aankaa 23.10.03, 18:48 zaciskamy (coraz mocniej) kciuki czekamy na wieści i życzymy NAJ, NAJ, NAJ :))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white ja juz wariuje :) 23.10.03, 18:52 male Lolyciatka snia mi sie po nocach :)) juz na pewno po-a jak nie,to niech sie wszyscy skupia na wysylaniu poztywnych fluidow do Lolyty--wspieramy duchowo i dopingujemy wirtualnie :) male raczki,male nozki,ojej... :) Odpowiedz Link
aankaa Re: ja juz wariuje :) 23.10.03, 19:12 snow.white napisała: > male raczki,male nozki,ojej... :) a później ... ma "toto" 180 cm z wysoka patrzy i mamrocze "Mamiś, nie truj..." ale, i tak, TRZYMAM !!!!!!! Odpowiedz Link
aankaa Re: ja juz wariuje :) 23.10.03, 20:52 koaa napisał: > Będe wujkiem:))))))) marzyciel :) Odpowiedz Link
malen_a Re: Lolyta + 1 23.10.03, 20:48 mam nadzieje, ze juz niebawem zdjecia "+1" znajda sie na mojej poczcie :-) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Lolyta + 1 23.10.03, 21:52 oj, to chyba juz :))) ale jaja! ona biedna teraz pewnie sie meczy... :((( pomodle sie za nia! Odpowiedz Link
aankaa Re: Lolyta + 1 23.10.03, 21:53 modlić się nie będę (żeby nie grzeszyć) ale dalej trzymać będę Odpowiedz Link
snow.white eee... :) 23.10.03, 23:16 ...ja mam nadzieje,ze sie nie meczy sie,dzidzia ekspresowo sie na pewno urodzila i wszytsko ok jest :) Odpowiedz Link
aankaa Re: eee... :) 23.10.03, 23:19 pewnie ma już kilka godzin i śmieje się w kułak ze wszystkich Dekameronowych ciotek/wujków :) Odpowiedz Link
anahella Re: Lolyta + 1 23.10.03, 23:17 aankaa napisała: > zaciskamy (coraz mocniej) kciuki No tyle nam pozostalo, bo przec za nia nie bedziemy;) Odpowiedz Link
m.malone Re: Lolyta + 1 24.10.03, 01:40 anahella napisała: > aankaa napisała: > > > zaciskamy (coraz mocniej) kciuki > > No tyle nam pozostalo, bo przec za nia nie bedziemy;) Ale to jest myśl! PRZYJMY WSPÓLNIE!!! Wujki też:) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Lolyta + 1 24.10.03, 10:05 i jak? ktoś coś wie? bo ja trzymam kciuki nadal Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
snow.white Re: Lolyta + 1 24.10.03, 12:40 ojej,jak ja z ciekawosci nie moge wytrzymac!!!!!! tak sobie mysle,jak narodziny dziecka Lolyty tyle emocji u mnie wywoluja,to jak bede na swoje czekala,to chyba zamecze wszystkich wokol ;)))) Dekamerzatko,czekamy na Ciebie :))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Lolyta + 1 24.10.03, 12:42 snow.white napisała: > tak sobie mysle,jak narodziny dziecka Lolyty tyle emocji u mnie wywoluja,to jak > > bede na swoje czekala,to chyba zamecze wszystkich wokol ;)))) jak bedziesz marudzic, to zabanujemy cie i tyle :))))) Odpowiedz Link
snow.white Re: Lolyta + 1 24.10.03, 12:46 bede pewnie nawijac caly czas o jednym ;))) a Wy bedziecie musieli to znosic!! :P ale na razie nawijam o Dekamerzatku :)) Odpowiedz Link
snow.white Anahella,nie rob tak!!! ;) 24.10.03, 17:21 ja tu prawie z krzesla spadlam,jak zobaczylam,ze watek podskoczyl... ;)))) naprawde... oj kiedy beda wiesci.... Odpowiedz Link
betty-bt lolyta napewno rodzi !!!!!!!!!!!! :)))) 24.10.03, 17:52 albo juz po wszystkim :))) ale emocje! powaznie nie moge sie doczekac wiesci! Odpowiedz Link
anahella Re: Anahella,nie rob tak!!! ;) 24.10.03, 21:53 snow.white napisała: > ja tu prawie z krzesla spadlam,jak zobaczylam,ze watek podskoczyl... ;)))) > naprawde... No i wywolalam wilka z lasu:))))) W koncu mamy nasze pierwsze dziecko:) Odpowiedz Link
betty-bt Re: JESTESMY! 24.10.03, 19:04 ale co jest?? juz oddzielnie?? :))) juz po wszystkim? Odpowiedz Link
snow.white Re: JESTESMY! 24.10.03, 19:12 no oddzielnie na pewno-ja tak zrozumialam ;))) Odpowiedz Link
wo_bi GRATULUJE I CIESZE SIE ZE CIE WIDZE :)) 24.10.03, 19:07 lolyta napisała: > Za chwile napisze wiecej, ledwo weszlam do domku czekamy na jakies sprawozdanie, oczywiscie jesli bedziesz miala czas, ochote, sile,troszke wolnego czasy, itp. :))) gratuluje jeszcze raz :))))) sciskam Was cieplutko. :))) Odpowiedz Link
snow.white WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))) 24.10.03, 19:11 fantastycznie!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))) gratuluje i czekam na wiecej wiesci :)))) jejku,ale czekalam,az napiszesz :))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))) 24.10.03, 19:15 juz sa osobno? i tak predko w domu? jeny, co wy?? myslicie, ze juz sie urodzilo niemlatko? :))) ale czadowo! Odpowiedz Link
snow.white Re: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))) 24.10.03, 19:17 ja mysle,ze tak :))) ojej,ale suuuuuper :))))) Odpowiedz Link
rose2 Re: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))) 24.10.03, 19:55 no i?? Mialo byc cos wiecej :o))))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))) 24.10.03, 20:02 uzbrojmy sie w cierpliwosc. tylko to nas uratuje :))) moze jest zajeta dzidziusiem? Odpowiedz Link
daffne Re: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))) 24.10.03, 20:08 Nio w koncu :))))Gratulejszyn :)))Jak tylko znajdziesz troszke czasu napisz cos wiecej bo nas z niecierpliwosci skreca :)))) Odpowiedz Link
betty-bt jeszcze nie gratulejszyn! 24.10.03, 20:10 jeszcze nic nie wiemy. chyba (?)... niech potwierdzi, wtedy gratulejszyn. zeby nie zapeszyc :) Odpowiedz Link
lolyta Re: Lolyta + 1 24.10.03, 20:12 Nooo, usnal slodko w moich ramionach to go odlozylam spac i sie melduje. To byla najszybsza akcja swiata, w nocy z wtorku na srode, nawet nie zdazylam powypelniac papierow przy przyjeciu a juz bylo po. Tak to ja moge rodzic codziennie :-) a jak sobie przeczytalam ten watek to mi az lza w oku stanela ze wzruszenia, zrozumialam dlaczego mi tak latwo poszlo... teraz musze nadrobic zaleglosci w czytaniu forum, powysylac troche maili i w ogole. Ale sie ciesze ze jestem tu z Wami z powrotem! o, obudzil sie, musze go "dokolysac" coby usnal na dobre, dzidzius jeden. Odpowiedz Link
snow.white JEJKU!!!! :))) 24.10.03, 20:15 czyli jednak mialam sen proroczy :))) suuuuper,gratuluje jeszcze raz :)) Odpowiedz Link
betty-bt lolytka :))) 24.10.03, 20:17 najserdeczniejsze gratulacje :))))) matko, ale fajnie, ze mialas latwy porod :))) ciesze sie jak dziecko! jak ma na imie? ile wazy? zdrowiutkie??? ucaluj to malemstwo od dekamerona :) kurna, ale masz superowo :)))) Odpowiedz Link
daffne Re: lolytka :))) 24.10.03, 20:21 Gratulejszyn jeszcze raz !!! :)))) Jeju rozmarzylam sie :)))Male dzieciatka sa takie milusie i tak ladnie pachna :))a moze u mnie juz czas na drugie dzieciatko...... Odpowiedz Link
snow.white a jakie ma wloski??? :)) 24.10.03, 20:22 oj chyba dzis nie zasne z wrazenia :))) musimy zalozyc watek powitalny na czesc Maluszka :))) Lolyta,szczesliwa mamusiu,ucaluj Go mocno :))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: a jakie ma wloski??? :)) 24.10.03, 20:27 snow.white napisała: > musimy zalozyc watek powitalny na czesc Maluszka :))) poczekamy az napisze jak ma na imie i bedziemy witac malego dekameronca :) i fotki, fotki, fotki... blagam! Odpowiedz Link
betty-bt Re: Lolyta + 1 24.10.03, 20:21 tez chce dzidzie :) no nie moge wytrzymac ze wzruszenia! pozdrawiam najgorecej! humor mi sie na wieczor poprawil :) Odpowiedz Link
daffne Re: Lolyta + 1 24.10.03, 20:24 betty-bt napisała: > tez chce dzidzie :) hihi mnie tez sie udzielilo :))) no nie moge wytrzymac ze wzruszenia! pozdrawiam najgorecej! > humor mi sie na wieczor poprawil :) > Mi sie lezka w oku zakrecila ehhh Odpowiedz Link
betty-bt Re: Lolyta + 1 24.10.03, 20:25 daffne napisała: > Mi sie lezka w oku zakrecila ehhh ha! ja sie jak dziecko poplakalam! powaznie :) Odpowiedz Link
ulalka Re: Lolyta + 1 24.10.03, 20:39 gratuluje Lolyta :)))))))))))))))) <jupi> <jupi> <jupi> ciesze sie, ze tak szybko i ze juz jest Twoje "Nasze" dziecko na swiecie :DDDDDD Odpowiedz Link
summa GRATULACJE!!!!!! 24.10.03, 21:02 To fantastycznie, ze wszystko gładko poszło!!! Co Wy się dziewczyny pytacie jak ma imię - oczywiście Jeremy Dekameron :))) Odpowiedz Link
snow.white Hehe... calkiem medialnie brzmi ;))) 24.10.03, 21:06 moze robic kariere,z takimi imionami!!!! :)) Jeremy Dekameron,witamy :) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Lolyta + 1 24.10.03, 21:08 Lolyto, moje najszczersze gratulacje. Niech dzidziuś rośnie zdrowo. Rozmasowuję nieco ścierpnięte kciuki po to, by znów je za jakiś czas zacisnąć. Daj znać, jeśli będzie potrzeba :)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Lolyta + 1 24.10.03, 21:19 pozdrawiam Nowonarodzonego i dzielną Mamę Jego !!!!!! :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Lolyta + 1 25.10.03, 00:28 Lolyto, co prawda sie nie dopisalem wczresniej, ale myslami bylem z Toba, przepraszam - z Wami. Gratulacje! Proponuje na drugie imie Dekameron :-))) Odpowiedz Link