego dobrego..?! Tylko dla mnie..?! A co z reszta tych samotnych..? ! wink
        All right.. .. WSZYSTKIM samotnym najlepszego ! Zeby im dmuchal w zagle testosteron,kasa i branie ..przez caly rok.
    • baenzai Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 21:39
      Paaaanie, tu już dawno nikt nie pisze. Poza krótką dyskusją o Annie Swatce to w ostatnim półroczu były tylko wysrywy stasia.
      • searam Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 22:07
        baenzai napisał:

> Paaaanie, tu już dawno nikt nie pisze. Poza krótką dyskusją o Annie Swatce to w
        > ostatnim półroczu były tylko wysrywy stasia.
        Wez przestan k...a mac. Napisz cos ..smile
        • baenzai Re: Noooo... tooo...;) 01.01.26, 10:33
          Ty też masz specyficzny styl pisania. Taki kuzyn stasia ale trochę dirty smile
    • obrotowy pijemy dla smaku. 31.12.25, 23:39
      searam napisał:
      > Bawimy sie pijac, czy pijemy bawiac sie...?! wink

pijemy dla smaku.

procenty + pomarancze.
      • searam Re: pijemy dla smaku. 31.12.25, 23:42
        obrotowy napisał:
        Dawwaaaajj czadu..! Nie poddamy sie...!!wink

> searam napisał:
        > > Bawimy sie pijac, czy pijemy bawiac sie...?! wink
        >
        >