Dodaj do ulubionych

Pierwszy temat: miejsce na ziemi

13.06.18, 21:37
Nie wiem czy jest się czym chwalić, ale wreszcie jestem w nowym miejscu.
1. Na górce ale nie góry
2. Samotnia ale wśród ludzi
3. Spokojnie ale jednak blisko do dużego miasta
4.wśród pięknej zieleni ale nie pola i hektary.
5. Dom stary ale nie do remontu
Noooo. Wydawało by się, że super, hiper i w ogóle....A jednak mam jakieś takie , nijakie nie wiadomo co. Tak jakoś nie potrafię się do końca całkowicie cieszyć.
Może to znużenie długością poszukiwań.
Może to zmęczenie przeprowadzką.
Może to to, że nie mogę się spokojnie rozpakować bo cierpię na zdrowiu ( to będzie 2 temat).
Jak myślicie- czy tu w nowym miejscu będę sxczęśliwa i osiągnę spokój?
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: Pierwszy temat: miejsce na ziemi 14.06.18, 11:47
      Myślę , że się poukłada, przyzwyczaisz się , ukorzenisz.
      Na ciebie - 3 kielichów smile cieszysz się z tego miejsca, i to nie sama.
      Czy będziesz tu szcześliwa - 10 monet smile czyż trzeba więcej ? komplet cały ! Poukłada sie pod każdym względem
      Czy osiągniesz spokój - 4 Mieczy - uśmiałam się aż , hahha, jaśniej się chyba nie da big_grin

Spokojnie, dostroisz się do miejsca smile
      • donbas Re: Pierwszy temat: miejsce na ziemi 14.06.18, 14:41
        Dzięki. Ha, ha 😁Też się uśmiałam jak zobaczyłam 4 Miecze.
        • adoptowany Re: Pierwszy temat: miejsce na ziemi 15.06.18, 08:25
          ,..ciesze się, ze znalazlas odpowiednie miejsce dla siebie,Doni trzymajcie teraz kciuki za mnie,bo kosci zostały rzucone i dom idzie na sprzedaż,a najdalej za kilka m-cy wracamy na stare miejsce w kraju.
          • donbas Re: Pierwszy temat: miejsce na ziemi 15.06.18, 19:53
            Trzymam kciuki. Ale też współczuję tego przedwsięwzięcia logistycznego i poszukiwań. Chyba, że masz już coś upatrzonego w kraju. A tak a' propos miejsca- los płata figle. Znalazłam przez przypadek to, czego szukałam jak byłam całkiem, całkiem młoda, ale teraz już nie szukałam, bo szukałam zupełnie czegoś innego. Ot, karma( moja ponoć związana z miejscem urodzenia ( a to bardzo bliziutko) i chyba przeznaczenie.
            • rrozsypana80 Re: Pierwszy temat: miejsce na ziemi 16.06.18, 12:57
              A mnie cieszy Twoje miejsce na ziemi Doni. Karma? Wiesz chyba nie... Zwykle to bywa tak, że jak się czegoś szuka to nie znajdzie się ale potem samo przychodzi.
              Adopto trzymam kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka