betizuch 06.09.08, 14:14 wierzycie w przyjazn miedzy kobitka a mezczyzna?moja tesciowa znalazla sobie przyjaciela i twierdzi ze to tylko przyjaciel!!dodam ze tesciowka niczego sobie no i przyjaciel tez! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betizuch Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:16 wydaje mi sie ze jesli juz sex wejdzie w przyjazn to juz po przyjazni...no moze nie odrazu Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:17 Zapewniam, ze jedno nie przeszkadza drugiemu :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:23 Ale fajnie jest, kiedy kochanek jest też przyjacielem. :-) Tak samo jak w związku - najpierw przyjaźń, później seks. ;-) Odpowiedz Link
betizuch Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:26 zgodze sie z toba ale mi chodzi jezeli mialabys meza i znajdujesz sobie przyjaciela,dochodzi sex wiec wydaje mi sie ze pozniej przyjazn pryska jak banka mydlana! Odpowiedz Link
kitek_maly Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:41 Aaaaa to inna sprawa. Myślałam, że teściowa jest kobietą samotną. Wierzę w przyjaźń k-m i tylko przyjaźń. Ale jeśli tam doszłoby do seksu, to zwyczajna zdrada by była. Odpowiedz Link
ostatni_elf Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:23 nie wierze, no chyba ze zupelnie nie ma chemii miedzy nimi Odpowiedz Link
eressea Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:26 betizuch napisała: > wierzycie w przyjazn miedzy kobitka a mezczyzna? Już nie wierze. Może być koleżeństwo, ale prawdziwa przyjaźń nie, bo faceci nie umieją się przyjaźnić, myślą tylko o seksie ;P Odpowiedz Link
eressea Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:34 No właśnie. Też miałam "przyjaciela" i mówiłam, że to tylko przyjaciel. Dujda na resorach ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:26 wierzę, choć to trudne :) Moi najlepsi przyjaciele to faceci. Fakt, że z jednym z nich byłam ponad 3 lata, w drugim się bezskutecznie i dramatycznie kochałam, a trzeci bezskutecznie i dramatycznie kochał się we mnie. Ale wszystko przeszliśmy, zostało za nami - i przyjaźnimy się blisko od... no - od prawie 10 lat. Więc wierzę, ale komplikacji erotycznych to nie wyklucza :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:34 tak, ale tylko gdy nie pociągają się erotycznie :P Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:39 tylko co to za przyjemnosc z obcowania z kobieta, ktora sie nie podoba? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:43 Hmmmm... dziwne podejście :( Ciekawe, czy gdybyś na przykład miał brzydką siostrę to byś unikał z nią kontaktu - bo co to za przyjemność :/ Nawet gdyby była mądra, fajna, dowcipna, ciekawa... Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:46 Nie oszukujmy sie.. mily dla danego oka wyglad jest wazny ,bardzo wazny :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:48 ja się nie oszukuję, nie rozumiem takiego podejścia :( i mi przykro, bo to strasznie płytkie. jeszcze rozumiem w związku erotycznym - ale w przyjaźni? bleeee :/ Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:50 na uszko powiem Ci, ze to tez bylo takie troche wsadzanie kija w mrowisko aby rozruszac dyskusje.. :) Ale ciiiii nie mow innym :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:51 ale od razu takie obrzydliwe rzeczy pisać... Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:52 Nie obrzydliwe, tylko konrowersyjne.. to nie to samo :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:57 No ale jak jest poważne pytanie, to i liczy się na poważne odpowiedzi. A potem to człowiek już nie wie kto kiedy żartuje i w co wierzyć. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:58 Ale na ten temat nei ma jednej jedynej odpowiedzi.. bo z drugiej strony odpychajacy wyglad moze spowodowac, ze sie z kims nigdy nie poznamy.. A to dlatego, ze powloka zewnetrzna jest widoczna jako piersza i daje nam podswiadoma komunikaty Odpowiedz Link
baba_krk Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:05 Ale każdy ma swoją własną odpowiedź. Na rozmowę szansę ma każdy, nieważne czy brzydki czy ładny. Ja w miarę szybko orientuję się czy z kimś nowo poznanym odbieram na podobnych falach czy nie, czy jest szansa na koleżeństwo czy przyjaźń. I to czy ktoś odbiega od moich subiektywnych kanonów piękna czy nie, nie ma znaczenia w chęci poznania drugiej osoby. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:08 Chcesz mi powiedziec, ze jestem brzydki, ale zalapalem sie na to aby ze mna czasmai pogadac :(? Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:15 o Tyyyyyyyyyy... przewrotny... yyyyyyyy... Trolu :DDD Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:16 Trol nie, ale przewrotny tak i to chetnie :P Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:20 Raczej mocno stoje na ziemi i dobrze sie trzymam :) Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:34 no proszę jak wiedziałeś co mam na myśli :D czasem nie warto się trzymać Odpowiedz Link
baba_krk Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:12 Nie jesteś brzydki. Chę powiedzieć, że "załapałeś się" na pogawędki dlatego, że Cię lubię. A nie lubię Cię bo wyglądasz jak wyglądasz, tylko przez to co mówisz/myślisz/sposób zachowania. Rzecz jasna nie zawsze się z Tobą zgadzam, ale czasem miewamy jakieś punkty styczne :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:23 u mnie słońce świeci i przepełnia mnie radość i pizza :)))))))) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:24 Przepelnia pizza :) hahaha to jaka ona jest duza? Odpowiedz Link
baba_krk Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:26 do uzyskania efektu ciężkości wystarczyły mi 3 duże kawałki + sałatka :))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:36 A ja chyba muszę na chwilę na leżak, żeby mi się wszystko równomiernie rozeszło ;)))) Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:14 baba_krk napisała: > Nie jesteś brzydki. to zabrzmiało prawie jak komplement :P Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:15 Eee to bylo chyba tylko stwierdzenie faktu :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:18 interpretujcie to jak chcecie :PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
baba_krk Re: interpretujcie to jak chcecie :PPPP nt. 06.09.08, 15:26 no żesz jakieś cuda, 2 razy to samo napisałam ;)) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: interpretujcie to jak chcecie :PPPP nt. 06.09.08, 15:29 Rozdwojenie osobowosci..:)?` Odpowiedz Link
baba_krk Re: interpretujcie to jak chcecie :PPPP nt. 06.09.08, 15:37 Aż tak źle to nie jest :P Po prostu forum zrobiło małego psikusa i nie wyświetliło mi od razu pierwszego posta ;))) Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:06 e tam komunikaty są jeszcze papierowe torby w ekstremalnych sytuacjach :D Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:10 Hahaha juz widze taka sytuacje,. dzwoni do Ciebie malo urodziwy znajomy i zaprasza na kawe.. a Ty sie zgadzasz pod warunkiem, ze sobie otrbe na glowe zalozy :) Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:11 :))) myślisz ze kawa by mi nie przeszła przez gardło? az takich brzydkich znajomych nie mam :DDD Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:14 No wiesz.. kawa jak kawa ale ktos moglby pomyslec, ze masz az tak staszny gust lub jestes zdesperowana :P Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:16 bo na kawę idę??? na marginesie czasem na bezrybiu i rak ryba <lol> brzydcy też zasługują na szansę Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:24 mam dobre serce choć czasem jest to wykorzystywane Odpowiedz Link
ostatni_elf Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:51 a jak masz facetow-kumpli to tez tak bardzo wazny jest dla Ciebie ich wyglad? Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:59 Bo faceci mnie nudza.. wyjatki mozna policzyc na palcach jednej reki.. O aki Lupus jest jednym z tych wyjatkow Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:02 hmm ze ja tak mowie to mozna jeszcze zrozumiec, ale Ty??? Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:05 noc nie poradzę na to że kobiety są ciekawsze :DDD (zły to ptak co własne gniazdo kala) a poważnie mówiąc to nie ma reguły, najbardziej mnie wkurzają ludzie którzy chcą być specjalistami w każdej dziedzinie i zawsze wiedzą lepiej brrrr Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:06 Aa to mam paru kandydatow na takich ludzi :) Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:08 ja też, ostatnim jest mój instruktor jazdy, którego instruowałam że próg zwalniający ogranicza prędkość do 20km/h do najbliższego skrzyżowania Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:17 No tak, bo to on jest tu fachowcem a Ty tylko kursantka :( Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:21 ale wyszło na moje :))) bo podpytałam szefa - czywiscie nie zdradzając kto jest takim nieukiem Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:24 znaczy kto on o tym wie? myślę ze plotka o tym progu isę już rozeszła i wszyscy wiedzą :D Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:26 Acha.. no tak, sila plotki jest wielka :) Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:36 no dobra. przyznam sie że nie tylko tego jednego uświadomiłam :))) Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:48 i nie masz brzydkich znajomych? u mnie to jest tak, że im dłużej kogoś znam i lepiej to ten ktoś wydaje mi sie ładniejszy i jego wygląd jest bez znaczenia Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:50 U mnie tez tak jest:) I dlatego nie mam brzydkich znajomych.. za wszesnie powiedzialas o tym.. :( galazaka sie nam nie rozwinie :( Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:54 <lol> już mnie przestraszyłeś :))) wybacz ze pokrzyżowałam CI plany na marginesie, u mnie na osiedlu szwęda się taki pan, jest chyba upośledzony, za każdym razem mówi mi cześć, podaje rękę przedstawia się, pokazuje zegarek i tak chwilę sobie gadamy, ludzie to chyba mi współczują jak widzą ze mnie nagabuje a kiedyś powiedział mi: lubię Cię - i to było dla mnie bardzo miłe, milsze niż gdyby powiedział mi to ktoś w pełni zdrowy Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:56 Ludzie uposledzeni potrafia byc czesto bardzo mili.. a z pewnoscia sa bardzo naturalni a naturalnosc jest czyms co przewazanie nam odpowiada.. Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:57 no tak ale równie dobrze mógł powiedzieć; masz fajne cycki więc rożnie to mogło być ;/ Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:01 A nie lubisz gdy sie ktos zachwyca Twoim biustem :)? Tak, wiem co mialas na mysli :) Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:03 lubię :DDD ale wolałabym żeby nikt nie myślał, że ten pan widział mnie nago :DDD Odpowiedz Link
kontik_71 Galazki mi sie pomylily.. 06.09.08, 15:07 Teraz wiem kogo mialas na mysli :) Odpowiedz Link
lacido Re: Galazki mi sie pomylily.. 06.09.08, 15:10 :)) wyobrażam sobie Twoje przerażenia takową informacją :D Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Galazki mi sie pomylily.. 06.09.08, 15:11 Nieee noo.. dobrze Lupusowi zycze i nie mialbym nic przeciko aby widzial Cie naga :) Odpowiedz Link
lacido Re: Galazki mi sie pomylily.. 06.09.08, 15:17 :))))))))))))))))))) no nie wiem czy dobrze tak w ciemno bo a nóż widelec jestem mało estetyczna i biedny miałby traumę :D Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Galazki mi sie pomylily.. 06.09.08, 15:18 Oj cos mi mowi, ze z ta estetyka jest wszystko ok :) Odpowiedz Link
lacido Re: Galazki mi sie pomylily.. 06.09.08, 15:21 no wiesz ja tam sie chwalić nie będę :))) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Galazki mi sie pomylily.. 06.09.08, 15:23 Zawsze mozna prywatnie na uszko (mailowe) :) Odpowiedz Link
lacido Re: Galazki mi sie pomylily.. 06.09.08, 15:31 eeeeeeee jeszcze sie okaże ze zaliczam sie do tej kategorii z którą nie chcesz obcować :) Odpowiedz Link
betizuch Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:50 ja mam wielu brzydkich przyjaciol,no moze i to dobrze ze sa brzydcy bo moze i bym juz nie miala przyjaciol:)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:45 W przyjaźni to chyba wygląd drugiej osoby nie jest najważniejszy? Odpowiedz Link
baba_krk Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:49 Dla mnie nie, mój najlepszy przyjaciel może największym brzydalem nie jest, ale dla mnie całkowicie aseksualny. A mimo to uwielbiam spędzać z nim czas i jest jedną z nielicznych osób, dla których bym wszystko zrobiła. Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:51 no nie mów, glutojad CI nie przeszkadzał w jedzeniu a nieładnego przyjaciela nie możesz mieć??????? Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:52 Z grutojadem musialem obcowac.. ale on z cala pewnoscia nie bedzie moim blizszym znajomym.. z cala pewnoscia nie i to nie tylko przez gluty... Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:55 a już miałam zapytać czy gluty stanęłyby na drodze Waszej przyjaźni :DDD Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:57 nie, gluty jedynie zlepily moje negatywne wrazenia odnosnie glutojada.. strasznie arogancki jest a to w moich oczach dyskwalifikuje delikwenta Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:58 wyobrażasz sobie podać rękę takiemu co to dopiero co dłubał w nosie błeeeeeeeeee, chyba już skończę ten temt Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:00 I sciaskajac ta dlon, czujesz cos cieplego i lepkiego :) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:12 Granulki to pol biedy bo sie nie kleja, ale takie cos elowatego, zostajacego na dloni.. fuuujj Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:18 no tak granulki odpadną a klejące wiąże :DDD Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:22 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 w końcu :DDD Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:49 a jak ktoś Ci się nie podoba to nie ma szans na przyjaźń z Tobą?? ;/ Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:54 Jejkuuu wszystko tak powaznie widzicie.. :( Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:01 Czasami trzeba aby rozruszac towarzystwo :) Popatrz jakie piekne galazki wyrosly :) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:22 Pare sie znajdzie :) Chyba nawet na forumie :) Odpowiedz Link
baba_krk Kontik uważaj 06.09.08, 15:28 kto manipulacją wojuje, ten od manipulacji... :PPPPP Odpowiedz Link
lacido Re: przyjazn?????? 06.09.08, 14:43 szczerze mówiąc to w wieku mojej potencjalnej teściowej to chyba już tylko przyjaźń zostaje :DDD Odpowiedz Link
2szarozielone pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 14:50 jako jedyna święcie wierzę w przyjaźń męsko-damską i moja odpowiedź została zignorowana. a mnie jest przykro, bo się chciałam pokłócić :-D a zaraz musze wyjść... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 14:53 Ja też uważam, że to możliwe. :-) Odpowiedz Link
baba_krk Re: pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 14:54 no ale przyjaźń masz teraz, gdy już nie masz żadnych podtekstów seksualnych :P mnie byłoby ciężko przyjaźnić się z kimś na kogo miałabym ochotę ;) a gdyby ta ochota była jednostronna to już w ogóle bardzo ciężko... Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 14:58 a mnie się udało - jak się kochałam dramatycznie i bezskutecznie, to wciąż czułam przyjaźń. I mi się nawet kolega wypłakiwał ze swoich miłosnych zawodów albo osiągnięć, zwierzał mi się, a ja zupełnie nie czułam zazdrości, tylko mu dobrze życzyłam i radziłam... A ja chodziłam po ścianach, tak chciałam z nim być. Jakoś - nie wiem jak - udawało mi się to pogodzić :) ale ja jestem nienormalna :) chyba 9 miesięcy to trwało, zanim się wyleczyłam. Odpowiedz Link
baba_krk Re: pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 15:07 Byłam w podobnej sytuacji i też starałam się radzić jak najlepiej, pomimo że skręcało mnie z zazdrości, próbowałam za wszelką cenę zachować obiektywizm. No ale na dłuższą metę się nie udało, masochizm to nie dla mnie ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 15:11 Ale właśnie sęk w tym, że ja się nie musiałam starać. Ja tej zazdrości nie czułam. Po prostu. Zawsze wiedziałam, że to ktoś dla mnie bliski i dałabym się za niego pokroić - i mu życzę szczęścia. To że mnie nie chciał, to nie był problem związany z innymi kobietami... Więc skoro nie chciał mnie, to go potrafiłam wspierać na innych frontach. Nic to nie miało wspólnego z masochizmem. Duuuużo mi dała ta historia, tak ogólnie. Zupełnie innego spojrzenia na zazdrość, miłość i związki nabrałam. Odpowiedz Link
baba_krk Re: pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 15:16 Ja na początku też nie czułam zazdrości. Z obu stron była czysta przyjacielska relacja, wspieraliśmy się wzajemnie i sobie doradzaliśmy. Oboje byliśmy zakochani w innych osobach, raczej tak bardziej nieszczęśliwie, niż szczęśliwie ;)) No ale w momencie kiedy zdałam sobie sprawę, że zaczynam coś czuć, że tracę obiektywizm, to się wycofałam, bo przecież przyjaźń polega na szczerości. Fajnie że Ci dużo dała ta historia. Mnie moja też. Wiem czego wystrzegać się w przyszłości :PPP Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 18:45 No ale ja byłam szczera... Powiedziałam mu w końcu wszystko, ustaliliśmy, że nic z tego. Poprosiłam go, żeby się nie wycofywał, tylko żeby wszystko było jak dawniej. On się zachował fajnie i z klasą, ja też się starałam. Po jakimś czasie zakochanie mi przeszło, pokochałam innego. Przyjaźń się nawet wzmocniła. A przez wiele lat wcześniej w ogóle nie myslałam o nim w takich kategoriach :) po 7 latach mi odbiło. Odpowiedz Link
baba_krk Re: pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 19:40 Ja dla własnego dobra sama się wycofałam. A złapało mnie też tak jakoś dopiero po 5 latach ;))) Super, że u Ciebie poszło to w taką fajną stronę. Ja swoją historię mogę zaliczyć do błędów młodości, teraz postąpiłabym inaczej. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 15:03 > no ale przyjaźń masz teraz, gdy już nie masz żadnych podtekstów seksualnych :P > mnie byłoby ciężko przyjaźnić się z kimś na kogo miałabym ochotę ;) Wszystko się zgadza. :-) Ne na wszystkich facetów mam ochotę. :-) Odpowiedz Link
lacido Re: pytania są tendencyjne!!! :) 06.09.08, 15:01 moja ostatnia przyjaźń damsko-męska wzbogaciła sie o przymiotnik "erotyczna" Odpowiedz Link
wrednisia Re: przyjazn?????? 06.09.08, 15:18 Wierzę w przyjaźń między kobitką a gejem. Z facetem heteroseksualnym... być może istnieje, ja nie zaznałam ;) Mam kilku super kolegów, z którymi rozumiem się nawet lepiej niż z niektórymi dziewczynami, ale przyjaźnią bym tego nie nazwała :) Odpowiedz Link