searam 31.12.25, 19:54 Bawimy sie pijac, czy pijemy bawiac sie...?! Haaa... Haaa....Ha.... Happy New Year..! Samotnym, Niesamotnym, Polaczonym i Rozlaczonym...! Co ma byc to i tak bedzie w 2016.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samysliciel Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 20:16 searam napisał: > Bawimy sie pijac, czy pijemy bawiac sie...?! > > Haaa... Haaa....Ha.... Happy New Year..! > Samotnym, Niesamotnym, Polaczonym i Rozlaczonym...! > Co ma byc to i tak bedzie w 2016.. o, dostać 10 lat w gratisie, masz gest! Szczęśliwego Nowego Roku! www.youtube.com/watch?v=psa2R12spOI Odpowiedz Link
searam Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 20:42 samysliciel napisał: Tak mi sie k....a spieszy... To przez ta 10 letnia (nie, nie to nie to co myslisz..) whisky... Najlepszego K..a Jego Mac.. ! > searam napisał: > > > Bawimy sie pijac, czy pijemy bawiac sie...?! > > > > Haaa... Haaa....Ha.... Happy New Year..! > > Samotnym, Niesamotnym, Polaczonym i Rozlaczonym...! > > Co ma byc to i tak bedzie w 2016.. > > o, dostać 10 lat w gratisie, masz gest! > > Szczęśliwego Nowego Roku! > > www.youtube.com/watch?v=psa2R12spOI Odpowiedz Link
samysliciel Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 21:45 searam napisał: > Tak mi sie k....a spieszy... To przez ta 10 letnia (nie, nie to nie to co my > slisz..) whisky... Najlepszego K..a Jego Mac.. ! ]Tyle kropek stawiasz, co to za niedopowiedzenia - w koło fortuny czy innego wisielca się bawisz? 10letnia whisky - to powinna być inwestycja nienaruszalna, za 50 lat byłbyś bogaty Z poprzedniej pracy lata temu, na święta dostałem whyski Chivas Regal w gustownym pudełku, miałem otworzyć po osiągnięciu kluczowego życiowego sukcesu, na taki się jednak nie zanosi - nie chcesz nabyć? Miałem plany na sylwestra, w zarysie tak jak poniżej www.youtube.com/watch?v=Elh-QH6oN5M jednak nostalgia nie pozwala się skupić, pozostaje więc słuchanie muzyki, także z gier www.youtube.com/watch?v=kslaeOUk7N4 www.youtube.com/watch?v=_EyLjDEn65U miodzio, lecz nie tylko z gier Wszystko wskazuje na to, że Wilki w przyszłym roku nie będą grały w Polsce , ostatni koncert dali pod moim mieszkaniem w Atlas Arenie, to była piękna sprawa www.youtube.com/watch?v=bwrS8DKtuvo Mocne brzmienia i dobra kreacja, jest moc www.youtube.com/watch?v=VN1x_iv5FBE www.youtube.com/watch?v=1SIhedUuqjE Koniec roku, a no właśnie, jakie postanowienia w nowym?? U mnie brak - niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba! Odpowiedz Link
searam Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 22:07 Wiesz co...,Ja nie jestem kumaty we wszystkim..Moje kropki to czas na wdech i wydech.. Chivas...O whisky , za ktora nigdy nie przepadalem btw, moge rozmawiac to the core. Kto wdychal wiatr w Speyside to wyczuje .Wilkow nie oglada ten co sam nim jest... Noworocznym postanowieniem jest wzbogacenie sie i niezobowiazujace niskoplatne relacje z kobietami... Odpowiedz Link
samysliciel Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 22:40 searam napisał: > Wiesz co...,Ja nie jestem kumaty we wszystkim..Moje kropki to czas na wdech i w > ydech.. Spoko spoko, sam kiedyś (nad)używałem kropek pisząc tutaj... pisze się swoje a resztę niech dopowie/pomyśli każdy jak chce Metodę wdech i wydech powinienem częściej stosować, wysoka wrażliwość to jednak częściej brzemię jak dar... www.youtube.com/watch?v=B8yz5la6PG4 www.youtube.com/watch?v=ZCSf8a-Gexs > Chivas...O whisky , za ktora nigdy nie przepadalem Mój szwagier mówił podobnie dlatego nie otworzyłem i zamieniłem w... inwestycję btw, moge rozmawiac to the c > ore. Kto wdychal wiatr w Speyside to wyczuje .Wilkow nie oglada ten co sam nim > jest... Chyba każdemu zdarzyło się "wyć" przy księżycu. Noworocznym postanowieniem jest wzbogacenie sie i niezobowiazujace ni > skoplatne relacje z kobietami... Wiesz że trafiasz sedno sprawy? Mężczyzna musi być bogaty, ubogacić życie kobiety w taki czy inny sposób. Nie oceniam, albo płacisz dosłownie za chwilę namiętności lub długoterminowo, w ratach za wspólne życie, właśnie materialnie, albo poprzez emocjonalne powiązania, najlepiej świadome, mocne związanie... jesteśmy słabą płcią, bardziej potrzebujemy kobiet jak one nas, albo inaczej, mężczyzna zdecydowanie częściej i bardziej cierpi bez kobiety. Chwała kobiecie, która doceni starania i dostrzeże w mężczyźnie szansę na wspólne, szczęśliwe przeżycie chwili, którą trwa życie a nie będzie w nim widzieć "dobrej partii" czy "lokaty" Gdy słów brakuje, gdy dialog zanika, gdy nadal się czuje, niech mówi muzyka! www.youtube.com/watch?v=YpoHBTeyFxg Odpowiedz Link
searam Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 23:41 Coz... Stary.. Nie filozofuj. Ja tego nie wymyslilem. Laski dostajace kase sa slodsze niz kwasne zony. To tak dziala. Nie zen sie. Moja kochanka jest kontraktowa. Jestesmy free a potem bye bye. Chwala kobiecie ?! Czy cie pojebalao ? To sa zdziry, suki, lajdaczki i jak historyk Dlugosz napisal o pierwszej polskiej prostyzutce : " Ewka pierdolonka.." Alleluja... Odpowiedz Link
samysliciel Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 23:58 searam napisał: > Coz... Stary.. Nie filozofuj. Ja tego nie wymyslilem. Laski dostajace kase sa s > lodsze niz kwasne zony. To tak dziala. Nie zen sie. Moja kochanka jest kontrak > towa. Jestesmy free a potem bye bye. > Chwala kobiecie ?! Czy cie pojebalao ? To sa zdziry, suki, lajdaczki i jak hist > oryk Dlugosz napisal o pierwszej polskiej prostyzutce : " Ewka pierdolonka.." > Alleluja... Cóż... czuję wielkie rozgoryczenie i się niemu nie dziwię. Kobiety i mężczyźni są ofiarami własnych ról narzuconych przez obyczajowość / poprawność / tradycjonalizm. Z jednej strony wypada żyć w parze, z drugiej strony jesteśmy od małego nauczani by "nie dać babie wejść na głowę" / "by chłopa trzymać krótko" Mam świadomość tych powszechnych zasad gry i je odrzucam, świadomy mając lat naście, wierzyłem że poznam kobietę która też będzie myśleć, postrzegać rzeczywistość podobnie... Odpowiedz Link
searam Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 21:37 silencjariusz napisał: > Wszystkiego dobrego. Zaraz....zaraz.... Wszystkiego dobrego..?! Tylko dla mnie..?! A co z reszta tych samotnych..? ! All right.. .. WSZYSTKIM samotnym najlepszego ! Zeby im dmuchal w zagle testosteron,kasa i branie ..przez caly rok. Odpowiedz Link
baenzai Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 21:39 Paaaanie, tu już dawno nikt nie pisze. Poza krótką dyskusją o Annie Swatce to w ostatnim półroczu były tylko wysrywy stasia. Odpowiedz Link
searam Re: Noooo... tooo...;) 31.12.25, 22:07 baenzai napisał: > Paaaanie, tu już dawno nikt nie pisze. Poza krótką dyskusją o Annie Swatce to w > ostatnim półroczu były tylko wysrywy stasia. Wez przestan k...a mac. Napisz cos .. Odpowiedz Link
baenzai Re: Noooo... tooo...;) 01.01.26, 10:33 Ty też masz specyficzny styl pisania. Taki kuzyn stasia ale trochę dirty Odpowiedz Link
obrotowy pijemy dla smaku. 31.12.25, 23:39 searam napisał: > Bawimy sie pijac, czy pijemy bawiac sie...?! pijemy dla smaku. procenty + pomarancze. Odpowiedz Link
searam Re: pijemy dla smaku. 31.12.25, 23:42 obrotowy napisał: Dawwaaaajj czadu..! Nie poddamy sie...!! > searam napisał: > > Bawimy sie pijac, czy pijemy bawiac sie...?! > > > pijemy dla smaku. > > procenty + pomarancze. Odpowiedz Link