salsa13 25.06.08, 14:30 jutro idę na koncert The Police z niesamowitym przystojniakiem i dodatkowo poznam fajną ekipę z forum z Warszawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunka76 Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 16:11 A ja coś wiem Ten przystojniak jest naprawdę super przystojny. Poważnie się zastanawiam czy nie skombinować sobie figurki woskowej, co by cieszyć oko 24 h na dobę ))) Odpowiedz Link
anirat Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 17:50 Zazdroszcze! wiem, ze to niedobre zazdrościć, ale to zazdrość pozytywna - Niech cały świat mi raz zazdrości... Odpowiedz Link
kruz7 Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 21:20 Od razu widać co liczy się najbardziej. Czemu nie napiszecie, że jest świetnym kompanem i można mieć w nim oparcie? Mam dość już tego. Odpowiedz Link
malgosia.k75 Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 21:39 Masz rację... Ale np dla mnie każdy dobry kompan, bez względu na to jak wygląda według innych, dla mnie jest najprzystojniejszy Pozdr Odpowiedz Link
dunka76 kruz! 26.06.08, 11:06 kruz7 napisał: > Od razu widać co liczy się najbardziej. Czemu nie napiszecie, że jest świetnym > kompanem i można mieć w nim oparcie? Mam dość już tego. Widzisz nie taki diabeł starszny jak go malują Nie wyrokuj zbyt wcześnie. Nie warto. Odpowiedz Link
fajny.kwiatuszek Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 21:31 ja też zazdroszczę, bo nie idę na koncert Police i nie idę z żadnym przystojniakiem Odpowiedz Link
dor-ti Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 21:42 fajny.kwiatuszek napisała: > ja też zazdroszczę, bo nie idę na koncert Police i nie idę z żadnym > przystojniakiem > ...i ja się pod tym podpiszę...też bym tak chciała....iść na taki koncert i niekoniecznie z przystojniakiem... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 21:46 no to chwalę się: mam w nim oparcie i on we mnie też to mój 12-letni synek)) Odpowiedz Link
fajny.kwiatuszek Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 21:49 wow, to rzeczywiście jest czego zazdrościć, nie byle kto ten przystojniak, nikt takiego nie przebije Odpowiedz Link
dor-ti Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 21:58 salsa13 napisała: > no to chwalę się: mam w nim oparcie i on we mnie też > to mój 12-letni synek)) > No proszę...a tu tyle pozytywnie zazdrosnych kobiet się odezwało ha ha ha ha Kurcze mój 17-letni syn....nie wiem co by powiedział gdybym chciała z nim na taki koncert iść, może dla towarzystwa by poszedł....ale on woli inna muzykę...której ja nie zawsze mogę słuchać )) Odpowiedz Link
marekfk Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 23:06 Ech kobiety.... "wsłuchuję się" w tę Waszą rozmowę...( wiem ,wiem -podobno nie wypada i ze skóry wychodzę o jakiego to przystojniaka chodzi Odpowiedz Link
salsa13 Re: Tutaj też się pochwalę:-) 26.06.08, 11:30 marekfk napisał: > Ech kobiety.... > "wsłuchuję się" w tę Waszą rozmowę...( wiem ,wiem -podobno nie wypada > i ze skóry wychodzę o jakiego to przystojniaka chodzi Czy ja już mówiłam, że Cię lubię??? Odpowiedz Link
sekia Re: Tutaj też się pochwalę:-) 25.06.08, 23:42 Salsa13,aż chce się napisać: I ja tam będę Byle nie padało tak jak na Genesis. Odpowiedz Link
salsa13 sekia:-) 26.06.08, 07:21 a masz gumowce i pelerynkę? raczej nam się przydadzą dzisiaj) zajrzyj na @ Odpowiedz Link
z_mazur Re: Tutaj też się pochwalę:-) 26.06.08, 14:35 Ja też będę. A z kim...? To mocno skomplikowane. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Tutaj też się pochwalę:-) 26.06.08, 14:42 eeeeeee tam)) najważniejsze, że do przodu Odpowiedz Link
anirat Re: Tutaj też się pochwalę:-) 26.06.08, 17:17 Wszyscy co idą , niech idą i bawią się dobrze! Odpowiedz Link