Dodaj do ulubionych

Jak nie zmarnować

13.10.07, 15:39
sobotniego popołudnia? Na rower za zimno, na rolki tym bardziej. Porządki
zrobione (najwyższy czas), do kina samej jakoś nie mam ochoty...
Książka... A może macie jakieś pomysły?

Obserwuj wątek
    • puzzle33 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 15:42
      Planuję spacer, ale nie wiem, czy się wyrobię. Potem robótki na
      drutach dla (rusycyzm)uspokojenia nerwów.
      • puzzle33 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 15:42
        Mogłabym sobie potańczyć, gdybym była sama.
    • aleola1 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 15:45
      piekna pogoda, ja niestety jako ze jestem teraz mala inwalidka pozostal spacer w
      parku, piekna jesien, nawet pysk wystawilam do slonca i od razu humor sie poprawil.
    • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 15:51
      To proste.
      Ogoliłem się, wstawiłem pranie i ... oczekuję propozycjismile))))))))))))))))))))))))))))))))
      • tysia131 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 15:56
        hehehe duzo juz ich masz? wink

Czy fakt ogolenia ma tu duze znaczenie? wink
        • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:05
          tysia131 napisała:
          > hehehe duzo juz ich masz? wink
          > Czy fakt ogolenia ma tu duze znaczenie? wink

No własnie już ich nie mam. Zgoliłemsmile
      • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:01
        9b9 kuszące smile)))
        • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:06
          Pranie może być wspaniałesmile
          • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:07
            Najważniejsze to znaleźć motywację, choćby i do... prania smile)
            • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:12
              A z tym akurat nie ma problemu. Pralka się nie domyka + śmierdzący ręcznik. Znaczy: czas poszukać proszku i płynu do płukaniasmile
              • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:17
                Hm i na dodatek mięciutki lenorek smile)
                To ja się poprzyglądam, bo miło patrzeć jak inni pracują...
                • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:25
                  Akurat idę coś zjeść. Możesz patrzećsmile)
                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:29
                    Smacznegowink A co dobrego w menu?
                    • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 17:57
                      A dziękuję. Mało romantycznie, za to (bez "ale") smacznie i szybciutko. Flaki z żółtym serem.
                      I właśnie rozległo się ogólnoforumowe "FUUUUUJ".
                      • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:12
                        O nie!
                        Może nie "fuj", ale mięsko niekoniecznie...
                        A pranie wysuszone?
                        • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:16
                          Wisi. Plan na dzisiaj wykonany, można zacząć czas wolnysmile))
                          • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:18
                            Osobiście zaczęłam jakiś czas temu. I co gorsza odkryłam, że buszowanie w sieci
                            wciąga. Podobnie jak forum smile))
                            • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:29
                              Fajnie tak zacząć w sobotę czas wolnysmile)
                              Nie to że wciąga. Co się odświeży stronę to jest coś nowego i się człowiek nie może oderwać...
                              • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:40
                                Prawdę Pan mówi, proszę Pana.
                                Wciąga, aż się boję, że pochłonie ...
                                • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:44
                                  Jaki Pan? Mów mi "dziewięć: smile))
                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:48
                                    Mów mi:"Donek" smile)))

Miło się spoufalić (odrobinę) z dziewiątką smile))

• 9b9 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 21:15
                                      Donka, Jarka i Lecha sobie wypraszam... smile))
                                      • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 22:10
                                        Faux pax z mej strony.
                                        To się więcej nie powtórzy smile)) Chyba? smile))
                                        • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 12:07
                                          notoryczny.spioch napisał:
                                          > Faux pax z mej strony.
                                          > To się więcej nie powtórzy smile)) Chyba? smile))

E tam. We mnie można walić jak w bęben smile
                                          • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 12:55
                                            Dzień dobry niedzielnie smile)

Jestem przeciwko przemocy. Jakiejkolwiek.

• 9b9 Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 13:05
                                              To jeszcze niedziela? Hm, czuję się tak sobie, byłem pewien, że to poniedziałeksmile
                                              • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 13:17
                                                Poniedziałek? Coś mi mówi, że wczorajszy wieczór był udany smile)
                                                Nie żałuj zawsze to jeden dzień więcej do przeżycia.

Zmykam na spacer. smile))
                                                • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 13:26
                                                  Udany, jak najbardziej. Skończył się koło 4 rano. A może 16? Nie wiemsmile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 18:50
                                                    Gratuluję kondycji ! A 4 czy 16 - w końcu czym jest czas?

• 9b9 Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 19:13
                                                    Podobno czas to jest takie coś, czego nie ma. Ludzie sobie wymyslili, żeby im było łatwiej. Ja tam się nie znam, wczoraj czas mi stanął około 11, wróć, 23smile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 19:28
                                                    Coraz więcej jest rzeczy (jeśli czas może być nazwany "rzeczą"), o których
                                                    myślę, że ich nie ma.
                                                    A czas - jakby nie istniał, choć pędzi.
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 19:35
                                                    Podobno nie ma tylko tego, czego google nie znajdąsmile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 19:42
                                                    Nigdy nie ufaj ... googlom? smile))
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 19:48
                                                    i nieznajomymsmile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 19:54
                                                    Never say never again.

Z założenia nie ufam nieznajomym smile))
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 19:57
                                                    Cóż, słuszniesmile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 20:01
                                                    smile))
                                                    A dziewiątka nie ufa dlaczego?
                                                    /Jeśli to nie jest zbyt osobiste pytanie, jeśli jest to go nie ma smile/
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 20:53
                                                    Dziewiątka udzieliła Ci pełnego poparciasmile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 21:07
                                                    smile))
                                                    Dziękuje.
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 21:12
                                                    A co w rewanżu? Umiesz zrobić foczkę? smile)))
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 22:50
                                                    W zamian, jeśli nie może być bezinteresownie, uśmiech smile)
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 08:40
                                                    A, to dopiero teraz uśmiech się pojawił... Szkodasmile
                                                    OK, przyjęte.
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 10:27
                                                    Uśmiech jest ze mną zawsze smile))
                                                    Ten był specjalny smile

Dzień dobry i miłej pracy.
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 10:48
                                                    Tak coś czułem. Super ten uśmiechsmile
                                                    Aaa, cześć, podziękował i nawzajemniesmile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 19:44
                                                    A pewnie, że super smile))

Oj, byle do soboty smile
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 20:57
                                                    > A pewnie, że super smile))
                                                    > Oj, byle do soboty smile

No w pytkę jest.
                                                    A w sobotę to co Ci grozi?
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 22:43
                                                    W sobotę może wreszcie nieco odpocznę...
                                                    Zmęczenie mnie dopada, albo jesień smile))
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 22:52
                                                    > W sobotę może wreszcie nieco odpocznę..

Mało ambitnie, ale akceptujęsmile)
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 23:04
                                                    O,łaskawco smile))

"Twoja ambicja zabija ciebie
                                                    Ambicja to twój wróg
                                                    Twoja ambicja zabija ciebie
                                                    Ambicja to twój wróg".

Ciekawe, czy ktoś wie, skąd ten cytat...
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 16.10.07, 08:46
                                                    > O,łaskawco smile))

Cała przyjemność po mojej stroniesmile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 16.10.07, 10:31
                                                    smile))

Po raz drugi:"dzień dobry".
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 16.10.07, 11:04
                                                    A dzień dobry.
                                                    BTW ciekawe kiedy nas pomysl na priv wyrzucismile)
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 16.10.07, 11:43
                                                    E, przecież nie robimy nic niezgodnego z prawem smile)
                                                    NA wszelki wypadek zamilknę do wieczora. Obowiązki wzywająsmile))
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 16.10.07, 11:58
                                                    Czekam cierpliwiesmile
                                                    chlip, chlipsad
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 16.10.07, 18:58
                                                    A co to za lament? smile)
                                                    Zupełnie zbędny smile
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 16.10.07, 21:24
                                                    Już mi przeszło. Troszkęsmile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 16.10.07, 22:30
                                                    Oj, szybko przeszło smile

Szkodasad(
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 16.10.07, 22:41
                                                    Jeśli rano nie wróci, to się chyba pochlastamysmile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 16.10.07, 22:48
                                                    To już by była skrajność smile)
                                                    Może jakiś łagodniejszy półśrodek?
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 08:48
                                                    Półśrodek? No, nie. Zawiodłem się na Tobiesmile
                                                    Nie uznaję półśrodków i góralskiej muzykismile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 10:02
                                                    No cóż - Nobody's perfectsmile))

Dzień dobry i... do pracysmile
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 10:16
                                                    > Dzień dobry i... do pracysmile

A co, wybierasz się?
                                                    wink
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 10:17
                                                    Ba! Nawet już dojechałam, choć czy się obudziłam do końca?
                                                    smile)
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 10:38
                                                    > Ba! Nawet już dojechałam, choć czy się obudziłam do końca?

Muszę Cię zmartwić, ale z tym dylematem musisz sobie poradzić we
                                                    własnym zakresiewink
                                                    Poprawiam się: Dzień dobry.
                                                    smile
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 10:55
                                                    Radzę sobie świetnie. Czasami smile)
                                                    Miłego dnia.
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 10:32
                                                    9b9 napisał:
                                                    > A dzień dobry.
                                                    > BTW ciekawe kiedy nas pomysl na priv wyrzucismile)

ech.. ja tu czekam na jakies smaczki a tu nic....
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 10:37
                                                    pomysl.po.wypiciu napisał:
                                                    ech.. ja tu czekam na jakies smaczki a tu nic....

Nie dybaj szczypior nicwink
                                                    BTW brakuje Ci czegoś w zyciu? smile)))))))))))))
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 10:52
                                                    9b9 napisał:
                                                    > Nie dybaj szczypior nicwink
                                                    > BTW brakuje Ci czegoś w zyciu? smile)))))))))))))

w obecnej chwili tylko lodow czekoladowych xD
                                                  • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 10:57
                                                    Ach, ta ludzka ciekawość smile)))
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Jak nie zmarnować 17.10.07, 10:30
                                                    notoryczny.spioch napisała:
                                                    > "Twoja ambicja zabija ciebie
                                                    > Ambicja to twój wróg
                                                    > Twoja ambicja zabija ciebie
                                                    > Ambicja to twój wróg".
                                                    >
                                                    > Ciekawe, czy ktoś wie, skąd ten cytat...

Alians
                                                    a to? wink
                                                    "Twoja ambicja zabija ciebie
                                                    Ambicja to twój bóg
                                                    Ja nie gram, ja nie przegram
                                                    Bo nie mam żadnej ambicji "
                                                  • altu Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 20:06
                                                    > wczoraj czas mi stanął około 11, wróć, 23smile

skoro czasu nie ma - to co ci stanęło??
                                                    hm.. jak o 23 to pewnikiem gdzieś obok byłam.
                                                    i nie widziałam wink

gapa ze mnie?
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 20:56
                                                    Wybacz, ale siedziałem między Twoim mężem i jego postawnym kolegą. Wiesz, cherlawy jestem, musiałem się pilnowaćsmile
                                                  • altu Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 21:42
                                                    wybaczam wink
                                                    aczkolwiek niechętnie.
                                                    jakbyś ze mną w końcu zatanczył..

btw.. ruszyłeś w tany? czy jednak było za mało.. muzyki ?
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 21:48
                                                    altu napisała:
                                                    > btw.. ruszyłeś w tany? czy jednak było za mało.. muzyki ?

Wyraziłem się wtedy precyzyjnie, może nie dosłyszałaś. Tańczę najwcześniej po siódmym piwie. Ty wyniosłaś małżonka dużo wcześniej.
                                                    Pesiosmile)

P.S. Oczywiście, że nie! Cóż za pytanie...
                                                  • altu Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 21:56
                                                    wyraziłeś sie wyraźnie. ja wyraźnie nawet usłyszałam (mimo wszystko..)
                                                    piw ci nie liczę. gdzieżbym śmiaławink
                                                    tak tylko zapytałam, bo może inni się doczekali, jak te 7 wrota, wróć!, 7 piwo jednak stanęło na stoliku i zostało przez ciebie pochłonięte ;0

jak nie, to nie, trudno..

a połówka nie wyniosłam. sam wyszedł. dobrowolniewink
                                                  • 9b9 Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 22:10
                                                    W związku z tym uroczyście oświadczam, że nic nie stanęło (nie po raz pierwszy*...).
                                                    BTW wykorzystując sporadyczne Twoje chwile dekoncentracji wspomagaliśmy sie nie tylko piwem. I wszystko w p..., tzn. na marnesmile

*copyright Zych Józef
      • puzzle33 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:51
        Wyjdź losowi naprzeciw, bo możesz się niedoczekać. Sama zresztą
        jestem w podobnej sytuacji.
    • ta_ann będę okrutna: 13.10.07, 15:53
      stanąć 20 m od ściany, pochylić się i rozpocząć
      galop. sposób nazywa się "na baranka". nie, nie
      próbowałam.
    • tysia131 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 15:53
      Jak nie masz daleko to zapraszam do siebie na bolognese wink Bedzie
      Singielka wink)))
      Poza tym moje typy to (wlasnie koncze sprzatanie):
      - ugotuj sobie cos fajnego
      - obejrzyj film na DVD, cos "z klasa" - przyda sie do dyskusji "na
      poziomie" ;D
      - zadzwon do znajomych, moze tez akurat nie maja co robic
      - napisz list (mozesz do mnie jesli nie masz do kogo, acz nie sadze
      zeby tak bylo)
      - zrob maskotke/kartke/obrazek/laurke dla znajomych
      - idz do fryzjera
      - idz na zakupy!

;D
      • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:05
        Tysia131 dziękuję za zaproszenie smile)
        Zakupy są jakimś pomysłem, bo potrzebuję ciepłej kurtki (coraz zimniej za
        oknem), ale jak sobie przypomnę te dzikie tłumy rozszalałe w galeriach.... i to
        nie galeriach sztuki smile
    • mumuja Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 15:58
      pooglądaj ludzi. albo na internetowych randkach.
      boże, co za ciekawy świat!
    • banca Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:21
      jak ktos nie ma koncepcji na wieczor w krakowie, to chetnie zmienie
      swoj singlowy gryplan
      spioch,a ty skad?
      • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 16:29
        Niestety do Krakowa nie po drodze sad
        • banca Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 17:03
          to niefajny psikus sad
      • wajletka Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 17:16
        Banca jestem z Krakowa i chętnie zrezygnuje z samotnego wieczoru wink
        Co Ty na to?
        gg1228297
        • banca Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 17:40
          juzesmy sie umowily smile
          ktos dolaczy?
          • sorrento_8 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:01
            kurde czemu Wy jesteście tak daleko sad
            Miłej zabawy!
          • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:09
            Miłej zabawy! Och, odwiedziłabym Smoka Wawelskiego smile)
            • tysia131 Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:45
              Przyznaj sie spiochy skad jestes! Moze ktos sie zglosi - widzisz jak
              inni pieknie sobie daja rade! Krakow juz umowiony i Katowice tez wink
              Wcale nie trzeba siedziec samemu w sobotni wieczor ;D
              • notoryczny.spioch Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 18:54
                Tysiu,
                ja lubię sobie posiedzieć sama, choć doceniam towarzystwo innych.
                Dziękuję jeszcze raz smile))
    • cafe_girl Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 20:50

> sobotniego popołudnia?

O właśnie.. co tu robić? wrócił człowiek do domu, nareszcie chwila
      wolnego.. i tylko, co tu robić wink
    • altu Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 20:58
      wieczoru?

- iść na tańce..
      zapraszam.. amnesia lub ferment wink
      zobaczym gdzie będzie fajniej wink

ojojojoj wink
      będzie się działoo...
      • cafe_girl Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 21:07
        o proszę, konkretnie wink
    • pomysl.po.wypiciu Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 21:04
      chciałem powiedzieć że wcale na rowewr nie było za zimno smile
      • levanto Re: Jak nie zmarnować 13.10.07, 21:05
        a Ty nie na wff? nie folgujcie sobie wink
        • pomysl.po.wypiciu Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 13:08
          stwierdzilas ze mamy sie dogadac odnosnie wspinu via gg tylko nie
          mam Twojego gg tongue_out
          • levanto Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 13:16
            w wizytowce... ech
    • altu Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 14:12
      .. niedzieli?

iść na spacer.. wink
      i podziwiac jesienne słońce..
      • kalina_k Re: Jak nie zmarnować 14.10.07, 20:05
        altu napisała:

> .. niedzieli?
        >
        > iść na spacer.. wink
        > i podziwiac jesienne słońce..
        >
        podziwiać raczej zza szyby. no chyba, że u Was nie wiało tak
        straszliwie ...

Ale może w przyszły weekend będzie nieco jak nie cieplej to
        przynajmniej mniej wietrznie. Już wiem jak ją zacznę smile
    • ola_dom Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 17:48
      no za każdym razem jak widzę ten wątek, to czytam:
      jak SIĘ nie zmarnować
      ...
      też nie wiem
    • altu Re: Jak nie zmarnować 15.10.07, 19:32
      .. popołudnia poniedziałkowego??

- przeszukać wszystkie portale z ogloszeniami o pracę
      - nie znaleźć nic ciekawego/godnego uwagi
      - wkurwić się, ze się jest specjalistą wielu dziedzin
      - wkurwić się po raz drugi, ze nikt mnie nie chce wykorzystać.. zawodowo..

- podołować się kastingiem i tego, co oczekują potencjalni pracodawcy (a przynajmniej jeden)
      - otworzyć piwo, zeby nie zmarnowac do konca i siebie i wczesnego wieczora..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka