jchlebowska 30.03.09, 23:41 Macie,że jesteście inteligntne? Może. Ale jesteście pewne, że życiowo, obawiam się, że nie Miałam taką szkołę przez ten miesiąc,że jak mnie bawiłyście do tej pory, to teraz sprawiacie śmieszność Lekcja: Nauczcie się życia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jchlebowska Re: Koniec z paniami 30.03.09, 23:49 nieeeee. Ja nikogo nie uczę, wiem jedno. Nic nie wiecie i uważam nadal, że jesteś nikim innym jak jednostką co sbie myśli Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Koniec z paniami 30.03.09, 23:52 proszę o księżniczkę, gapuchnę itd o chwilę empatii o ile wiecie co to znaczy Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Koniec z paniami 30.03.09, 23:54 ale ty znowu się nachlałaś, prawda? Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Koniec z paniami 30.03.09, 23:55 nieeeee, tak sobie weszlam. Ale jak juz to wy na trzezwo jestescie nieuprzejme I jak chcecie meza sobie znalezc tutaj Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Koniec z paniami 30.03.09, 23:58 i jak znowu nie imputuj mi tu (wiesz co to znaczy?). Bo co napiusalam tu? Poprostu weszłam i stwierdziłam,że nie jesteście konsekwentne w swoich wypowiedziach. A to bolesna Prawda? Ja pamietliwa bestia jestem Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Koniec z paniami 31.03.09, 12:17 Chlebowska, fajnie piszesz. Chcę palić takie zioło jak Ty !!! Odpowiedz Link