Dodaj do ulubionych

Szukam milej, inteligentnej Bielsko Biała śląskie

03.05.26, 08:34
Jestem wolny, szczupły ,z dużym poczuciem humoru, szerokie horyzonty, sport, muzyka, świat.

Nie pale i nie lubię gdy ktos pali obok mnie.

Lubię sport, uwielbiam wodę, kocham przyrodę.

Brakuje mi bliskiej osoby, z którą mógłbym spędzać czas, wyjść w plener, w góry, nad jezioro, do kina itd

Andrzej
Obserwuj wątek
    • men175 Re: Szukam milej, inteligentnej Bielsko Biała ślą 03.05.26, 16:42
      Proszę kontakt na adres email -

manonfire174@interia.pl
    • kiszonababka Re: Szukam milej, inteligentnej Bielsko Biała ślą 03.05.26, 20:32
      Ja tam wolę dobrze zbudowanych , żeby jak się pójdzie juz w te góry niedźwiedź mnie nie zjadł.
      • okruchlodu Re: Szukam milej, inteligentnej Bielsko Biała ślą 03.05.26, 20:38
        kiszonababka napisała:

> Ja tam wolę dobrze zbudowanych , żeby jak się pójdzie juz w te góry niedźwiedź
        > mnie nie zjadł.

Ale w sensie, że niedźwiedź wybierze jego bo więcej jedzenia? Czy, że więcej waży = wolniej biega = większa szansa, że to Ty uciekniesz?
        • kiszonababka Re: Szukam milej, inteligentnej Bielsko Biała ślą 03.05.26, 20:43
          Biegam całkiem , całkiem.
          Do przodu tyłu i w bok.
          Ale niedźwiedź zapewne wybrałby tego większego jako zagrożenie.
          • men175 Re: Szukam milej, inteligentnej Bielsko Biała ślą 04.05.26, 17:29
            kiszonababka napisała:

> Biegam całkiem , całkiem.
            > Do przodu tyłu i w bok.
            > Ale niedźwiedź zapewne wybrałby tego większego jako zagrożenie.

Kto wie, jak będzie Pan misio , a uciekająca niewiasta będzie apetycznie ponętna, to może się jednak skusić na mięsko mniej tłuste 😃😜
            • kiszonababka Re: Szukam milej, inteligentnej Bielsko Biała ślą 04.05.26, 20:22
              To tylko w tv takie historie na olimpiadach , normalna baba jak spier..La od misia to ponętnie nie wygląda .
        • obrotowy Mila... 03.05.26, 22:57
          okruchlodu napisała:
          > Ale w sensie, że niedźwiedź wybierze jego bo więcej jedzenia?
          Czy, że więcej waży = wolniej biega = większa szansa, że to Ty uciekniesz?

Mila.
          tak czy tak na jedno wychodzi.
          lepiej miec (obok siebie) wiekszego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka