wlczm 15.06.26, 15:29 O nic mi nie chodzi, tylko zeby byl plodozmian na liscie tematow, jak mi sie spis forow towarzyskich otwiera, a nie ze wiecznie glupota kobiet Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Prosimy o samokrytycyzm 15.06.26, 17:04 naturalnie tych Panow - ktorzy zechca napisac cos o sobie. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Czy mezczyzni sa glupi... 15.06.26, 18:11 Tak. W stopniu porównywalnym do kobiet. Odpowiedz Link
obrotowy rozklad IQ mezczyzn i kobiet: 16.06.26, 18:47 silencjariusz napisał: > Tak. W stopniu porównywalnym do kobiet. niezupelnie Rozklad IQ mezczyzn i kobiet jest troche inny. U kobiet jest wiecej sredniaczek, a malo glupich i malo madrych. u mezczyzn relatywnie jest wiecej glupich, wiecej madrych i relatywnie mniej srednich. zatem w temacie TEGO watku: - jest wiecej glupich mezczyzn, niz glupich kobiet )) . www.reddit.com/r/onexindia/comments/1e4nrza/the_intelligence_difference_between_men_and_women/?tl=pl#lightbox Odpowiedz Link
kiszonababka Re: rozklad IQ mezczyzn i kobiet: 17.06.26, 20:59 Bardzo solidne te badania 😎, tak napisali że solidne . Ha, ha , ha....ha, ha. Odpowiedz Link
obrotowy nie viem... :) 17.06.26, 23:12 kiszonababka napisała: > Bardzo solidne te badania 😎, tak napisali że solidne . Ha, ha , ha....ha, ha. nie viem, czy solidne. - wazne , ze potwierdzaja domniemanie autorki wontku, ze jest wiecej glupich mezczyzn niz kobiet... a lubie kobietom przyznawac racje. one rosna wtedy w swoich i w moich oczach Odpowiedz Link
woelfin Re: Czy mezczyzni sa glupi... 05.07.26, 21:15 Tak. W stopniu porównywalnym do kobiet. Mysle, ze kobiety, in gremio, sa glupsze, skoro juz lecimy serio - wbrew mojej intencji Mniej ciekawe intelektualnie. Powtarzam: in gremio. Ale przewaznie cwansze. Mozliwe zreszta, ze jestem troche biased, bo po prostu, jak kazda normalna kobieta, wole mezczyzn. Ale chyba tak po prostu jest. Odpowiedz Link
obrotowy zapewne... 06.07.26, 17:18 woelfin napisał(a): > Mysle, ze kobiety, in gremio, sa glupsze, skoro juz lecimy serio - wbrew mojej intencji Mniej ciekawe intelektualnie. Powtarzam: in gremio. > > Ale przewaznie cwansze. - przychylam sie do tej oceny. Odpowiedz Link
searam Re: Czy mezczyzni sa glupi... 20.06.26, 22:25 Mezczyzni sa glupi, owszem jesli nie zarzadzaja swoimi finansami. Jednak ich glupota(mimo tego) wzrasta proporcjonalnie do zaslepienia jedna cipka... Odpowiedz Link
obrotowy tu zgoda. 21.06.26, 20:36 searam napisał: > Mezczyzni sa glupi, owszem jesli nie zarzadzaja swoimi finansami. Jednak ich gl > upota(mimo tego) wzrasta proporcjonalnie do zaslepienia jedna cipka... tu zgoda. tez uwazam, ze lepsze jest zaslepienie KAZDą. Odpowiedz Link
searam Re: tu zgoda. 28.06.26, 14:31 obrotowy napisał: > searam napisał: > > > Mezczyzni sa glupi, owszem jesli nie zarzadzaja swoimi finansami. Jednak > ich gl > > upota(mimo tego) wzrasta proporcjonalnie do zaslepienia jedna cipka... > > tu zgoda. > tez uwazam, ze lepsze jest zaslepienie KAZDą. Uzupelnie archaikiem : "Zje pica szlachcica i chlopu rade da...." > Odpowiedz Link
obrotowy no popacz... 07.07.26, 17:37 searam napisał: > Uzupelnie archaikiem : "Zje pica szlachcica i chlopu rade da...." no popacz: - mnie jeszcze zadna nie pożarla... - a tak bym chcial... najwyzej kąsaly troche po nadgarstkach... Odpowiedz Link