mily-28 26.04.08, 15:22 Moze rzucicie kilka pomysłow co moze samotny robic w majowy weekend. Mowie od razu mało mnie interesuje siedzenie i plaszczenie tyłka w domu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: Pomysł na majowy weekend 26.04.08, 15:59 umówić się z sympatycznym kolegą na kawsko i pogaduchy Odpowiedz Link
dunka76 Re: Pomysł na majowy weekend 26.04.08, 16:37 Ja w czasie majowego weekendu jadę spotkać się z koleżankami z forum i też nie tylko )) Nie chcę siedzieć w domu, a wyjazd dobrze mi zrobi. Mam już bilet Odpowiedz Link
anka-1980 Re: Pomysł na majowy weekend 28.04.08, 17:54 HEJKA! Sama też nie należę do domatorek, dlatego "uciekam z miejskiej dżunglii" do lasu, a dokładnie leśniczóweczka znajmych. Las, jeziorko, śpiew ptaków... UUUUPPPSSS : czy ktoś już zamówił słoneczną pogodę?? Do zobaczonka na łonie natury!!! Odpowiedz Link
agakox Re: Pomysł na majowy weekend 28.04.08, 19:00 A dlaczego Ty piszesz o segregacji której podejmują się kobiety???????????? A wy (faceci)to czy kierujecie napewno się pieknem umyslu. Generalizujesz! Przejrzałam wszystkie Twoje wypowiedzi. Nie kobiety są złe może miałeś pecha i na takie trafiłeś. Zajrzyj do dzisiejszego Dużego Formatu tam jest artykuł jak faceci trakują kobiety!!! Na forum opisującytm atrakcje bycia z prostytutką zalogowało się 40 tysięcy pseudo facetów a sposób w jaki segregują kobiety!!!!!!!!!!!!!!! I Ty się dziwisz że kobiety są wybredne?????????????? Ja nigdy nie zwracałam uwagi na wygląd mimo moich koleżanek dla mnie ważny był środek. Ale to co dziś wyczytałam jest szokujące!! Odpowiedz Link
salsa13 agakox:-))) 28.04.08, 19:07 przepraszam a nie pomyliły Ci się przypadkiem posty??? w tym piszemy o weekendzie majowym)) Odpowiedz Link
dunka76 Re: agakox:-))) 28.04.08, 19:11 I ja też nie kumam czaczy nic a nic Chyba tu zaszedł błąd Odpowiedz Link
kruz7 Re: agakox:-))) 28.04.08, 19:23 Jadę sobie w górki. Znajoma chce mnie zeswatać. Ciekawe jak tym razem jej to wyjdzie. W niedzielę zawitam do Katowic poznać 3 kobiety z forum. Nie wiem tylko jak zniosę rolę rodzynka? Odpowiedz Link
kruz7 Re: agakox:-))) 28.04.08, 20:02 Nie bedę już zgrywał się. Będę po prostu sobą. Najlepiej jest nie udawać kogoś innego. Chciałem pokazać jaki to jest ze mnie kochanek extra i potem płakałem. Natury panowie nie da się oszukać. Pamiętajcie o tym. Bardzo słyszę w autobusie "ale tą to bym ..." MOżna sobie pogadać, a jak przyjdzie co do czego, to ... Inna sprawa, że tacy panowie są z miejsca spaleni, a oni uważają, że poderwą tym kobietę. Są różne sposoby podrywania kobiety. Ciekawe jakie nowe sposoby narodzą się w ten weekend. Odpowiedz Link
dona_76 Re: agakox:-))) 28.04.08, 21:23 Dla mnie długi majowy weekend to okazja do odwiedzenia mojej kochanej rodzinki, bo bardzo się już za nimi stęskniłam. Uważaj na te próby swatania Po randce w ciemno, na jaką wysłała mnie koleżanka z pracy, staram się omijać jej pokój z daleka, bo to był prawdziwy niewypał, a do niej to nie dociera. Odpowiedz Link
anka-1980 do KRUZ'A 30.04.08, 22:51 BRAWO KRUZ!!! Nareszcie z tego forum ktoś zrobił krok do przodu, świetnie że spotykacie się, jako ludzie forum! Klikać, to można bez końca- ukrywać się za ładnymi zdankami, do końca przemyślanymi...a w realu liczy się spontaniczność i mam nadzieję, że nie zawiedziesz się tym spotkaniem, wręcz przeciwnie zaczniesz namawiać innych domatorów i w końcu zrobi się jakiś ruch personalny!!! Koniecznie po powrocie podziel się wrażeniami! Trzymam kciuki, życząc Ci POWODZENIA RODZYNKU- dasz radę! Odpowiedz Link
mily-28 Re: Pomysł na majowy weekend 29.04.08, 13:21 agakox odpowiedziałem Ci na to w innym wątku, bo to chyba nie miejsce na ten temat. Pozdrawiam Cię. Innym dzieki za propozycje i swoje uwagi czekam na więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link