Dodaj do ulubionych

BYDGOSZCZ!!

26.01.08, 22:18
Samotna z Bydgoszczy. Szukam kogoś, aby porozmawiać, wspólnie się
pośmiać, może wspólnie rozwiązać problem samotności. Jeżeli są tu
ludzie z Bydgoszczy, piszcie.
Obserwuj wątek
    • 1m8 Re: BYDGOSZCZ!! 07.02.08, 15:59
      Ja jestem z Bydgoszczy, ale nie wiem czy moje towarzystwo ci będzie
      odpowiadać.Myslę, że jestem starsza od ciebie a ty mloda.nie jestem sama ,ale
      czesto samotna, dlatego tu zajrzałam;Cześć
      • aaannniiiaaa333 Re: BYDGOSZCZ!! 12.02.08, 23:03
        Ale wiek nie gra roli. Przeciez porozmawiać można, jeśli czujesz się
        samotna. Jestem Ania. Mam 22 lata.
    • jakisktos1 Re: BYDGOSZCZ!! 15.02.08, 17:17
      ja jestem samotny mieszkam na razie w bydgoszczy z chęcią porozmawiam z kimś
      ;] a juz na pewno sie z tym kimś pośmieje jak by co szukjacie mnie na gg 2448535
      • 1m8 Re: BYDGOSZCZ!! 17.02.08, 19:51
        Ciekawe jak tu rozmawiać? Przecież tu nikt nie zagląda
        • aaannniiiaaa333 Re: BYDGOSZCZ!! 18.02.08, 09:52
          Właśnie, okazuje się, ze wcale nawet na forum dla samotnych nie jest
          tak prosto znaleźć. Ja bardzo szukam. Czasem myślę, czy tu
          rzeczywiście tak mało ludzi z Bydgoazczy, czy ja mam pecha i nie mogę
          nikogo prawie namierzyć. Chętnie bym się spotkała, porozmawiać. Wiek
          i płeć niewazne. Jeżeli ktoś też czuje taką potrzebę, proszę piszcie.
          • 1m8 Re: BYDGOSZCZ!! 18.02.08, 20:50
            Nie wierzę, że ty taka młoda nie masz z kim rozmawiać.Przecież na pewno albo
            uczysz sie albo pracujesz, a przecież wtedy jesteśmy wśród ludzi. Jesteś
            nieskrępowana ponieważ nie masz zapewne rodziny, ja posiadam a to mocno
            ogranicza kontakty towarzyskie tym bardziej, że pracuje. ale czasem tak jest ze
            człowiek gdy ma trochę czasu wolnego to zaczyna chcieć do ludzi innych
            nowych.Jak to jest u ciebie?
            • aaannniiiaaa333 Re: BYDGOSZCZ!! 19.02.08, 22:37
              Ja nie mam nawet rodziny, żadnego kontaktu z nią. Jak mówię, to
              ludzie nie chcą mi wierzy. Ale ja jestem dosłownie samotna, prawie z
              nikim nie rozmawiam. Jedynie na uczelni z koleżanką czasem. To jest
              tak nienormalne, że nie idzie czasem uwierzyć. Dlatego szukam przez
              internet. To często moje jedyne słowa w ciągu dnia. Bardzo, bardzo
              chciałabym porozmawiać z kimś życzliwym.
              • kruz7 Re: BYDGOSZCZ!! 19.02.08, 23:33
                aaannniiiaaa333 napisała:

Ja nie mam nawet rodziny, żadnego kontaktu z nią. Jak mówię, to ludzie nie chcą
                mi wierzy. Ale ja jestem dosłownie samotna, prawie z nikim nie rozmawiam.
                Jedynie na uczelni z koleżanką czasem. To jest tak nienormalne, że nie idzie
                czasem uwierzyć. Dlatego szukam przez
                internet. To często moje jedyne słowa w ciągu dnia. Bardzo, bardzo chciałabym
                porozmawiać z kimś życzliwym.

Rozumiem po części Cię. Mam w planach spotkanie samotnych w Bydgoszczy lub w
                Toruniu, może poznasz wtedy kogoś miłego i ciekawego. Najgorsze jest to, że
                lubię poznawać ciągle nowe osoby, lecz brak mi czasu na dotychczasowe znajmości.
                Jesteś na moim celowniku zainteresowań.
                • aaannniiiaaa333 Re: BYDGOSZCZ!! 20.02.08, 15:38
                  Kruz a jak Ty masz w zasadzie na imię i skąd jesteś? Ja chętnie się
                  spotkam, bo na żywo można kogoś lepiej poznać, a przez internet to
                  tylko popisać...Jesteś zainteresowany poznaniem nowych ludzi, a co
                  potem? Nie masz czasu pielęgnować znajomości?
                  • 1m8 Re: BYDGOSZCZ!! 20.02.08, 20:31
                    Jeśli nie jestem dla ciebie za stara to chętnie sie z tobą spotkam.Tylko kiedy i
                    gdzie..Mieszkam blisko Centrum.To jak? Podaj propozycję na sobotę lub niedzielę
                    to się dostosuję.
                    • aaannniiiaaa333 Re: BYDGOSZCZ!! 21.02.08, 20:23
                      w sobotę np. o 10 rano? Na Starym Rynku, może pod pomnikiem. Pasuje
                      tobie? Ja jestem blondynką, okulary, 1.64,
                      • 1m8 Re: BYDGOSZCZ!! 21.02.08, 21:36
                        Nic nie stoi na przeszkodzie.Będę w sobotę pod pomnikiem na starym rynku, tylko
                        później o 11-ej.Dobrze?.Ja będę w szarej kurtce i w szarej czapce.1,59
                        • aaannniiiaaa333 Re: BYDGOSZCZ!! 22.02.08, 09:04
                          dobrze o 11. Pozdrawiam Ania
                  • kruz7 Re: BYDGOSZCZ!! 20.02.08, 22:37
                    Ostrożnie zawieram nowe znajomości, muszę potem znaleźć czas na nie. Nie
                    napisałem, że już teraz chcę poznac kogoś.
                    Mieszkam pod Warszawą, jak widać w mojej wizytówce. Jak uporządkuję swoje sprawy
                    na pewno napiszę do Ciebie. Będziesz miała z kim pisać, jeśli będziesz chciała.
      • aaannniiiaaa333 Re: BYDGOSZCZ!! 26.02.08, 12:21
        do jakisktos i do innych moze ktos ma ochote na spotkanie np w sobote? W Bydgoszczy. Piszcie na forum albo na poczte
        • rumcajs-76 Re: BYDGOSZCZ!! 01.03.08, 12:34
          No i co Ania, spotkałyście się na tym rynku?
          No weź napisz troszeczkę smile
          • kruz7 Re: BYDGOSZCZ!! 01.03.08, 13:35
            Szukasz za wszelką cenę kontaktu, nowej znajomości. Może to jest właśnie powód
            małego odzewu innych na Twoje posty? Możesz być odbierana jako osoba zupełnie
            zdeterminowana.
            Wybieram się do Bydgoszczy na cały wekeend. Nie prędko jednak, bo dopiero
            marzec/kwiecień.
            • rumcajs-76 Re: BYDGOSZCZ!! 01.03.08, 13:46
              Co Ty Kruz tam opowiadasz. Tu raczej odzew na takie posty jest
              standardowy. Myślę że determinacja do poznawania nowych ludzi nigdy
              nie jest za duża. Widzisz na Ciebie podziałałosmile
              I jak, byłeś w górach?
              • aaannniiiaaa333 Re: BYDGOSZCZ!! 01.03.08, 17:50
                Jestem zdeterminowana, bo jestem bardzo samona. do graniz, czasem
                ludzie nie chcą mi wierzyć. Mam szczere intencje.
                • kruz7 Re: BYDGOSZCZ!! 01.03.08, 18:59
                  Odpowiem rumcajs na swoim przypadku.
                  Kobiety nie chą mi wierzyć, że jestem sam nawet przez kilka lat. Jednak prawda
                  jest prawdą, chociażby była nawet "czarną" prawdą. Szukałem wielokrotnie
                  znajomości tylko aby pogadać. Ludzie patrzyli się na mnie jak na chorego
                  psychicznie. Ja chciałem tylko pogadać z kimś. Byłem wycieńczony ciągłymi
                  poszukiwaniami, nie miało znaczenia dla mnie z kim pogadam. Ludzie w końcu
                  zaczęli mnie unikać, a ja zamknąłem się jeszcze bardziej w sobie. Pomyśl
                  dlaczego niektórzy z tego forum piją, zamiast wziać się za siebie? Stracili już
                  nadzieję na lepsze jutro, brak pomocnej ręki. Sam piłem codziennie przez kilka
                  miesięcy, więc wiem co piszę.
                  Spotkania forumowe były w przeszłości. Mam stały kontakt z poznaną tam kobietą.
                  Wystarczyło tylko chcieć spotkać się.
                  Wyjazd w góry nie doszedł do skutku. Choruję od początku roku niemalże. Chcę
                  pojechać w połowie marca.
                  --
                  fotoforum.gazeta.pl/5,2,kruz7.html
                  • limoo Re: BYDGOSZCZ!! 01.03.08, 19:53
                    Kruz7 zdrówka życzę, no i oczywiście,żeby wyjazd w góry wypalił.
                    Hmm... a może warto wybrać się już teraz-taki wyjazd może uleczyć i
                    duszę i ciało.
                    • kruz7 Re: BYDGOSZCZ!! 02.03.08, 00:07
                      Kupię coś drogiego to może chirurg zmieni diagnozę. Boję się pojechać znowu do
                      niego. To chyba niepotrzebna jest operacja, lecz kochająca mnie kobieta.
                      • limoo Re: BYDGOSZCZ!! 02.03.08, 00:10
                        no chyba nie może być,aż tak źle !?
                        • kruz7 Re: BYDGOSZCZ!! 02.03.08, 00:23
                          Na pewno kobieta wyleczyłaby mnie ze wszystkiego. Taka zwykła sobie, koniecznie
                          kochająca. Ilu facetów na tym nędznym świecie nie chciałoby mieć takiej przy
                          sobie na zawsze? Bardzo wielu. Powinna być sobą a nie udawać kogoś innego. Z
                          czasem wszystko wyjdzie i szkoda tylko czasu obojga.
                          Ania jest inteligentna a samotna. Dlaczego? Szkoda, że nie jestem młodszy i
                          mieszkam tak daleko.
                          • limoo Re: BYDGOSZCZ!! 02.03.08, 00:34
                            Wielu facetów nie interesują "zwykłe" kobiety,a jeśli już
                            zainteresują to zwykle szybko się nimi nudzą.
                            Odleczeni często uciekają spod tych opiekunczych skrzydeł.

Życzę Ci,żebyś znalazł taką Anię - starszą i mieszkająca tyć bliżej.
                            • kruz7 Re: BYDGOSZCZ!! 02.03.08, 00:47
                              Mnie pociąga prostota niektórych kobiet a zgrywają uczone, ile to one nie
                              zwiedziły, gdzie to one nie były. Przy pierwszej głębszej rozmowie wszystko
                              wychodzi. Ja sam jestem prosty chłopak.
                              Dziękuję za życzenia.
                              • limoo Re: BYDGOSZCZ!! 02.03.08, 00:51
                                "Mnie pociąga prostota niektórych kobiet a zgrywają uczone, ile to
                                one nie zwiedziły, gdzie to one nie były. Przy pierwszej głębszej
                                rozmowie wszystko wychodzi".
                                To nie jest tylko domena kobiet, faceci mają również bują wyobraźnie
                                (a największą o sobie) i też to wychodzi przy pierwszej rozmowie.

> Dziękuję za życzenia
                                Bardzo proszę.
                  • rumcajs-76 Re: BYDGOSZCZ!! 02.03.08, 09:05
                    Słuchaj Kruz, Coś mi się wydaje że przypadek Ani nie za wiele ma
                    wspólnego z Twoim. Dziewczyna chce się po prostu z kimś spotkać i
                    robi to mocno delikatnie. Gdzie Ty u Niej widzisz jakąś nachalność?
                    Używa do tego forum, które ewidentnie do tego jest przeznaczone.
                    Myślę, zresztą jak sama pisze, że jest szczerą osobą i ja np. jej
                    wierzę. Odrobiny dziwności w jej osobie jeśli chodzi o posty nie
                    widzę. Dziwność widzę natomiast w tym że nikt nie chce jej
                    odpowiedzieć.
                    W jaki sposób szukałeś znajomości do pogadania?
                    Co przysiadałeś się do przypadkowej kompletnie osoby, bo piszesz że
                    nie miało dla Ciebie znaczenia z kim pogadasz, i zaczynałeś nawijać?
                    Bo dla mnie to też wydaje się trochę dziwnym.
                    Dla mnie nie jest najważniejszym pytaniem dlaczego inni piją, tylko
                    dlaczego nie istnieją ludzie którzy zdolni są wyciągnąć ku nim
                    pomocną dłoń.
                    Mówisz że spotkania forumowe były w przeszłości. Jak to się
                    odbywało? Jak się organizowaliście? Ale spotykało się kilka osób,
                    czy raczej chodziło o typowe spotkania damsko – męskie?
                    Jak myślisz, dlaczego teraz ludzie przestali się spotykać. I pytanie
                    mam do ciebie najważniejsze. Z czego wynika że z tą dziewczyną nie
                    chce się nikt spotkać? Ja tam jakoś nie wierzę że w Bydgoszczy nie
                    ma jednej osoby która byłaby samotna. Przecież nie chodzi tu o
                    nijaką randkę czy deklaracje na całe życie. Chodzi o niewinne
                    niezobowiązujące do niczego spotkanie. No nie łapię tego.
                    Aha, no właśnie jak to możliwe że jesteś sam nawet przez kilka lat a
                    jednocześnie, jak tu opisujesz miałeś całą masę kobiet? To ile ty
                    masz lat? smile
                    Pozdrawiam.
                    LUDZISKA Z OKOLIC BYDGOSZCZY, RUSZCIE TYŁKI !!!
                    • salsa13 Kruz:-) 02.03.08, 10:08
                      nie znam Twoich przeżyć
                      ale daj Sobie szansę...
                  • rumcajs-76 Re: BYDGOSZCZ!! 02.03.08, 09:48
                    Hmm, już Kruz przepraszam za niesumienność moją, ale niestety to
                    ewidentny mankament mojej osoby. Często zdarza mi się coś powiedzieć
                    bez uprzedniego przemyślenia, choć raczej zorientowania się w
                    temacie.
                    Teraz przyznaję Ci rację. Przykład który przytoczyłeś ze swojego
                    życia wydaje się być mocno adekwatny do przypadku Ani.
                    Zdrówka życzę
                    • kruz7 Re: BYDGOSZCZ!! 02.03.08, 23:00
                      "Słuchaj Kruz, Coś mi się wydaje że przypadek Ani nie za wiele ma
                      wspólnego z Twoim. Dziewczyna chce się po prostu z kimś spotkać i
                      robi to mocno delikatnie. Gdzie Ty u Niej widzisz jakąś nachalność?
                      Używa do tego forum, które ewidentnie do tego jest przeznaczone.
                      Myślę, zresztą jak sama pisze, że jest szczerą osobą i ja np. jej
                      wierzę. Odrobiny dziwności w jej osobie jeśli chodzi o posty nie
                      widzę. Dziwność widzę natomiast w tym że nikt nie chce jej
                      odpowiedzieć."
                      Już pisałem o tymm na forum GW.

"W jaki sposób szukałeś znajomości do pogadania?
                      Co przysiadałeś się do przypadkowej kompletnie osoby, bo piszesz że
                      nie miało dla Ciebie znaczenia z kim pogadasz, i zaczynałeś nawijać?
                      Bo dla mnie to też wydaje się trochę dziwnym."
                      Rozmawiałem ze stojakami pod sklepem, taksówkarzem na postoju, panią w kiosku
                      ruchu. Nie miałem pojęcia ilu osobom brakuje nawet takiej przelotnej rozmowy.
                      Gorzej kiedy ktoś nie chciał rozmawiać ze mną lub tylko słuchać mnie.
                      Najważniejszy jest brak strachu przed ludźmi, otwarcie się na innych. Napisałem
                      an forum, "aby wyjść z domu celem poznania kogoś". Pewna dziewczyna dodała
                      komenta, że "nic głupszego jeszcze nie czytała".

"Dla mnie nie jest najważniejszym pytaniem dlaczego inni piją, tylko
                      dlaczego nie istnieją ludzie którzy zdolni są wyciągnąć ku nim
                      pomocną dłoń."
                      Sami ludzie muszą chcieć zmian w swoim życiu. Pomocna dłoń tylko pomoże to
                      zrealizować, ale nie zrobi wszystkiego. Jest kilka soób na forum, którym wydaje
                      się, że zmienią sporo przy pomocy czarodziejskiej różczki. Często czuję się
                      bezradny, "najgorszy doradca, to zły doradca".

"Mówisz że spotkania forumowe były w przeszłości. Jak to się
                      odbywało? Jak się organizowaliście? Ale spotykało się kilka osób,
                      czy raczej chodziło o typowe spotkania damsko – męskie?
                      Jak myślisz, dlaczego teraz ludzie przestali się spotykać."
                      Były to spotkania ogłaszane na forum, spotkało się kilka osób damsko-męskich.
                      Nawet czytałem o spotkaniu czysto w wąskim gronie.
                      "I pytanie mam do ciebie najważniejsze. Z czego wynika że z tą dziewczyną nie
                      chce się nikt spotkać? Ja tam jakoś nie wierzę że w Bydgoszczy nie ma jednej
                      osoby która byłaby samotna. Przecież nie chodzi tu o nijaką randkę czy
                      deklaracje na całe życie. Chodzi o niewinne niezobowiązujące do niczego
                      spotkanie. No nie łapię tego."
                      Jest bardzo samotna, nie ukrywa tego. Punkt ma u mnie za szczerość. Jest kilka
                      osób z Bydgoszczy na forum, nie mam pojęcia tylko dlaczego nie chcą spotkać się?

"Aha, no właśnie jak to możliwe że jesteś sam nawet przez kilka lat a
                      jednocześnie, jak tu opisujesz miałeś całą masę kobiet? To ile ty
                      masz lat? smile"
                      Nie miałem całej masy kobiet, lecz zbyt wiele ich. Nikomu nie polecam tego
                      sposobu na życie. Kobiety, które poznają takich facetów powinny dokładnie ich
                      poznać, zanim zwiążą się z nimi bliżej. To jest specyficzny rodzaj.
                      Byłem kiedyś bardzo nieśmiały i zamknięty w sobie jak pisałem wcześniej.
                      Poznałem pierwszą dziewczynę mając lat 12, podczas wakacji u wujka na wsi. Słów
                      mi brakowało, a język stawał kołkiem przy Niej. Patrzyłem z ukrycia, aby tylko
                      nie zobaczyła mnie przypadkiem. Potem przyznała się, że widziała jak pół dnia
                      patrzyłem się na Nią. Przez te wszystkie lata przemieniłem się dzięki pracy nad
                      samym sobą. Niewiele osób podało mi pomocną dłoń. Odkąd pamiętam byłem
                      samotnikiem, zamkniętym w sobie. Nie było wtedy takiego forum. Przełamałem się i
                      dodałem swoje zdjęcie. Chciałem pokazać specjalnie innym, że nie jestem żadnym
                      maczo, tylko skromnym gościem. Nawet moja siostrzenica dziwi się, że ciągle
                      poznaję nowe kobiety. "Wujek, jak Ty to robisz, skoro nie Jesteś wcale
                      przystojny?" Ma ona kilkanaście lat i zrozumie to jak dorośnie. Pisałem do kilku
                      osób na priva i cieszę się widząc skutki tego. Życie nauczyło mnie jednego
                      "umiesz liczyć, licz na siebie".
                      • rumcajs-76 Re: BYDGOSZCZ!! 12.03.08, 12:06
                        Dzięki Kruz za, nie da się tego ukryć, wyczerpującą odpowiedź na
                        mojego posta. Miałem zrobić to wcześniej ale jakoś uciekło. Trochę
                        smutna ta pointa "umiesz liczyć, licz na siebie" mocno jednak
                        prawdziwa.
                        Pozdrawiam
                        A Bydgoszcz zamilkł…
                        • anka-1980 Re: BYDGOSZCZ!! 28.04.08, 17:39
                          Witaj rumcajssmile Czy 76 to Twój rocznik: 1976?? Prześledziłam sobie
                          nowy wątek Ani i powiem Ci, że mamy wiele zbliżonych poglądów,Twoje
                          wypowiedzi są nawet mi bliskie! Zatem BYDGOSZCZANIE gdzie się
                          spotykamy?? Może byśmy w końcu zadziałali tak na poważnie a nie
                          tylko "ukrywali się" za klawiaturką smileDO DZIEŁA, czas nie będzie na
                          nas czekał
                          • 0milutka Re: BYDGOSZCZ!! 30.04.08, 21:08
                            Toruń chętnie się przyłączy.
                            • tola_79 Re: BYDGOSZCZ!! 04.05.08, 16:16
                              Witam wszystkichsmile wątek bydgoski podbijam, chętnie nawiąże nowe
                              znajomości, możemy połączyć siły bydgosko-toruńskiesmile
                              Pozdrawiam
                              • venena_86 Re: BYDGOSZCZ!! 22.06.08, 21:43
                                mam 22 lata, jestem z Bydgoszczy, chętnie kogoś poznam, mój nr gg-
                                4466527, pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka