frip0 17.07.09, 18:18 Czy ten pan jest przystojny/? Przedstwiac chyba nie musze go i.hityczykity.pl/uploads/tx_hck/zdjecia_pojedynki/akpa_szymon_kolecki_350.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabelina Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 18:30 uszy ma jak elf... "...rozumieć - wykazywać zrozumienie dla kogo, czego..." Słownik języka polskiego pod red.Witolda Doroszewskiego PWN 1965 Odpowiedz Link
listopad02 Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 18:31 A jaki jest przystojny dla Ciebie? Zwykła ciekawość, dlaczego ten nie? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 19:00 ok. preferuje facetow o normalnych, nie napakowanych miesniach. ten gosc nie podoba mi sie tez z twarzy. poza tym, nie musi byc jakis nie wiadomo jak przystojny typu model z okladki czasopisma, ale musi miec w sobie to cos: banal, ale tak jest. podobaja mi sie mezczyzni z zarostem: wasy plus broda,ale nigdy same wasy. zarost taki kilkudniowy, lubie tez jak facet ma dluzsze wlosy, albo jest ostrzyzony na krociutko. np Odpowiedz Link
frip0 Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 19:09 On jest rosły bardzo-ale bił horaca zawsze Ja wolałem sally'ego Odpowiedz Link
listopad02 Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 19:10 Jej Lipcu... chłopiec z okładki. Podobno jak ktos nosi brodę ma cos do ukrycia, ja nie cierpię być zarośnięty, lubie gładko sie golić. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 19:19 Listopadzie, nie kazdemu mezczyznie pasuje zarost moze akurat Ty lepiej wygladzasz na na gładko? napisalam, ze lubie, kiedy facet ma zarost, ale to nie jest jakis tam wyznacznik, bo przeciez jest jeszcze wiele innych: np oczy, spojrzenie, usmiech, to cos, czego nie potrafimy okreslic slowami. Odpowiedz Link
frip0 Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 19:23 Licu koleś jest przystojny i rosły bardzo Jak dla mnie za wysoki i za chudy Ja wolałbym miec wygląd cyplenkova i jego wymiary No ale ten Twoj przystojniak ma zapewne wzięcie u najlepszych kobiet Odpowiedz Link
listopad02 Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 19:32 Na niegładko wydaje mi się że jestem brudny, no i nie poznaje siebie. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 18:41 nie.....nie.......nie ale każdy z nas ma różne upodobania pewnie komuś się spodoba Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 18:46 A co Wy tak na nie(?) Nooo przecież oczka ma takie wesołe, buzię uśmiechniętą. Taki fajny milutki "chłopaczek"(?) chyba jeszcze(?) Ale nie mam pojęcia kto to... echh te braki... wracam na słońce pewne braki likwidować Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 18:53 Nie. Nie lubię przypakowanych do przesady. Odpowiedz Link
frip0 Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 18:57 Przypakowany do przedasdy to jest Pudzian On waży jakieś 95 kg i ładnie jest wyrzeźbiony Odpowiedz Link
frip0 Ech wymagania 17.07.09, 18:55 Gdybym ja był choc w polowie tak przystojny jak on to miałbym zerowe problemy ze znalezieniem kobiety I to ładnej Ps. czy na tm forum siedza same miss polonie ???? Профессиональная Лига Силового Экстрима Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ech wymagania 17.07.09, 19:14 gdybyś myślał inaczej...miałbyś kobietę... gdy zaakcetujesz siebie, polubisz to zobaczysz efekty.... zewnętrzność może przyciągać jednak zatrzymać może wnętrze... zadałeś pytanie to masz odpowiedż... a ta złosliwośc w Ps. niepotrzebna Odpowiedz Link
frip0 Re: Ech wymagania 17.07.09, 19:32 Jak sam stwierdziłaś zewnętrznośc może przyciągnąc a o jeśli jej sie nie ma?? Pewnie, że nikt nie chce byc z przystojnym kretynym czy piękna idiotką Pewnie, ze mógłbym miec kobiete tylko, że niska brzydule taka jak ja sam Ale ja tak nie potrafie Dlatego jestem sam, nie przez chcarakter A ta " złośliwość" była jak najbardziej na miejscu Odpowiedz Link
evikon Re: Ech wymagania 17.07.09, 19:21 Typowe męskie podejście do sprawy. To dla facetów na pierwszym miejscu są wrażenia wzrokowe (stąd pytanie), dla kobiet wrażenia wzrokowe tez są ważne ale nie na pierwszym miejscu. Dla kobiet ważniejsza jest osobowość charakter - (opracowania socjologiczne które gdzieś czytałam ale pod którymi się całkowicie podpisuję). A z drugiej strony - nie nie podoba mi się, ale najpierw chciałabym z kimś takim pogadać zanim go skreślę. Odpowiedz Link
frip0 Re: Ech wymagania 17.07.09, 19:57 dla kobiet też są ważne wrażenia wzrokowe Tez marzycie o przystojniakach tak jak my o pieknych kobietach I sama uroda to nie wszystko - oczywiście jesli mówimy o związku na dłuższa mete Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Ech wymagania 17.07.09, 20:10 Dla mnie, pudzian czy fajansiarz! Dawno takiej cioty nie widziałem! Facet który poza, lustrem i obiektywem aparatu fotograficznego, więcej nic nie widzi jest żałosną namiastką prawdziwego FACETA, i tylko kala kala świętą nazwę tego obiektu!! I jeżeli chcesz frip0 zobaczyć, czym jest prawdziwy facet, i co to znaczy, to proponuje obejrzeć film pod tytułem Męstwo i Honor (Francuska produkcja, nie jakieś tam Rambo 18) Linka do ściągnięcia zapodam, tylko na mila. Odpowiedz Link
frip0 Re: Ech wymagania 17.07.09, 20:18 Tylko , że taki pudzian czy cyplenkov jeślby mnie uderzył to prawdopodobnie łeb by mi urwało Aczkolwiek zgadzam sie z Toba, że ideał faceta to oni nie są Co do pana na zdjęciu to nie jest to monstrum z biepsem jak moje udo -normalny wyrenowany i harmonijne zbudowany facet -wiem bo widziałem w realu Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Ech wymagania 17.07.09, 20:25 Boże święty czy Ty kiedyś fripku0 drogi, zrozumiesz że takie żałosne pierdoły są tylko na krótką metę! Na prawdę uwierz mi, wiem co mówię, bo to co widziałem i przeżyłem starczyło by na trzy życiorysy! A druga sprawa że zamiast obiecywać , wole przejść do czynów. Bo tylko to jest miara prawdziwego mężczyzny! Odpowiedz Link
frip0 Re: Ech wymagania 17.07.09, 20:36 Vidmo ja sie z Toba zgadzam w 10000000% Ale ja nie musze byc pradziwym mężczyzną dla nikogo a juz na bank dla jakiejś kobiety. Tu chodzi oo pozbycie sie kompleksów i nic więcej. Wiesz jak mnie ciesza same myśli o tym , że mam takie monstrualne wymiary jak ten cyplenkov I szczerze Ci napisze , że woalłbym to niz bycie z najpiękniejsza laską z super osobowością Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Ech wymagania 17.07.09, 20:44 Wyje do ściany, jak wilk do księżyca!! Mało który z facetów na tym forum, wykazał się taką wyjeba... obowością jak TY! Masz potencjał jakich mało, ale fałszywe miłość... to żenada jakich mało, sam wizerunek ? Pytam się kur.... na jak długo , a co potem? Lepiej w samotności umrzeć niż ....? Burdele są, były i będą! Ech życie. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ech wymagania 17.07.09, 20:51 vidmo to nic nie daje... ani grożbą ani prośbą... jak młotem o ścianę szkoda nerwów Odpowiedz Link
frip0 Re: Ech wymagania 17.07.09, 20:54 ale fałszywe miłość... to żenada jakich mało, sam > wizerunek ? możesz wyjaśnic bo Cie nie rozumiem??? Ja sie niczym nie wyrózniam spośród forumowych facetów Żcycie pozbawione kompleksów jest wspaniałe , pełne ale niekażdy ma takie Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Ech wymagania 17.07.09, 21:05 Czym Ty się wyróżniasz! Czy ty se zemnie kpisz !! Hahahahahahahahahahaha dobre, bardzo dobre! Żebyś nie TY, żeby nie salsa13, żeby nie rumuńska to bym nie pisał tu dziś!! Za falę krytyki jaką, od mej osoby uzyskałeś, Ty jawnie mnie wspierałeś!! I to jest prawdziwy FACET, a nie jakieś pizdrum , pizdrum! Jesteś kawał gościa, tylko sam o tym nie wiesz! A jak się komuś nie podobasz!! To niech żałuje że cię stracił! W naturze żadna rzeka z powrotem nie płynie! Bądź sobą, naprawdę warto, reszta to.....! Odpowiedz Link
frip0 Re: Ech wymagania 17.07.09, 21:21 Przeciez wyraziłes tylko opinie na temat mojej osoby zreszta zupełnie słuszną bo przesadzałem ostro swego czasu Ale pozwól , że cos Ci napisze-masz 188 wzrostu co jest ideałem dla mężczyzny- pytam sie co możesz wiedziec o kompleksie wzrostu?? Wyglądasz normalnie na twarzy więc się pytam co możesz wiedziec o brzydocie??? Ze mnie sie ludzie smieją jak ulicą ide albo jak w klubue jestem na koncercie a jakies panny pokazuja paluchami w moim kierunku i sie brechtają Za charakter sie lubi ale za ciało i wygląd porząda Odpowiedz Link
eb13 Re: Wasza opinia:) 17.07.09, 21:38 Agla, przeca to nasz Szymuś Kołecki nie wiem czy jest przystojny - nigdy go nie widziałam na żywo , ale ma ciepłe oczy, ładny uśmiech i jest skromnym człowiekiem Odpowiedz Link
singsong Re: Wasza opinia:) 30.07.09, 11:33 Siemka, frip ;] Tak przypadkowo znalazłem ten temat. Jestem facetem, ale się wypowiem. NIE chciałbym wyglądać jak Kołecki. Ciało OK, ale twarz wg mnie trochę zbyt frajerska Odpowiedz Link
frip0 Re: Wasza opinia:) 30.07.09, 13:10 Siema A co rozumiesz pod pojęciem frajerska?? Odpowiedz Link