17lipiec1976 20.07.09, 16:44 lepsza klawiatura, wiekszy monitor a tym samym wieksze literki. ale niestety juz niedlugo sie z nim pozegnam, a mam do niego ogromny sentyment a wy wolicie laptopy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17lipiec1976 Re: wole jednak stacjonarny 20.07.09, 16:53 wlasnie przegladam swoje rozne stare rzeczy na kompie, musze je zgrac na laptopa, zdjecia, jakie dokumenty... duzo wspomnien.... Odpowiedz Link
dwagrosze Re: wole jednak stacjonarny 20.07.09, 17:18 Laptoka biorę tylko w delegację, albo na wieś, w celu połączenia się z netem. Jest na nim inny system, więc do innych rzeczy mało używam. W domu tylko pudło. Nie trzeba przewijac monitora, bo się wszystko mieści, wygoda to podstawa. Ok, ide na pocztę się wykłócić, bo coś puchar kręglowy nie przychodzi... Odpowiedz Link
timiy2 Re: wole jednak stacjonarny 20.07.09, 17:27 zdecydowanie laptop, znacznie wygodniejszy... Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: wole jednak stacjonarny 20.07.09, 18:43 Zarzekałam się, że wolę stacjonarny. Tak było dopóki nie miałam laptopa. Odmieniło mi się. Laptop mogę przenieść, wynieść na dwór, wziąć na kolana, do łóżka. Odpowiedz Link
beja_81 Re: wole jednak stacjonarny 20.07.09, 18:49 najczęstszym sposobem na uśmiercenie laptopa jest wzięcie go do łóżka lub na kolana ... dochodzi wtedy do przegrzania - brak wentylacji Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: wole jednak stacjonarny 20.07.09, 18:53 Trzeba mieć specjalny mebelek albo dużą książkę to raz. A dwa mój nie jest tam godzinami, jeśli to krótko. Odpowiedz Link
subtelny77 Re: wole jednak stacjonarny 20.07.09, 19:14 Mysle ze laptop najlepiej sluzy osobom niepalacym i niepijacym, w stancjonarnym klawiaturke mozna zawsze wymienic. Odpowiedz Link
beja_81 Re: wole jednak stacjonarny 20.07.09, 19:24 Dunia nie tłumacz się tak , ja tylko powtarzam słowa pana instruktora od PPOŻ ... Odpowiedz Link
tapatik Re: wole jednak stacjonarny 20.07.09, 20:42 Myślałem, że piszesz o telefonie Mój komputer jest wiecznie rozgrzebany. Zdarza mi się podłączać dodatkowe dyski, coś wymieniać, dodawać, rozszerzać. Przy laptopie nie miałbym takich możliwości. Laptop jest dobry w podróży, do normalnej pracy wolę zwykły. Czemu rezygnujesz ze stacjonarnego? Odpowiedz Link
kawamija Re: wole jednak stacjonarny 20.07.09, 22:03 zdecydowanie wole laptop, bo z nim można zawsze i wszędzie..............połaczyć się z innymi...........netowo ma sie rozumiec nie mam kompa w wersji stacjonarnej od dawna i tak juz pozostanie.....telefonu w wersji stacjonarnej tez nie mam i tak juz pozostanie..... -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link