wers-alik 03.02.09, 21:50 Strasznie się miotasz. Jużmnie to nawet nie bawi. Dlatego mam propozycję: UDAWAJMY NAWZAJEM, ŻE NIE ISTNIEJEMY. Zakładam, że tym razem zachowasz się grzeczniej i raczysz odpowiedzieć!? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wers-alik Re: ODA DO GAPUCHNY 03.02.09, 21:54 Tylko nie sądź, że czegokolwiek się boję! Znudziłaś mnie, bidulko. Odpowiedz Link
mappi Re: ODA DO GAPUCHNY 03.02.09, 21:55 wtrącę się ale tylko na jeden post... ...szczerze... ...tytuł..."oda do gapuchny" ...gdybym była na jej miejscu ...pewnie nie zajrzałabym... ...więc psów nie wieszaj ...jak Ci nie odpisze od razu... ...koniec wtrącenia Odpowiedz Link
wers-alik Re: ODA DO GAPUCHNY 03.02.09, 22:03 Ja bym się nie wtrącał. Nawet na 1/10 postu. Co ci przeszkadza oda? Może zajrzyj do słownika? Odpowiedz Link
mappi Re: ODA DO GAPUCHNY 03.02.09, 22:09 wers-alik napisał: > Ja bym się nie wtrącał. Nawet na 1/10 postu. Co ci przeszkadza oda? > Może zajrzyj do słownika? zajrzałam żeby się upewnić że wiem co to oda... ...jednak...Twoje credo wiele zmienia... ...koniec tematu Odpowiedz Link
wers-alik Re: ODA DO GAPUCHNY 03.02.09, 22:15 A jednak - tak jak na poczcie - nie stać cię na JEDNO słowo. Nie szkodzi. Uważam, że "zdystansowałam się" w sąsiednim wątku brzmi poważnie. Zatem ja również: przestałaś dla mnie istnieć! Przeprosin nie będzie, bo mnie także się należą, a Ciebie na to nie stać. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: ODA DO GAPUCHNY 03.02.09, 22:22 mi to z boku wygląda tak, jakbyś się jednak przestraszył, ze g zacznie parać publicznie twoje/wasze brudy. to, co piszę to nie jest prowokacja ciebie. bo co innego ona miałaby zrobić po przeczytaniu tej ody? nie może wyciągać postów z archiwum ani twoich prywatnych mejli publikować, bo pierwszy ustąpiłeś. szacun za to, ale to była zagrywka psychologiczna. Odpowiedz Link
wers-alik Re: ODA DO GAPUCHNY 03.02.09, 22:42 Skarbie! Księżniczko! Przed Tobą nic się nie ukryje! 1. Wiesz, kto ustępuje! 2. Słowo honoru - jestem znudzony. No i po co nastawiać pralkę ponownie? Wszystko wyprane! I wszystko zostanie po staremu: wersalik - wersalikiem; gapuchna - gapuchną; analfabeci - analfabetami itd. Tylko o czym ONI teraz będą pisać??? Pozdro. Odpowiedz Link
t.drk Re: ODA DO GAPUCHNY 04.02.09, 11:04 napiszę wprost.... weźcie już do jasnej cholery skończcie tę dziecinadę i to pierdzielenie, dowalanie sobie nawzajem... bo to już kurwa żałosne jest... "słowo honoru"??????? nie używwaj słów, których znaczenia nie rozumiesz !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
wers-alik Re: ODA DO GAPUCHNY 04.02.09, 15:13 No i po kiego dalej mącisz w tym wątku? Hę? A co do słów: przecież nie wszyscy muszą znać znaczenie wszystkich. Wystarczy, kiedy zna t.drku... Odpowiedz Link
salsa13 Wers 03.02.09, 22:45 Będziemy sobie pisać o samotności no i łączyć się będziemy jako samotni wszak Odpowiedz Link
wers-alik Salso! 03.02.09, 22:54 Akurat o Tobie najmniej myślałem. Ale Twój wtręt jest dość racjonalny Tylko kto z kim będzie się łączyć? Czarno widzę! Odpowiedz Link