aglajaaa 18.04.09, 22:14 nudnooooo to u Was... tylko pijecie i pijecie... Wiem, ja też nic mądrego nie wymyslam... tylko drzewa wącham no głupota totalna Ale fajne to forum... Ciekawe czy każde wariactwo zostanie przyjęte ze zrozumieniem... Dobranoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapiszonek-fm Re: nudne... 18.04.09, 22:17 Aglajaaaa, ja też nie piję. Mało tego - nie rozróżniam co jest co. No, wino od wódki tak, bo ma jakiś inny kolor. Ale reszta? Może jej nie być. A już piwsko - a fuj Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: nudne... 18.04.09, 22:19 agłajaaa nie ić spać! gapuchna, ty przynajmniej zaglądnełaś na imprezę, a ona spać poszła! Odpowiedz Link
gapiszonek-fm Re: nudne... 18.04.09, 22:21 A ja też dziś - jak nigdy - pójdę wcześniej. Ja dziś mam zły dzień, także tak realnie. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: nudne... 18.04.09, 22:22 ;-((((( szkoda ale rozumiem. karaluchy pod poduchy ;-P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: nudne... 18.04.09, 22:23 to się chyba udziela wszystkim... ale mnie ktoś dziś wku**** napiłabym się krupniku... z braku laku jem sałatkę z fetą, za pijam kawą i oglądam horror Odpowiedz Link
aglajaaa Re: nudne... 18.04.09, 22:26 To kiedys może takie "babskie picie". Przecież ktoś musi nauczyć Gapuchnę odróżniać wodę od wody Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: nudne... 18.04.09, 22:27 gapa sie nie da, twarda sztuka. nie ma co po dobroci, na siłę trzeba Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: nudne... 18.04.09, 22:33 to musi byc tajemnica, żeby się nie spodziewała ;-D z zaskoczenia ją weźmiemy Odpowiedz Link
aglajaaa Re: nudne... 18.04.09, 22:37 Hmm... ale ja z piciem to tak... no, wodę od wody odróżnię... ale fachowcem nie jestem... Jeszcze trochę poczekajmy, poćwiczę w najbliższych dniach... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: nudne... 18.04.09, 22:38 poćwicz, poćwicz miłego ćwiczenia ;-D Odpowiedz Link
kawamija Re: nudne... 19.04.09, 00:49 Dziewczyny............może malibu na początek drogi........i mleczko......i słodziutkie...........polecam -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: nudne... 19.04.09, 11:43 STOLICHNAYA przedni trunek! Chłopaki z sąsiedztwa wiedzą co dobre. Odpowiedz Link
jacekk330 Re: nudne... 19.04.09, 22:24 Lubię zwariowane osoby. Takie, które lubią się bawić i potrafią żyć na totalnym ludzie. Takie, które nie boją się wyzwań i tym wszystkim są odważne. To według mnie wspaniałe cechy ----- Samotność coraz bardziej Ci doskwiera? Czujesz, że nadszedł czas na miłość i spotkanie z kimś wyjątkowym? Biuro Matrymonialne iDuo.pl Odpowiedz Link