Dodaj do ulubionych

Jak sobie radzicie

02.01.09, 18:55
Chciałam dowiedzieć się jak sobie radzicie z samotnością co robicie , żeby jakoś żyć . Gdzie chodzicie jako samotni ?
jak spędzacie wakacje bo ja samotnie . Miałam kiedyś znajomych , ale sparowali się i jestem nie do pary . Może znacie jakiś sposób na zabicie tego osamotnienia ? Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Obserwuj wątek
    • jchlebowska Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 19:29
      Też jestem samotna, znajomi we własnych domach smile Mam sporo pracy i nie mam czasu. Ale jak mi juz jest zbyt smutno w czterech scianach, to zaczynam poznawać ludzi, chodzić na randki, czytać ksiazki itd.

> Chciałam dowiedzieć się jak sobie radzicie z samotnością co robicie , żeby jako
      > ś żyć . Gdzie chodzicie jako samotni ?
      > jak spędzacie wakacje bo ja samotnie . Miałam kiedyś znajomych , ale sparowali
      > się i jestem nie do pary . Może znacie jakiś sposób na zabicie tego osamotnien
      > ia ? Szczęśliwego Nowego Roku!!!
      • mappi Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 19:40
        ...chodzić na randki
        z tym akurat to jest największy problem sad
        • jchlebowska Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 19:41
          wow a jaki w tym problem? Nie mowie o zakochaniu sie itd. i z jedna osoba wink
          • mappi Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 19:55
            prosto mówiąc...pytanie jest co zrobić jeśli wszędzie chodziło się z pewną parą
            a teraz już nie...samemu chodzić, upijac się przy barze, podrywać facetów w
            bibliotece?...chyba o to tu raczej chodziło...więc jakby w tym wymiarze
            doprowadzenie do randki może stanowić problem...czyż nie... smile
            ...jak do tego doprowadzić?...

no ja to tak zrozumiałam ale mogę się mylić smile
            Pozdrawiam smile
          • ewwa35 Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:02
            Starasz się poznawac ludzi , ale w jaki sposób masz na myśli internet? Też bym
            poszła na randkę i chyba umówię się na jakimś portalu .A Ty jaką randkę masz na
            myśli .
            • jchlebowska Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:17
              A szukam w portalach przez tlen smile gg jak sciagniesz telen i pokazasz sie zielona to zaraz sie odezwie ktos. Ważne jest tylko, żeby pokazac swoja nature a nie pokazwac smutku a sami zaproponuja spotkanie wink
    • pio1973 Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:02
      Mam dużo pracy,na szczęściesmileAle kup narty i wybierz się na
      stok.pozdrawiam
      • ewwa35 Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:09
        Póki co pio1973 wybieram się na seans kinowy .Narty
        • mandalek Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:13
          Dużo pracuję, spotykam się z przyjaciółmi, chodzę do kina, podróżuję smile)
        • ewwa35 Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:14
          Narty może bym kupiła ,ale nie umiałabym na nich jeździc . Również pozdrawiam.
          • jchlebowska Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:20
            To daj znac samotna szuka kogos kto nauczy jazdy na nartach spewnoscia sie odezwa wink. Trzeba wyjsc do ludzi samemu smile Jak jest z wawki to wyrwe Ciebie do jakiegos do klubu od tak dwie samotne pobawic sie poszly wink
            • ewwa35 Re: Jak sobie . radzicie 02.01.09, 20:28
              Chętnie bym poszła z Tobą na jakieś tańce , ale nie jestem z Twojej okolicy .
              Mieszkam na nizinach więc tego instruktora musiałabym zabrac ze sobą .
              • jchlebowska Re: Jak sobie . radzicie 02.01.09, 20:32
                ewcia bierz sympatie gazet i portale typu pan pozna pania i pani pana. Zrob anons i doroboty smile Jest maly problem z nimi 70% facetow oczekuje seksu smile. Wiec zapewne na jednym spotkaniu sie skonczy. Ale miej tak jak ja nadzieje, ze wreszcie sie pojawi ten jedyny smile
          • pio1973 Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:20
            No to masz postanowienie na Nowy RoksmileNa stoku są instruktorzy,a na
            wyciągu można zawsze kogoś poznac.
            • ewwa35 Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:36
              Może kiedyś wybiorę się na narty bo chciałabym nauczyc się na nich jeździc , ale
              ten pomysł musi jeszcze zaczekac. Na razie uczę się jeździc na łyżwach mam nie
              złą zabawę . Polecam.
              • ewwa35 Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:45
                Nie wiem jak jest na tych portalach randkowych bo jeszcze tego nie próbowałam .
                Może trafię na któregoś z tych 30 procent pozostała reszta mnie nie interesuje.
                No cóż może gdzieś jest ta moja druga połowa tylko coś długo nie możemy się
                odnaleźc . Pozdrawiam .
                • pio1973 Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 20:47
                  Jeśli mogę coś poradzic.To nie szukaj tego jedynego na takich
                  portalach.A co do łyżew,tak samo jak w nartach trzeba operowac
                  biodramismile)
                  • jchlebowska Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 21:15
                    A tam glupoty mowisz. Trzeba od czegos zaczac byleby wyjsc, a nie czekac a noz. A znam wiele ludzi, ktorzy dzieki ineternetowi sa teraz szczesliwym malzenstwem
                  • ewwa35 Re: Jak sobie radzicie 02.01.09, 21:24
                    Masz złe doświadczenia z takimi portalami , że tak piszesz ?
                    • pio1973 Re: Jak sobie radzicie 03.01.09, 20:29
                      zalogowałem się w jednym z ciekawości. "Oferty" jakie zaczęto mi
                      przysyłac skutecznie mnie do niego zraziły.Coś takiego jest dla
                      szukających wrażeń a nie SZczęścia.pozdrawiam
                      • ewwa35 Re: Jak sobie radzicie 03.01.09, 21:14
                        ja nie mam na razie doświadczeń w tej sprawie ,wiesz ja myślę że z tymi
                        znajomościami z internetu jest tak jak w realu albo masz szczęście i spotkasz
                        odpowiednie osoby albo nie .również pozdrawiam .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka