menn69 04.03.09, 09:24 Macie już jakieś plany urlopowe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hey_you_reaktywacja Re: Wakacje, urlopy. 04.03.09, 11:03 Może nie wakacje ale kwiecień/maj - Brazylia na 80%, oczywiście na własną rękę i bardzo objazdowo. Odpowiedz Link
rudzielec_bez_piegow Re: Wakacje, urlopy. 04.03.09, 11:08 Wow, zazdroszczę Hey_you_ a mógłbyś zdradzić, co i jak, bo my planujemy latem i też sami. Wiem, że to tylko marzenia... Wiem, że są do spełnienia... Odpowiedz Link
kasiabrzoza Re: Wakacje, urlopy. 04.03.09, 11:25 Mam tam koleżankę. Ja miałam w planach rodzinny wypad na Mazury. Ale teraz wszystko się zmieniło. Może nad morze, nasze polskie, albo góry ukochane. Odpowiedz Link
anirat Re: Wakacje, urlopy. 04.03.09, 15:50 Nie macie Głównie z powodu braku towarzystwa, nie pomysłów. marzy mi się wyjazd do Białowieży, po prostu jeszcze tam nie byłam, a ode mnie doscyc daleko, pojechałabym w góry, tutaj to mi wszystko jedno gdzie, moge sie dostosowac. Mogę za granice, z wyłączniem Włoch i Hiszpanii. Ale przyznam bez bicie, wolałabym w Posce Nie problem chyba w tym gdzie, większym problemem jest z kim Wiosenny uśmiech dla czytających Odpowiedz Link
u2.2 Re: Wakacje, urlopy. 04.03.09, 19:31 jak nie masz z kim jechać, to wrzuć w google np wczasy dla Singli - jest kilka firm, które organizują wyjazdy Odpowiedz Link
aniab13111 Re: Wakacje, urlopy. 04.03.09, 20:20 ale ja powaznie mówiłam - nie wiedziałam że takie opcje są - szczerze mówiąc, to mnie to cieszy Odpowiedz Link
aniab13111 Re: Wakacje, urlopy. 04.03.09, 20:21 aaaa i nick masz fajny - kojarzy mi sie z zespołem o którym ostatnio bardzo głośno -- 7043988 Odpowiedz Link
niebieskooka76 Re: Wakacje, urlopy. 04.03.09, 20:45 Nie daj się oszukać! Biura organizujące wakacje dla singli dostrzegły możliwość zarobienia na nich. Dobryvzysk - bo singiel ma więcej pieniędzy niż członek rodziny... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Wakacje, urlopy. 04.03.09, 21:25 ja wolę po polsce, bo: cudze chwalicie, swego nie znacie - oczywiście niektórzy, taniej, pięęęęknie i cudownie jest w naszym kraju planuję wilczy szaniec, w łikend majowy o wakacjach jeszcze nie myślałam, ale morze albo góry tym razem, chociaż wspinać się nie lubię, koniecznie festiwal basowiszcza na podlasiu w gródku i może inne ciekawe miejsca - te historyczne mnie fascynują. Odpowiedz Link
u2.2 Re: Wakacje, urlopy. 05.03.09, 07:32 jeśli takie biuro czy hotel sprzedaje tylko noclegi po zawyżonych cenach, bo ktoś jest singlem, ma kasę i jedzie sam, to jak najbardziej jest to czysty interes dla tego biura. Natomiast jeśli jest to pobyt z programem, gdzie wynajmowani są przewodnicy, jakiś transport, to myślę, że sprawa wygląda trochę inaczej - na jednej ze stron w ofertach wyczytałam, że grupa będzie 15 osobowa i w relacjach też wpisywali, że było 12, czy też 14 osób, więc nieduże kameralne grupki, a przy małych grupkach koszty są większe. Odpowiedz Link
aspirea Re: Wakacje, urlopy. 05.03.09, 08:36 Plany? w planach była ( i wciąz jest) Dania ( tydzien), Irlandia ( 2 tyg) + wypady samochodem po naszych polskich starych zamkach.I nie tylko. Jeśli zdecyduję sie na zakup auta, to pewnie zostaną mi tylko polskie krajobrazy To się okaże... Odpowiedz Link
dunka76 Re: Wakacje, urlopy. 05.03.09, 08:54 Dania jest super. Jestem pod wrażeniem tego kraju. Plany Chorwacja w drugiej połowie sierpnia. No i jak ktoś wygra wycieczkę w totka to mnie zabierze w podróż, gdzie sobie zażyczę. Życzenie to południowa Polska Odpowiedz Link
aspirea Re: Wakacje, urlopy. 05.03.09, 08:57 Dobrze, ze mi przypomniałaś. Musze totka puścić Odpowiedz Link
aniab13111 Re: Wakacje, urlopy. 05.03.09, 08:52 Ja absolutnie żadnych planów nie mam - tym razem liczę na to że los mnie jakoś mile zaskoczy - może raz w życiu coś fajnego mnie spotka bez uprzedniego planowania byłaby to baaardzo miła odmiana Odpowiedz Link