Dodaj do ulubionych

nudzę się...

10.07.09, 12:39
Zimno, pada...
Plany dopiero na wieczór...
A teraz zwyczajnie mi się nudzi...
Właściwie nie powinno, bo sporo mam do zrobienia.. ale nie chce mi siębig_grin odkładam na jutro.. a jutro dzień PO.. też pewnie nie będzie mi się chciało...
i doszłam do wniosku, że to "fascynujący stan"... tak ponudzić się... dawno tego nie miałam... a szkoda, bo to potrzebne człowiekowi...
Ciekawe pomysły przychodzą do głowysmile

Też tak macie?

A ja coraz głupiej tu piszę... Coraz mniej sensu chyba w tych słowach... Ale ja siebie nie czytambig_grin tylko piszębig_grin
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: nudzę się... 10.07.09, 13:25
      aglajaaa napisała:

c
      > A ja coraz głupiej tu piszę...
      Coraz mniej sensu chyba w tych słowach... Ale ja
      > siebie nie czytambig_grin tylko piszębig_grin

to fakttongue_out nie da sie zaprzeczyctongue_out

przyjedz na kregle do Wawy, chcialabym poznac Laske, ktora tak piszebig_grin
      • rumunska_ksiezniczka Re: nudzę się... 10.07.09, 13:36
        może założymy Komitet Mobilizacyjny, którego celem będzie - jak sama
        nazwa wskazuje - zmobilizowanie agłajiii do wzięcia udziału w pchnięciu kulą w
        pionki .... yyyyyy... kręgle ;-D
        • aglajaaa Re: nudzę się... 10.07.09, 14:31
          A więc jednak... też widzicie tę beznadziejność (by nie powiedzieć bezsens) w moich słowachwink
          Coś jest nie takwink

No, ale nie przesadzajmy z tym komitetembig_grin
          ale... może macie jakiś Komitet wsparcia osób trochę(!) nieśmiałych... bo inaczej to.. ja się w tym towarzystwie nie odnajdę...
          • rumunska_ksiezniczka Re: nudzę się... 10.07.09, 14:42
            pokaz mi człowieka a powołam Komitet ;-D
            agła, a czym objawia się ta twoja nieśmiałość? bo powiem ci, ze to wawskie grono
            do najbardziej szalonych wcale nie należy. znajdzie sie na pewno osoba, która
            dużo mówi, inna sporo żartuje, jeszcze inna dużo słucha, kolejna lubi siedzieć i
            patrzeć. każdy grzecznie się podzielił obowiązkami a jeśli ma ochotę, przejmuje
            funkcje od innej osoby wink tak obrazowo wink
            przecież wiadomo, że we wspólnym gronie najważniejsza jest rozmowa twarzą w
            twarz, nic wielkiego a zarazem cos bardzo cennego.
            a powiedz, czego potrzebowałabyś, żeby się odnaleźć?
            akceptacji? zrozumienia? uśmiechu?
            to wszystko możemy zagwarantować ;-D
            • aglajaaa Re: nudzę się... 10.07.09, 14:52
              Uśmiech to ja rozumiemsmile... ale akceptacja i zrozumienie tak na wejściu(?)

Ja... tracę przy bliższym poznaniu... co nie znaczy wcale, że cokolwiek zyskałam przy poznaniu zdalnymbig_grin

Tylko... w kulach, pionkach, kręglach.. hmmm... też mam brakiwink
              • rumunska_ksiezniczka Re: nudzę się... 10.07.09, 14:57
                agła.... zapytaj dwugroszówkę, jak po każdym moim rzucie sugeruje delikatnie:
                'hmmmm, wiesz.... kula ma uderzyć w kręgle, a nie w czystą przestrzeń wink', co
                do talentu kręglarskiego pewnych osób nie będę się wypowiadać, bo ..... to
                trzeba zobaczyć na własne oczy wink
                ale na piątkowym spotkaniu, o ile mi wiadomo, będzie kilku debiutantów - więc
                głowa do góry.
                co do kredytu tak na wejściu - tak, dajemy go na wejściu, a potem stopniowo
                odbieramy punkty za każde przewinienie! ;-PPP
                poza tym, agła, chyba jednak troszkę (!) każdy cię już poznał wink
                • aglajaaa Re: nudzę się... 10.07.09, 15:05
                  "poza tym, agła, chyba jednak troszkę (!) każdy cię już poznał wink"

eeee tam, to tylko net... złudzenia...
                  Jak ktoś mnie tu czyta i później słyszy że jestem nieśmiała, skryta itd... nie wierzy... bo tu się niby otwieram... pfff.. nic bardziej mylnegowink

Trafianiem w "czystą przestrzeń" podejrzewam, że mogę zostać Mistrzembig_grin
                  • dwagrosze Re: nudzę się... 10.07.09, 15:20
                    Te ciągłe poprawianie rumuńskiej... Nie pionki, tylko kręgle... Nie po rynnie tylko w pionki... tfu kręgle... Te rzuty zza plecówtongue_out strzelanie tipsówtongue_out albo ktoś zapomni rzucić, trzeba opieprzaćtongue_out ktoś się do stolika przykleił...
                    Aha, zerknijcie za moment w wątek o kręglach, mam dla Was niespodziankę! Nie ma to tamto.
                    • rumunska_ksiezniczka Re: nudzę się... 10.07.09, 15:48
                      taaaa, tipsioszki czeba przypiłować ;-D
                • kom_obw Re: nudzę się... 10.07.09, 15:37
                  My też będziemy księżna.
            • kom_obw Re: nudzę się... 10.07.09, 14:58
              Coż za głębia wypowiedzi. Żeby założyć komitet to trzeba mieć ludzi,
              którzy Cię poprą.
        • kom_obw Re: nudzę się... 10.07.09, 14:57
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka