gosc9 05.06.08, 18:51 witam piszecie ze jestescie samotne a jak trafi sie ktos kto chcialby was poznac bo tez jest samotny to uciekacie lub wymagacie zlotych gor pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
321alicja Re: drogie panie,panny 05.06.08, 19:26 dlaczego oceniasz wszystkich jednakowo? Ja ani nie uciekam ani nie oczekuje zlotych gor jestem realistką i wiem że jeśli sama nie zdobędę to od nikogo nie dostanę Pozdrawiam Alicja Odpowiedz Link
fawelka Re: drogie panie,panny 05.06.08, 19:32 Ja bym chętnie kogoś poznała!Jestem z katowic mam 30 lat.Już próbowałam kogoś tutaj wyciągnąć do kina, ale mam wrażenie, że tutaj głównie piszą ludzie, którzy chcą sobie pojęczeć, że nikt ich nie kocha, nie rozumie, nie chce.Znam te stany, ale trzeba się w końcu otrząsnąć, albo jeżeli nie potrafimy samemu to przy pomocy terapeuty. Trzeba próbować spotykać się... Odpowiedz Link
321alicja Re: drogie panie,panny 05.06.08, 19:36 masz rację Często jest tak że pisać jest łatwo ale jak przychodzi do spotkania - ucieczka jest najprostszym sposobem sama czasem uciekalam ale od jakiegos czasu nie uciekam, nie chcę uciekać - poprostu mówię że nic z tego nie będzie i tak jest uczciwiej Odpowiedz Link
anirat Re: drogie panie,panny 05.06.08, 20:10 niefortunnie zacząłeś watek. Już na początku wszystkich wpakowałeś do jednego wora, to nieuczciwe. Nie oceniaj, jak nie znasz! Odpowiedz Link
anirat Re: drogie panie,panny 06.06.08, 13:14 Fałszywie pijmowana solidarność! Gdzie obiektywizm? Odpowiedz Link
beja_81 Re: drogie panie,panny 06.06.08, 11:02 Na szczęście ja nie jęczę i nie narzekam na samotność, ale rzeczywiście uciekam . Choć ostatnio kiedy ja byłam zdecydowana to ta druga strona uciekła - chyba, bo coś nie pisze Pozdrawiam Odpowiedz Link
inna1978 Re: drogie panie,panny 06.06.08, 12:05 Hipotetycznie trafia się taki facet, co to jest samotny, umawiamy się na kawę, piwo, spacer , znajomość może wydawać się obiecująca, On planuje, jak spędzimy kolejne spotkanie, prawi komplementy, ba wydaje się być zainteresowanym… po powrocie do domu wysyła smsy z podziękowaniem za miły wieczór i znika jak kamfora… I nie wiesz, czy jesteś za ładna, za brzydka, za mądra czy za głupia … Jak to wytłumaczysz Panie Gość ? Pozdrawiam również … Odpowiedz Link
pola782 Re: drogie panie,panny 06.06.08, 13:41 To akurat znam z autopsji. Facet/faceci/ ma plany co bedziemy robić, sms po spotkaniu a potem ani słowa. Odpowiedz Link