makary0 25.11.02, 12:53 Swiece na stole, kielichy z szampanem, lody ambrozja, swiece sie wypaliły, bąbelki z szampana uciekły, lody roztopiły, :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwasna_cytryna Re: Witaj Pompejo 25.11.02, 13:03 makary0 napisał: > Swiece na stole, kielichy z szampanem, lody ambrozja, > swiece sie wypaliły, bąbelki z szampana uciekły, lody roztopiły, :((((((((((( zostały wspomnienia, więc te pielęgnuj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 25.11.02, 13:17 I mam tak siedzieć z kwaśną miną :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Witaj Pompejo 25.11.02, 13:21 makary0 napisał: > I mam tak siedzieć z kwaśną miną :((((((((((((( to się rozejrzyj wokół ... może znajdziesz coś na osłodę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pom Makary! 25.11.02, 18:30 Wdzisz, jak to jest z kobietą wiecznie zaganianą? Jak tak dalej pójdzie to spóźnie się kiedoś na swój ślub.:) Nie martw się - lody wypiję razem z szampanem, a bąbelki nie są wcale potrzebne, żeby uzystkać nastrój i efekt.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 26.11.02, 08:45 Makariuszu... czyżbyś szampana wypił z kim innym? Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 26.11.02, 09:24 Witaj Pompejo :)))) dla czego z kim innym, sam wypiłem co nalałem, leżem pod stołem i lody kapia na mnie, to wszystko dla tego że to forum otwiera się jak psychopata u psychiatry, 40 minut nim dotarłem na miejsce :(((( przy Twoim zapracowaniu to chyba zdążysz choć na noc poślubną jak na ślub nie ;)))))))) Leżący Makary z 0, inne to sobie dodają ogonek ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 16:59 No widzisz, Makary?? Dziś znowu miałam to samo:(( Ale to już ostatni dzień tak, naprawdę to była wyjątkowa sytuacja. Jutro, od rana świętujemy. A szampana kupuję ja!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 08:30 Jak obiecałam - jestem z szampanem... ale niestety, jako że w pracy siedzę nie mogłam ubrać sie jedynie w czerwoną szarfę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 08:52 Witaj Pompejo :))))))))) A może tak jak Twoja imienniczka Pompeja mała kąpiel w mleku oślic :))))) Był taki film z Bardotką ;))) Szmpan jest przepyszny i wyobrażenie o Tobie w szarfie czerwonej .......brak słow :))))) Chyba bąbelki mi poszły do rozumu, trochę sie wstawiłem :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 09:49 Makariuszu, czyżbyś dostał czkawki? :) Wczoraj upiłam nieco winka i dziś tylko na herbatkę ziołową sie skuszę... Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 10:01 Juz sie robi a może czarną lub zieloną, po winku nie wiem co jest najlepsze ;)) bedziemy robić doświadczenie? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 10:04 Za zieloną nie przepadam... czarną ale z cytrynką poproszę.:) A tak poza tym, to dlaczego ja jeszcze nie wiem z kto mi robi tę herbatkę i tak o mnie dba?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 10:19 już z cytrynką czarną :)) a podaje ........czy to ważne byle smakowała ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 10:25 Ważne i to jak!! A czy byś wolał herbatę podawać nieważne komu?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 10:47 to tylko dla Twojej informacji, sama mie tak nazwałaś :)))))))))) czyli epizod z zabawy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 10:55 Szkoda tylko, że o Makarym wiem tylko tyle, że lubi mi gotować...:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 11:24 to dla tego że wiecej, pomimo checi, nie było by uczciwe :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 12:13 Eh, Makary, jeśli tak mówisz to pewnie tak jest. Ale nie martw się już.:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 12:20 dobrej zabawy życząc powiedziała Pompeja :)))))))) ale coś Ci herbatka nie smakowała za mało było kwaśnej cytrynki ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 12:32 Makariuszu, czy to znaczy, że już wiecej herbatki nie bedzie?? A mi się pić chce!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 12:42 Pompejo już woda się gotuje, sklaneczkę mało używaną na stole kłade, miętowej czy hibiskusowej lub wieloowocowej sobie na pragnienie zazyczysz :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 12:49 Może być zwykły Madras ale może by tak herbatke z prądem zrobić, hm?:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 13:03 Już pożyczam od kumpla żyletki tylko niech dokończy golenia, zapałeczka też sie znajdzie, pod prycza mam schowane, zaraz bedzie woda zagotowana, jest tylko Ulung, damy cała i bedzie odlotowo :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 13:21 A moge odlecieć razem z Twoim kolegą? Przynajmniej wiem, że ogolony...:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 13:27 ale on pożyczał po mnie, jak się dowie to napewno zgoli wszystkie pryszcze, no Twoja wola z kim chcesz odlecieć, ja mam jutro wolne, dziś musze odbywać:((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 13:33 Odbywasz...? A cela pojedyncza czy masz współwięźniów?:) Żo skąd miałam wiedzieć, że pozyczasz komuś żyletki. Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 13:37 Pojedyncza z widokiem, stale monitorowana, chyba się nie wybierasz? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 13:39 Wybieram.:)) Z szampanem, czerwoną kokardą i zachęcającym uśmiechem. A niech skręci klawiszy po drodze.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 13:44 Qurde! niech żyje wolność wolność i swoboda niech żyje zabawa i dziewczyna młoda! Czy słyszysz jak mi w pierwsi śpiewa;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 13:51 Szybko wychodź na wolność już, bo troszkę mi zimno i jakiś pan sie dziwnie patrzy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 14:15 już po panu, co ma sie dziwnie patrzeć, choć to Cię okryję tą szarfą czewoną, wiatr ja lekko zwiał, poprawię kokarde, a może zacząc od rozpakowywania:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 14:23 A w czym Ci kokarda przeszkadza?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 14:39 Przypatrz sie gdzie ona sie teraz znajduje, cała szarfa się przesumęła, no chyba że to celowe:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 14:56 A gdzie powinna być, według Ciebie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Makary! 27.11.02, 15:02 na wysokości lewego ucha:)))))) Pompejko do nastepnego spotkania a i tak kokardka w tym miejscu mozna powiedzieć też jest na miejscu :))))))) Pa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Makary! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.11.02, 15:08 Jutro pomyślimy, co z kokardką.:) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Prosze Pana 27.11.02, 15:09 makary0 napisał: > dobrej zabawy życząc powiedziała Pompeja :)))))))) > ale coś Ci herbatka nie smakowała za mało było kwaśnej cytrynki ;))))))))) kwaśna cytrynka nie jest zazwyczaj na osłodę :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Prosze Pana 28.11.02, 08:51 Cytryna jest na dodatek, kwaśna cytryna może być wtedy jak jest też i słodka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Prosze Pana 28.11.02, 08:57 makary0 napisał: > Cytryna jest na dodatek, kwaśna cytryna może być wtedy jak jest też i > słodka:))))) pod warunkiem, że lubi się słodycz naturalną, a nie jest się amatorem kwaśnych jabłek :P Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Prosze Pana 28.11.02, 09:06 osobiście lubię dojrzałą kokse pomarańczową :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Prosze Pana 28.11.02, 09:14 makary0 napisał: > osobiście lubię dojrzałą kokse pomarańczową :)))))) o tej porze roku .... tylko delikatesy :-))))))))))))) lekko kwasne :P Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Prosze Pana 28.11.02, 09:30 cytryn też w sadach u nas nie widziałem ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Prosze Pana 28.11.02, 09:38 makary0 napisał: > cytryn też w sadach u nas nie widziałem ;))))))) :PPPPPPPPPPP czy to znaczy, że w oranżeriach i ogrodach botanicznych nie bywasz ????? :P Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Prosze Pana 28.11.02, 09:47 nieśmiało pragnę zauważyć że napiasłem w sadach, ten owoc w swoim naturalnym wykonaniu jest w delikatesach, No ale w wykonaniu Kwaśnym to tylko tu spotkałem:)))))) Zastanawiam sie do czego można go dodać ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Prosze Pana 28.11.02, 10:03 makary0 napisał: > nieśmiało pragnę zauważyć że napiasłem w sadach, > ten owoc w swoim naturalnym wykonaniu jest w delikatesach, > No ale w wykonaniu Kwaśnym to tylko tu spotkałem:)))))) > Zastanawiam sie do czego można go dodać ;))))))))))) pragnę całkiem śmiało zauważyć, że ja wspomniałam o jabłkach odmiany Delikates :-)), mających owoce średniej wielkości lub duże o kształcie owalnym, lekko spłaszczone o kolorze zielonożółtym z silnym karminowym wybarwieniem. A miąższ - mniam :P - biały, soczysty, słodkawowinny, smaczny. Odmiana polska otrzymana ze skrzyżowania James Grieve i Cortland:P Więc jak widzisz, kwaśne można spotkać wszędzie - nie tylko tu :-))) A dodać można do ulubionych- w końcu jesteśmy w necie :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Prosze Pana 28.11.02, 11:04 makary0 napisał: > A Kwaśna Cytryna to co z czym?;)) Martini ???? :P gin&tonic? :P Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Prosze Pana 28.11.02, 11:09 dalej nieśmiało, nie do czego tylko z czego, jaka krzyżówka ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Prosze Pana 28.11.02, 15:36 makary0 napisał: > dalej nieśmiało, nie do czego tylko z czego, jaka krzyżówka ;))))))) czyż nie widzisz i nie czujesz???? czyżby zmysły zamilkły? Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 28.11.02, 08:54 witając gorąco zapraszam do kantyny, na razie czarna zbożowa, komiśniak,marmolada ale szef przewiduje pełny zestaw :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 28.11.02, 10:16 Makary:) Co to jest komiśniak...?? Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 28.11.02, 10:52 coś pysznego, czarny chleb pieczony dla wojska, osadzonych, tym wszystkim aby im sie w głowach nie porzewracało, tak na smak raz lub dwa to dobry, jak świeży, ale są już rogaliki z nadzieniem wiśniowym, kawa i śmietanka, lub kakao :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 28.11.02, 12:20 czyżbyś Pompejko poszła po cytryny :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 28.11.02, 12:38 Żem poszła po cytryny i po kapuste kiszoną. Bigos na obiad bedziem jeść!!! Tylki mięsko jeszcze w lesie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 28.11.02, 12:54 A może samo przypełźnie ;))) A kto dziś zmywa, znowu ja:((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 28.11.02, 12:58 Oczywiście.:) Prosze tylko nie ubierać się jak na zimę... w samym fartuszku poproszę.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 28.11.02, 13:10 Dla Ciebie to założę fartuszek tyłem do przodu :)))))))))) lub przodem do tyłu :)))) jak wolisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 28.11.02, 13:17 Bez znaczenia.. Poradze sobie w każdej sytuacji.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 28.11.02, 13:25 A może jednak przodem do przodu, bo mięska tego na bigos jeszcze nie widać;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 28.11.02, 13:40 Hmmm.... szyneczka będzie jeszcze lepsza.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 28.11.02, 14:01 Ale zgrabna szyneczka w opiętych dżinsach to też jest kąsek smakowity.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 28.11.02, 14:22 Łał......... chodzisz w dzinsach? Co do pozostałego to napewno nie wątpiłem :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 28.11.02, 14:42 chyba już dzisiaj nie dostane odpowiedzi, to do jutra :))) Pa:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 29.11.02, 10:58 No, Makusiu, czas na drugie śniadanie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 29.11.02, 14:12 Witaj Pompejko :))))))))) A ja dzisiaj nie jadłem jeszcze pierwszego :((( Wysyłam Ci tego SMSa ze sklepu gdzie chciałem kupić produkty na masze śniadanko,obiad i śniadanko,Wejść wszedłem ale takie tłumy ludzi że ani kupić ani wyjść. Chyba zabiorę sie za jedzenie tego co pod ręką, zobaczy ochrona i mię wywali:)))))))) Na razie gorące pozdrowienia :))))) Pa cmok w mankiet, oj rączka sie odsłoniła to też skorzystam :)))))))))))) Do grudnia, początku grudnia :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 29.11.02, 14:48 Dobrze choć, że dałeś znak życia, bom się matwiła, że może Ciebie mi porwali na dobre!! Z tej radości, żeś żyw, to może i bez mankietów chodzić bedę.:)) Do grudnia, grudniową porą!:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 02.12.02, 09:21 Dobre ranko Pompejko :))))))))) Buziaczek :*))))))) grudzień niespodziewanie zawitał w tym roku ;)))))) deszcz marznacy, nagoleć, Ja już rozgrzany jestem w pracy do białości, sytuacja się odwróciła a może powieliła Twoja. Roboty tyle że nie ma jak co zjeść. Makary dłodujący i pracujący Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 02.12.02, 12:51 Makariuszu, jak pięknie Ci w białym.:)) Faktycznie, zima jakby sie zorientowała, że czas troche podyżurować na świecie. Cmok w bok i do pracy! A dziś ja Ci śniadanko przygotuję.:) Coś mnie wpuścić nie chcieli... dlatego takie późne śniadanie bedziesz jadł:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 02.12.02, 13:42 konu biało temu biało, szaro,deszczowo, lodowato dobrze że jakieś cieplejsze śniadanko, i boki od razu się ociepliły, ja dalej jak Lenin, więziwenie i ucieczka, cmmmmmmmmoki i uciekam bo mię gonią;))))))) Pa:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 02.12.02, 14:12 Och, Makary, mój Ty rewolucjonisto! Gonią Ciebie na Pałac Zimowy? No to naści gorzałkę i zdobywaj! Aha, pozdrów tow. Trockiego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 03.12.02, 09:21 Pomejjo:)))))))) Moja wdźęczność nie ma granic:))))) Przybyłem, wypiłem, zobyłem sam Pałac Letni;))) Stał taki jakiś popegierowski, ruina całkowita ale Pałac. Wszędzie pytałem o tego pana co kazałaś pozdrowić- nima! Oj zajdłbym dziś jakiś ogóreczek kiszony, suszy i pali, pali i suszy ;)))))) Ciężki los zdobywców ;)) Wdzięczy Panisko Makarkowski :***) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.12.02, 09:26 No to siadaj mi tu na zydelku, zaraz bedom łogórecki.:) Ale po jakich ty krzaczorach lataleś, że tak kufaja rozerwana, co??? Ja tam nie wiem co to był za pałac... no nie wiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 03.12.02, 09:52 A usiądę, usiądę, w tak zacnej kompaniji prześlicznej białki Pompeją zwanej:))) I ogóreczkiem się obdzielę, ale najpierw rączęta ucałuję co by kwasem z ogórków takiej nieprzyzwoitości nie uczynić :))))) A odzienie na mnie zdarte przy zdobywaniu, nogi mi się omskli i do fosy się zwaliłem i do rana przespałem ;))))) Panisko na pałacu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.12.02, 10:02 Ano siądźcie, zacny rycerzu i opowiadajcie jak to tam na wojence było... a wiela rzeście pogan ubili? Bo po Waszym odzieniu miarkując, to pierwej miodu smakowaliście i na dziewki, wszetecznicy chodziliście!! Za Was giermiki bić się musiały i w boju zaprawione muszą być. O... jaki ładniuchny chłopiec tam, pod piecem siedzi i Jagódke podszczypuje... a muszę Ci ja obaczyć jak to pachole w alkowie sie sprawi.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 03.12.02, 10:15 Może wygląd mój wprowadza Cie w zakłopotanie, ale jak prawiłem to obrończyni pałacu gdy w fosie leża... się przygotowywałem do szturmu, lała z góry gorące smołe, pachniała jak pomyje i taki miała wygląd,;)))) A temu pacholęciu darujcie Pani, on dopiero sie wprawia mieczem wojować i szkoda by było jak by od pochwy zginął ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.12.02, 10:23 Jeśli od pochwy miałby zginąć, toż jaki zeń rycerz będzie?? Niech wie, co to znaczy prawdziwa walka z mieczem!! A Ty zaś, Panie, nie wymiguj się garkuchtą z pomyjami, bo swój stan rycerski szargasz w mezalianse wchodząc!! Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 03.12.02, 10:59 Sam nie wiem jak to kuchta a może wielka Pani bo krzyczała- bo żur, bo żur po innemu czy co;))))) Jak Twoja wola Pani uczyć wojaczki pazika oby tylko nia zasmakował i miecz tylko do pochwy a nie na turniejach dobywał;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.12.02, 11:10 Toś Ty już pijaniutki być musiałeś, jak żeś kuchty od Pani nie odroznił... a swoją drogą jak na takie upojenie to sił witalnych u Ciebie dostatek:)))) Zaś co do pazika, to on stworzon do alkowy jest i obawiam się, że moja przyjaciółka markiza Vel De Von nie odda Ci go prędko, dopóki rumak chabetą się nie stanie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 03.12.02, 11:27 A to nie z pijństwa tylko ze znajomości obych języków, oraz prawień bajarza o tych królewnach sierotach wygnanych z domu.. i znowu obcy język..burdelo zwanym:)) Ta hrabinia Vol de Wól, czy jak, niech uważa bo ostatnio jak dobył pazik miecza to Zerwikapuz przy nim to flecik ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.12.02, 11:30 Oj, to Ty jeszcze Sabinki, przyjaciółki mojej nie miałeś zaszczytu poznać!! Nie na darmo co południe chodzi do przybytku, pod wezwaniem św. Messaliny.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 03.12.02, 11:54 To na pewno bogobojna białogłowa ja tak odwiedza świętą ;)))))))) Ale pazik ma mieczyk dwuręczny, obosieczny, jelce bobato zdobione ;)))))))) ale co tam, niech sami sobie chędożą, czas pokoju i łóżka, a popróbuj Aśćka miodu czterokrotnego pod te kiszone ogóreczki :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.12.02, 12:06 Ożesz Ty lisie chytry! Chcesz bym od tego miodu stała się chetna na Twe zaloty bezeceńskie! A nalej mi wina Waść i niech się dzieje wola nieba!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 04.12.02, 08:59 Do cnej białki Pompejnej :)))))))) Za losu sprawką moje lisie zamiary zostałe odwrócone przeciw mnie :((( Twa cześć i wszystko pozostałe pozostało ku mojemu umartwieniu :(((( Niespodziewany najazd gości spowodował braki czasowe i pitne. Pocziesza mie tylko to że może już jutro uwolnię się od gości :))))))))) Rączki w uniesieniu ucałowawszy znikam zasmucony brakiem wyników starania :((( Panisko na klepisku Makarkowski Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 04.12.02, 09:29 Makary Makarewiczu, o żem ja nieszczęsna.:( I co ja teraz pocznę?? Bez Ciebie nic zapewne...:) A wieści mam dla Ciebie niewesołe albowiem jutro mnie przegonią po rubieży zachodniej wte i nazad i cieszyć się swym widokiem nie będziem mogli aż do piątku, w który do będę sporadycznie zaglądać, gdyż w domu siedząc, jak to zwykle w piątki mam zwyczaj czynić, do Ciebie na zawołanie przybiec nie będę mogła. Pozostaje czekać lepszych czasów, kiedy wiatry wojenne ucichną i znowu ład, pokój i miłość zapanuje na świecie, hej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 06.12.02, 07:43 J W P Pomeja;))))))))) Z uwagą i czcią odczytałem Waścine przesłanie. Smutku wielkiego doznając. Jakowoż przeganianie do Szcz. i z powrotem okrutne mi się wydawało aleć z tego też mogły wyniknąć dla Waśćki niezmierzone ucieszenia. Baczę że dziś czas spędzasz przy krosienku dywanik zacny czyniąc, dobra to praca i wielce pożyteczna dla białki. Aleć uwagę musisz mieć skupioną by paluszków swoich smukłych nie pokolić. Do nóżek się kłaniam i pozwoliwszy sobie nie czynić afrontu ucałowanie na odkrytych członkach składam:))))))))))) Panisko na klepisko Makarynicz i jeszcze :-**) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 09:41 Makary Makarewiczu! Jekżeć to miło jest wejść w to zacne grono i swój, a raczej Makarego wątek obaczyć i taki wpisik miły.:) Rączek sobie nie pokułam jeszcze bom wstałam dopiero, jak przystało na pannę w średnim wieku, co to pracować nie musi.:))) Ale zaraz za dzierganie domowe się biorę, a raczej za domowe sprawunki, które aż do dziś czekały samotne, kiedy to dla nich czasu nie miałam tydzień cały. Ale na pewno Makarewiczu przybęde niebawem, ale kole południa dopiero, bo choć wprawdze nie gonię dziś bardzo to spraw i spraweczek muszę oporządzić parę. Tuszę jednak, że cierpliwie czekać na mnie bedziesz i panien swawolnoscią swą nie bedziesz nadto bałamucić.:) No i jeszcze to - *:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 06.12.02, 11:19 Pompejo miód .. Miód mi Waćpani w serce lejesz słowami swymi, jak nie przemierzając mistrz wypieku w Toruniu do pierników, tusze że to z dobroci serca a nie celem speirniczenia mej osoby. Waśćpani pokutę jakąś odprawiasz sama trudząc się załatwianiem wszelkim.Pachołkowie dziewki macają, bizunem ich niech ręce oderwą i do pomocy się zabiorą. Nie godzi się nóżek w zimnym dniu mrozić. Na rozgrzanie może jaki chodzony lub ten najnowszy kankan polecił bym. Z niecierpliwością powrotu Waćpani oczekując chodaki swoje łatał będe :)))) Pan na klepisku Makarkowski herbu dwa psy na tarczy jeden szczy a drugi warczy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: *.klubwww.koszalin.com.pl 06.12.02, 13:45 Jestem, Makariuszu, utrudzonam lekko ale zadowolona albowiem sprawunków dokonałam tyle ile trzeba i nie nadto. Zaś co nóżek się tyczy to musiały one za sprawunkami biegać gdyż były potrzebe by butki przymierzać.:) I jak się sprawowałeś Waść, kiedym nie mogła zbytnio Ci towarzyszyć w drodze utrudzona będąc? Niechże zgłaszają się te tabuny zapłakanych niewiast; panien wdów i mężatek, którym serce zdążyłeś złamać niby mimochodem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 06.12.02, 14:49 O Pani Moja Pompejo:)))))) Sprwowanie moje w oczekiwaniu na Cię było nadpodziw godne i pracowite, nie tylko chodaki ale i pludry zaszyty zostałe :)))))) Zmartwiony wielce muszę spiesznie się oddalić nie mniej uściski czyniąc pozwalam sobie na niewinny cmok :)))))))) :-********) Panisko na klepisko herbu dwa psy na tarczy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 14:55 Bywaj zatem, Makariuszu! Nadziejam się Ciebie w dobrym zdrowiu po poniedzielnik zastać i wycałować, jak pragnę zdrowia :)))** Czego Tobie i sobie życząc także oddalę się po angielsku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 09.12.02, 08:50 Pompejo witam Cię gorąco:)))))))) Mam nadzieję że w dobrym zdrowiu Cie zastaję bo obiecanych ucałowań ledwo mogłem sie doczekać ;))) Dwa dni i trzy noce nic nie mogłem przełknąć, tak miałem zaciśnięte grdło , ale dzisiaj po tych ucałowaniach to chyba konia z kopytami zjem, wprawdzie to dość licha szkapa ale kopyta ma :))) Makary głodzony oczekiwaniem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 09.12.02, 11:14 Makary:))) Gdyby nie Ty, powiedziałabym zwyczajowo: nie lubie poniedziałków! ale dzięki Tobie początek tygodnia nabiera zupełnie innego wymiaru.:)) Moge z rana paść w wygłodzone ramiona i oddać sie bez reszty:))) Ale fajna wazelinka, nie?:) Za to jaka przyjeeemna:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 09.12.02, 11:46 O tak Pompejo wpadaj w te ramiona :)))))) i nie zwracaj uwagi na burczenie w brzuchu , oznak głodu jest więcej :)))) w innych częściach ciała też ;)))))))) Makary wygłodzony wazelinka jaka miła ależ nie trzeba było;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 09.12.02, 12:40 Makary, zaczyna sie obawiać, czy będę Cie w stanie wykarmić, nakarmić... no nie wiem!! Z brzuchem sobie poradzę, też go mam... ale nie każ mi uciszać burczenia tam, gdzie nie wiem co i jak...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 09.12.02, 13:10 Droga Pompejo :))))))) Pragne Ci wspomnieć że kobieta wpadajaca w ramiona szczególnie męskie szybko wyczuje jego głód :)))))))))pragnienie :))))))))))))) a jak nie to znaczy ze to mąż :))))))))) i to co słyszy a nie czuje to burczenie w brzuchu ;))))))))) Cmmmmmmok :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 09.12.02, 13:26 No widzisz... ja taka nieobyta, bom bez męża.:))) Znaczy sie, gdzie mam ucho przyłożyć, żeby lepiej burczenia posłuchać?:))) Prowadź mnie Maestro Makariuszu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 09.12.02, 14:22 Pompejjo :)))) Podaj swą dłoń niech poprowadzę Cię do aneksu jadalnego, popatrz na te jadła na stole i wyobraż sobie jak męskie ramina pospiesznie łapią jadło nie bacząc na wdzięki Twe, słyszysz głos donosny wydobywajacy się z trzewi, ani chybi jest głodny jadła, kiedy zaś męskie ramiona nie bacząc na zastawione stoły przygarną Cie do siebie z mocą i gwałtownością zaś Ty usłyszysz jak by ryk i napięcie wielkie poczujesz to widać pragnienie i głód ma inną przyczynę, garderoba Twoja powinna się łatwo rozdziewać gdyż w wielkim niebezpieczeństwie jest :))))))))))) Tak oto Pompejo można rozpoznac głosy głodu ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 09.12.02, 14:29 A czy jak ten głos ryknie to mogę zapiszczeć?:))) No bo jak już sobie wyobrażam tego troglodytę nieokrzesanego w łapczywości swojej, to i pewnikiem czucia on w łapskach swych wielkich mieć nie będzie i jak chwyci mą kibić wiotką to tylko kości trzeszczeć będą!!! Och, żebym ja tylko tego trzeszczenia z burczeniem nie pomyliła!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 09.12.02, 14:53 Piszczeć możesz, trzeszczeć też, ale jeszcze żadna kobieta nie pomyliła zamiary czy to australopikantropka czy zjednoczona eurotropka ;)))) no może ludożercotropka ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 09.12.02, 15:06 W takim razie spokojnam o swój los i pobierane nauki. No bo czyż tak trudno się zorientować, która część tropka służy do napaści niewiast?:)))) A jak się pomylę... to znaczy się łokieć jaki będzie jeno...:)) A swoją drogą, przy takim Mistrzu stanę się prawie... profesjonalistką!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 10.12.02, 08:52 Pmopejo :))))))))) pozwolisz ze raczeta Twoje okryje pocalunkami za taka wiare we mnie :))))))) Twe parcie do wiedzy wielce mie uszczesliwia ;))) Swe miszczostwo z ksiąg wynioslem. Z jednej to trzy rozdzialy przeczytalem, druga to doskonalosc przekazala juz po 10 stronach. Wprzwdzie wiele slow tam bylo niezrozumialych ale litery znajome. Com sie nauczyl to Ci przekaze :))))))) Misz-cz Makariusz ksiong znawca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 10.12.02, 09:38 Łeeeeeeee:))) Książki to ja sobie sama mogę poczytać, Miszczuniu! Nie teoryi ale sztuk praktycznych sie domagam!! Nie widzisz mojej desperacji? Białgołowa cichutko chlipie, a nauczyciel teorie snuje! Jak będziesz miał ze 70 dziesiątek to przy kominku naszym wnukom - owszem, ale nie ze mną tu i teraz, bo nie bedzie komu co opowiadać!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 10.12.02, 10:04 Jestem Pompejo załamany zdruzgotany rozdeptany, ja co tyle czasu te ksiazki czytalem nie mogac praktycznego zastosowania sprawdzic, traz to ja na praktyke musze sie udac, chlipaniem bialoglowy zmuszony, widokiem braku wnuczat, kominka, skory przed nim i swawoli na niej;(((((( Wskaz mi moja droga Pompejo jakas dobra nauczycielke praktycze ;))))) Teoretyk Makariusz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 10.12.02, 10:32 Hm,hm... niech pomyślę... Jak byłam na naukach u sióstr klasztornych, była taka jedna... ona miała talent i powołanie! Modliła sie przed figurą ale diabła miała za skóra... pomogłaby Ci z pewnością.:)) Czy tylko wówczas o mnie byś sobie przypomniał? Uzywając uciech wszelakich z mistrzynią i hobbystką?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 10.12.02, 10:57 Droga Pompejo :)))))))) Kazdy zdobyty skrawek wiedzy niezwłoczie bym przekazywał Tobie, starał bym sie o jak najwieksza ilośc zadań domowych i cwiczeń dla doskonalenia wiedzy, krórą mogli byśmy razem przerabiac, dla zadowolenia Twojego :))))))) Żak Makary na garnuszku zupy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 10.12.02, 11:03 Jakżem rada z takiego obrotu spraw.:)) A zawsze uważałam zadania domowe za karę wielką. Ale człowiek na starość madrzeje i juz wie, że nauka się zawsze w zyciu przydaje i trzeba pilnie się uczyć.:) No, ale kiedyś korepetycje z nauczycielami nie były w modzie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 10.12.02, 11:18 I ja sie cieszę że Ty sie cieszysz :))))))) A korepetycje teoretyczne jak sama mówiłas to se poczytasz, praktyczne masz zapewnione dla obopólnego zadowolenia :))))))) Z tych rozważań taki mie napadł apetyt jak te zbóje w szatach plugawych. Makary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 10.12.02, 11:53 Wiem, wiem... też pojadłam sobie trochu przed chwilką.:)) Ale tylko twarożek chudy.:( Jak sie chce ładnie wyglądać na Sylwestra i seksowna kieckę wbic, to trzeba troszkę figurę poprawić... :)) :((( Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 10.12.02, 12:03 Pompejeczko :)))) Chudy twarożek to dobry poczatek, apetyt rosnie i mozesz dalej być głodna :))) a Twoje 53,5 kg wejda w najbardziej seksowną kreacje i jeszcze bardziej seksownie wyjdą :)))))))) Makary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 10.12.02, 12:30 Z 53,5 kg zrobiło się jakieś 55 :(((( A to wszystko przez to Twoje podkarmianie mnie smakołykami!! Prosze o dużo, dużo ćwiczeń praktycznych, co bym łączyła przyjemne z pożytecznym!! A czy wyjde z niej seksownie to nie wiem... połamana, obolała po tej gimnastyce:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 10.12.02, 13:18 Wysoko górskie powietrze ma siłę wodospadu :))) Po nim nic Cię nie zmeczy, tylko uważaj na aklimatyzację ;)))))))) No i po alkoholu nie ma sie kaca, Sylwestra spedza sie bez problemów,:))))))) Makary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 10.12.02, 13:49 Szpiegujesz mnie na innych wątkach??:)) Ładnie, ładnie!!:) A Ty, Makariuszu, zapewne będziesz świętował na ciepłej wyspie, pod palmami, otoczony wianuszkiem półnagich ciemnoskórych piękności...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 10.12.02, 14:20 Trudno było nie przeczytać jak się zrobił taki rwetes ;))))))) Gwar był taki ze gdybym nie chciał to bym musiał :)))))) Najwazniejsza jest dobra zabawa :)))))))) Palme to ja bede miał ;))) Makary Hula - hula Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 11.12.02, 09:34 Makariuszu... co jesz?? bo ja surówkowe trocinki...:( Próbuję soebie wmówić, że są dobre, smaczne, pożywne, nietuczące, zdrowe.... BLEEEEEEE :)))))) Zjedz za mnie coś pysznego dziś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 11.12.02, 10:43 Koledzy przynieśli jakieś takie jak urny i wmawiają, że to gorący kubek, chyba Pompejoko spróbuję :(((((( A Ty masz pokutę, że taki wspaniały deser Bagsa zajadasz ;))))) Makary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 11.12.02, 10:49 Tak, mam pokutę! Za te wszystkie rolady czekoladowe z wiśniami, co nimi sie tak nieprzyzwoicie objadałam a teraz próbuje zniwelować tego skutki... :) A te urny to weź za okno albo co... tam jest cała tablica Mendelejewa! No i gdzie się włóczysz, po jakiś naturystach, hę?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 11.12.02, 11:28 Pokutująca Pompejko :))))))) Juz za oknem wg rady poszły te tablice:)) Zamiast trwawki może coś z suszi :))))) albo ostrygi na winno :)))))))) lub pstrąga z wody jak go wyciągniesz :))))))) Co do włoczenia sie to data mówi, że to był czas poszukiwań pewnej pani, nawet rozebranej :)))))))) A że temat przypomniał mi kawał za którego Kain zabił Abla, bo był taki stary, kawał nie Abel to go wpisałem :)))))))) Makary ubrany Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 11.12.02, 12:39 No chyba że ubrany! Bo nie sądzę abyś robił za morsa albo wariata...:) chociaż to drugie jest nawet pociągające w malutkiej dawce.:)) Ale pewnmie za daleko mam do tego wariata ubranego...:((( :) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 11.12.02, 12:53 W prostej linii 190 mm na mapie 1:3 500 000 czyli niedaleko :))))) Prawie mogę słyszeć bicie Twego zegarka, że o serduszku nie wspomnę :)))) o... tik tak i znowu tik tak Makary niedaleki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 11.12.02, 13:14 Zegarka nie noszę a serce mi własnie stanęło z wrażenia, że prawie dmuchasz mi w kark...:))) Możesz mi go przy okazji lekko pomasować? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 11.12.02, 13:23 Czy Ty myślisz, że ja jestem aż tak zdrewniały :(((( Prawie 54 lekki nieład na głowie, do ramion, za co miał bym tak cierpieć :((((( Tylko lekko pomasować ;((((((((( A dawaj ten karczek , co bedzie to bedzie :)))))))))))) Makary ledwo sie trzymający :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 11.12.02, 13:34 Mmmmmm..... to luuubię:)))))) I tu jeszcze... aj... i tu... mmmm.... no bosssko...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 11.12.02, 13:46 Dla czego mie się tak rece trzęsą :)))))) To tylko zwykły karczek, zwykły karczek, ZAWYKLY KARCZEK , qurde nawet sobie nie wierzę :((((((((((( Makary to nie dowiary :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 11.12.02, 14:02 No dobrze, karczek wymasowany, ale o więcej prosić nie będę, bo jeszcze dojdzie do tego, że nas z romantyki przegonia na erotice i dopiero sie porobi.:))) ale mogę się troche połasić???:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 11.12.02, 14:30 Łaś się Pompejo ale tylko romantycznie, może nie potrzeba bedzie się przenosić, bo za wyobraźnie to chyba nie wyrzucają :))))))))) Makary romantyk Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 11.12.02, 14:56 Dobrze Makariuszu, będę się łasić romantycznie acz skutecznie.:))) Ale niestety, amory musimy przelozyć aż do piatku, bo mnie znowu na rubieże zachdnią gnają, w dodatku bez służbowego autka, czym wielce niepocieszonam jest.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 11.12.02, 15:07 Pompejo droga :))) Weź duzo obroku by Ci w drodze woły nie popadały bo o pasze teraz trudno, szkoda , że Ci nie dano karocy z szóstka koni, bacz też na zbójców na trakcie jak i na karczmarzy podłych. Powrotu oczekujący Makary zaniepokojony Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 13.12.02, 10:25 Melduję się! Cała i zdrowa wróciłam z wojaży.:) Może ciut zmęczona, bo konie na trakcie pędziły za bardzo. Ale co miałam załatwić to załatwiłam i na dodatek ubłaskawiłam jednego zwierza.:))) Jesteś, Makariuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 13.12.02, 10:41 Pompejo :)))))))) Witj cała i zdrowa :))))) Z Twojej rączki to nawet by jadł anoretyk co dopiero zwierze :))) Tak podany pokarm nie tylko smakuje ale też wzmacnia wyobraźnię :)))))))) Istne kino dla dorosłych w wyobraźni ;)))))))) Muszę gnac bo posłaniec z rozstawionymi końmi czeka Ucałowania w dłoń i nie tylko :)******** Makary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 13.12.02, 12:05 Makary, czy Ty mnie podrywasz czy tylko zawstydzasz?:) Ale jedno i drugie mi sie podoba:)))) Pamiętaj, że dziś piątek i nie mozna sie przemęczać!!! Tak więc odeślij konnych, niech miodu w karczmie wypiją a Ty na salony w poduchy i racz się jakimś wybornym specyjałem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 16.12.02, 12:10 Jaśnie Dobrodziejko moja :)))))) Gdzie ja robak mogłbym podnieść oczy na Twoja Cześć niewieścią, a tym bardziej niestosowne śmiania. Pomimo wielkiej oskomy, znam granice swego dojścia, wiem, że moge tylko Twoje stopki podziwiać wzrokiem klecząc przed Tobą, tylko co podniosę wzrok do góry to blask jakowyś mie oslepia ;)))))) Makary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 16.12.02, 13:21 Makariuszu:) Coś dziś pracowicie oboje spędzamy ten nędzny, zaziębiony zimowym mrozkiem w poniedziałek. Dziś mam urwanie głowy i nie tylko...:( Ale czuwam i jestem niedaleko... czujesz jak Ci dmucham w ucho?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 16.12.02, 13:31 Patrząc na psa jak goni za własnym ogonem, sam zaczynam szczekać, trochę trudniej z ogonem ale moze jakoś, koniec roku daje tak popalic że nawet nie można coś miłego uczynić dla waszmościanki Pompeii:))))))) Miły to powiew z takiej bliskości :))))))))))) Makary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 16.12.02, 14:19 Makary, powiedz tylko, ze nie jesteś zasuszonym księgowym, który do bilansu się przygotowuje, maczając pióro w kałamarzu.... oprócz tego wszystkie zaniedbania mej osóbki Ci wybaczę!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 17.12.02, 08:43 Droga moja Pompejo :)))))) Nie jestem zaszuszony bo dla ostudy wiadrem zinej wody się zlewam a ta mocząc ubranie wilgoć ciała przetrzymuje, pożytek to wielki bo i praczke mogę wykozystac do innych celów, co do finansjery to u mnie słabo, grosz mi sie nie trzymie. Teraz czas turnieji i polowań wszelkich dla zdobycia ubrań i pokarmu, smoki w okolicy obrodziły i by podnieść liczebność dziewic które to smoki uwielbiają wielkie łowy na nie uczyniono. Makary zalatany Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 17.12.02, 09:24 Makary!! Jak to dobrze, że Ty dziewic szukasz, może w końcu mnie odnajdziesz...:))) Bacz jeno, by jaki Twój kompan pierwej mnie nie dosięgł i do smoka nie przyprowadził jako zdobycz łowiecką, przy okazji sprawdzając jak to z tą moją cnotą jest.... Bo potem Smok dostanie niestrawności, sam rozumiesz!! Ale jako żywo pędź ku przeznaczeniu i walcz sobie spokojnie. Ja tu na Ciebie niczym ta... jak jej tam... Penelupa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 18.12.02, 07:45 Pompejo :)))))) Wiele smoków widziałem, dziewic ani na lekarstwo, jak się jaka pojawi to ją taka gromada smoków opada, tak miedzy sobą walke toczą, tak padają martwi bo to wychudzone, zbiedzone że koniec końców dziewica zostaje sama na tym polu walki. Szkoda smoków bo wygina :((( Makary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 18.12.02, 09:03 Witaj, Makary, alem zaspana... robótki mi dziś chyba nie wyjdą dobrze... nie w takim stanie i nastawieniu do pracy. Smoki to śliczne zwierzaczki, mają skrzydełka i mogą w kominku ogieniek rozpalić... Ojojoj.... jak tak dalej pójdzie to zasnę przy biurku.... Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 18.12.02, 09:21 Pompejo wzorem Penelupy czekałaś co najmniej do godz pierwszej z minutami w nocy to dzisiaj jestes padnieta, powinnaś jednak oszczędzać na prądzie bo tak długo swieciło się światło w Twoim oknie ;))))))) Co do Peneluppy do zdania są podzielone, wcale nie unikała przyjźni erotycznych, nawet był żywy tego dowód :)))))) No to dobranoc, aaa kotki dwa :)))))) Makary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pom Re: Witaj Pompejo IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 18.12.02, 11:16 Makuś, jak Ty mnie dobrze pilnujesz!!! :)) Śledzi mnie, obserwuje, chodzi moimi śladami, niczym wytrawny myśliwy...:) A na samą kołysankę się nie godzę, bo ja sie boję sama spać...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Witaj Pompejo 18.12.02, 14:15 Pompejo :))))))) Wielkie baczenie miałem czy smoki jakie nie zajawią się zawbione Twoim dziewictwem, wielkie zapotrzebowanie maja górale na skóre smocze chyba na kierpce. Ale cos sie nie zjawiły może mrozu sie bały ;))))))) Wstapic też nie smiałem bo nie byłem pewny czy wychodzac dalej mógł bym liczyc na smoki obok Twojej osoby :))))) Makary Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Witaj Pompejo 19.12.02, 09:27 Makary :) A czy Ty wiesz, że w niedzielę mam urodziny? Pewnie nie wiesz.:))) I tak oto następnej wiosny doczekam w dziewictwie i cnocie, że aż płakać się chce. Lubię smoki ale rycerzy też luubię.:))) Mam nadzieję, że Ty dziś lepsiejszy humor niż ja wykazujesz, bo u mnie on raczej minorowy... no i pracy wiela. Ale zaglądać tu będę, by Twoją mordeńke simpaticzną zobaczyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś