aga.andro 30.10.08, 21:58 Jesień działa, a ja wczoraj miałam taki cudny humor dziś troszkę gorszy... Pochwalę się : uczyłam się pływać... Wiem, wiem że chwalić to się powinnam gdybym się jednak nauczyła ale i tak jestem z siebie dumna - bo jeszcze żyję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.andro Re: śpiące forum... 30.10.08, 22:02 żadnym tak po prostu się pomoczyłam w wodzie... to tak relaksuje Odpowiedz Link
anelkaa Re: śpiące forum... 30.10.08, 22:05 Aguś, też mam dzisiaj gorszy humor. Może to ten halny w górach... Odpowiedz Link
aga.andro Re: śpiące forum... 31.10.08, 08:13 no tak szczerze jestem w stanie przepłynąć nieco metrów na pleckach... Jeśli się weźmie pod uwagę mój gigantyczny strach przed wodą ... Ale oczywiście niektórzy są urodzeni w wodzie i teraz będą krytykować A co mi tam Odpowiedz Link
falcon777 Re: śpiące forum... 31.10.08, 08:33 W pewnym sensie wszyscy urodzilismy sie w wodzie Przełamanie strachu przed czymkolwiek zawsze załsuguje na pochwałę. A zatem brawo. Niedługo bedziesz sie czuła jak ryba w wodzie. W listopadzie zamierzam również troche pobasenować. Odpowiedz Link
aga.andro Re: śpiące forum... 31.10.08, 08:37 na czas zimy wypełzam na suchy ląd- tu jednak czuję się najpewniej... muszę sobie szybko znaleźć jakieś mniej mokre zajęcie na odprężenie ale takie które wyrwie mnie z domu - już nawet wymyśliłam, ale nie wiem jakie są na to szanse Odpowiedz Link
aga.andro Re: śpiące forum... 31.10.08, 08:50 zawsze chciałam nauczyć się strzelać Jako mała dziewczynka z tatusiem na strzelaniu prawie się rozpłakałam, kiedy nie pozwolili mi strzelać z broni krótkiej stojąc - rozsądnie zresztą argumentując, że może mi wyrwać bark Odpowiedz Link
falcon777 Re: śpiące forum... 31.10.08, 08:59 Hmmm, mnie też Aga trochę zastrzeliła tym pomysłem Odpowiedz Link
aga.andro Re: śpiące forum... 31.10.08, 09:06 Chcę sprawdzić jak to jest, że składając się do strzału celuję nie tym okiem, którym powinnam - kiedyś celowałam i tak wyszło coś - na prawe oko nie widzę nawet celownika - lewym wszystko co trzeba Odpowiedz Link
timiy2 Re: śpiące forum... 31.10.08, 08:38 moim zdaniem nie jest źle, ja zaczynałem podobnie, jeszcze jakieś trzy miesiące temu musiałem brać basen na dwa razy ale teraz jest już całkiem przyjemnie, grunt to trening... Odpowiedz Link
anirat Re: śpiące forum... 31.10.08, 08:28 Ja miałam wczoraj gorszy dzień, potem poszłam na rower, wróciłam jak juz było zupełnie ciemno. Pogadałam z kims na GG i jest mi lepiej. Dzis jest ładny słoneczny dzień i na dodatek mam wolne . Hura. Zrobiłam sobie dobrą kawe. Będzie dobrze, nie moze byc inaczej Uśmiech dla wszystkich . Odpowiedz Link
aniab1311 Re: śpiące forum... 31.10.08, 08:31 Będzie dobrze - coraz lepiej, bo..... ja tak mówię )))) Nie - musimy chcieć - bardzo chcieć żeby było dobrze, to choćby nie wiem co sie stało - będzie dobrze ) Taaak - może i brędzę - ale ja w to wierzę i to od niedawna i żyje mi sie duuuużo lepiej - więc polecam tą formę obłedu )))) Odpowiedz Link
aga.andro Re: śpiące forum... 31.10.08, 08:34 Anirat - Moje życie ostatnio wyhamowało... Spokój jest, ale nie ten dobry, tylko takie zobojętnienie jakieś... Chyba czas posprzątać w swoim życiu- tylko że to trudne. Zapominanie też jest trudne Ale dziś piątek - będzie dobrze miejmy nadzieję Odpowiedz Link
anirat Re: śpiące forum... 31.10.08, 08:38 Aga, ja tez nie umiem pływac, ale o tym szaaaaa...... Może kiedys, jak narazie rower, brzuszki i takie tam ćwiczenia salowe w pojedynke Odpowiedz Link