darekz-693 29.10.07, 18:11 Od trzech miesiecy jestem sam czasem jest ok a czasem ble Ale cztery sciany i ja to malo Gdy jest sie wsrod ludzi w pracy czy na miescie jest ok Poza tym nic ciekawego Ale dla mnie Slonce tez zaswieci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: zycie 29.10.07, 19:08 pewnie, że zaświeci jestem sama od trzech lat, raz jest fajnie raz źle generalnie jest źle jednak wolę tkwić w takim stanie niż w poprzednim związku podobno nic nie dzieje się bez przyczyny... rozumiem Cię doskonale, przechodziłam przez to wszystko, zdecydowanie początki samotności są najtrudniejsze, ponieważ musisz pogodzić się z przeszłością, uporządkować myśli i wyrzucić z siebie wszystkie negatywne odczucia, wtedy będzie lżej. mnie pomogli przyjaciele, mogłam się wypłakać i wygadać do bólu i wciąż czekam na to MOJE SŁOŃCE trzymaj się! Odpowiedz Link
darekz-693 Re: zycie 29.10.07, 20:07 Powiem szczerze pogodzony jestem ze wszystkim a najwazniejsze ze ze soba i to mnie cieszy Nie plakalem za nia wrecz przeciwnie bo dosyc mialem pewnych spraw Teraz nawet spie lepiej bowiem od przeszlo trzech lat cos sie ciagnelo Gdy jestem spokojny juz to odzywa sie glos NATURY i szukam MEGO SLONCA Jesli chcesz mozemy pomowic Moj adres darekz-693@gazeta.pl Odpowiedz Link
salsa13 Re: zycie 29.10.07, 21:11 skoro Jesteś pogodzony ze wszystkim to fajnie powodzenia życzę Odpowiedz Link
darekz-693 Re: zycie 29.10.07, 21:29 Ciekawe motto.Afirmujesz je ?Bardzo pozytywne nastawienie Milej nocy Odpowiedz Link
salsa13 Re: zycie 29.10.07, 21:42 afirmuję w zasadzie przyznaję się, że przetrwałam dzięki pozytywnemu myśleniu ale jak zaczynam odpuszczać bo leniwiec mnie nawiedza to czasami dołki łapię i potem muszę je zakopywać pozdrawiam Odpowiedz Link
darekz-693 Re: zycie 30.10.07, 07:59 Witaj Pozytywne myslenie tak z przymusu czy plynace z glebi natury? Nie popadasz czasem w skrajnosc mysli?Milego dnia Odpowiedz Link
salsa13 Re: zycie 30.10.07, 08:53 na początku z przymusu bo chciałam coś osiągnąć i udało mi się! ale tak poważnie to mnie fascynuje niemożliwie ten temat a w skrajności popadam notorycznie Odpowiedz Link