czarnywarkocz 12.08.09, 15:00 czy czai się tu jakiś rozsądny osobnik z Opola? tak powyżej 28 roku życia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: ktoś z Opola 12.08.09, 15:10 jest osobniczka - pracujaca w Opolu - w niedługiej przyszłości mająca zamiar zamieszkac w Opolu.Fajnie że się ktoś "od nas " odezwał Odpowiedz Link
czarnywarkocz Re: ktoś z Opola 12.08.09, 15:24 hej pełno tu ludzi z całej Polski, ale chyba Warszawa dominuje...mam nadzieje jednak, że wkrótce Opole też się uaktywni i nie bedzie tu tak jak na opolskim rynku o godz. 22...cicho i pusto ja wprowadziłam sie tu niemal 4 lata temu i miasto to jak każde ma swoje zalety i wady, niestety po ok. 2 latach może się znudzić ale nie uprzedzajmy faktów, może Ty bedziesz miała więcej szczęścia pozdrawiam Odpowiedz Link
ane-tal Re: ktoś z Opola 13.08.09, 08:50 Mieszkałam już w Opolu wcześniej około 1, 5 roku ale nastapiły zmiany w życiu osobistym i sie wyprowadziłam ale chcę spróbować jeszcze raz tylko teraz jako Singielka .No mam nadziej że Opole sie uaktywni bo chciałbym mieć kontak bardziej z ludżmi z moich okolic.No Warszawa dominuje mam dwie koleżanki w stolicy ale jak do nich jadę to już jest albo po imprezie na kręglach w Wawie albo przed i nie mam okazji poznać tamtych ludzi. Czesto czytam ich wypowiedżi i wiele razy zdarza się że mam uśmiech na twarzy - są bardzo inteligetni i maja poczucie humoru i rezerwe do świata - to sie ceni.Pozdrawiam Odpowiedz Link
robert.83 Re: ktoś z Opola 13.08.09, 09:00 Japierdziu! Tyle komplementów dla warszawiaków nie słyszałem przez całe życie! Ale wszystko to prawda. Odpowiedz Link
ane-tal Re: ktoś z Opola 13.08.09, 09:09 Robert.83- to też głównie pod Twoim kierunkiem- czesto sie nie pokazuję ale czytam Wasze wypowiedzi- wczoraj miłam dola ale czytając Was sie uśmiechałam - dobrze że zdecydowałam sie na udział w forum- po raz pierwszy w życiu Odpowiedz Link
bianco.bianco Robert ;-) 13.08.09, 09:21 robert.83 napisał: > ] > Miło mi się zrobiło. > No i słusznie, też jestem tego zdania Do grobowej deski będę pamiętać, że chciałeś mnie obronić swoją męską klatą przed netowym psycholem Odpowiedz Link
ane-tal Re: Robert ;-) 13.08.09, 09:23 bianco.bianco ja nie w temacie opisz jego dzielne bohaterskie działanie - warto znać takich ludzi Odpowiedz Link
robert.83 Re: Robert ;-) 13.08.09, 09:25 To musiało mnie dużo kosztować, bo skutecznie wyparłem wzmiankowane traumatyczne doznania z mojej psyche, hahaha. Ale dobrze zrobiłem, skoro to zrobiłem. Odpowiedz Link
ane-tal Re: Robert ;-) 13.08.09, 09:30 czyli nic sie nie dowiem o Twoim bohaterstwie , no cóż .... Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Robert ;-) 13.08.09, 09:34 ane-tal napisała: > czyli nic sie nie dowiem o Twoim bohaterstwie , no cóż .... Ależ proszę forum.gazeta.pl/forum/w,12359,95394833,95394833,Psychol_w_sieci_.html Odpowiedz Link
ane-tal Re: Robert ;-) 13.08.09, 10:35 bianco.bianco Dziekuję za link.. współczuje historii- ale rozmowa stała sie bardzo zabawna w dalszej części Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Robert ;-) 13.08.09, 11:43 No fakt, wizja pana bankowca - psychola po amatorskim liftingu twarzy w wykonaniu naszych forumowych chłopaków pobudzała wyobraźnię Odpowiedz Link
ane-tal Re: Robert ;-) 13.08.09, 11:47 Mam chyba cos innego na myśli- bardziej romowę "jak ja się wam odwdziecze" plus rury i skrzypiące drzwi Odpowiedz Link
ane-tal Re: Robert ;-) 13.08.09, 11:49 i dwagrosze też męski i bohaterski człowiek czynu Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Robert ;-) 13.08.09, 13:36 ane-tal napisała: > i dwagrosze też męski i bohaterski człowiek czynu Nooo z Dwugroszówki, to niezły zuch Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Robert ;-) 13.08.09, 12:21 Obawiam się, że to nie drzwi miały skrzypieć Ale bądź spokojna. Nasze chłopaki są baaaaardzo porządne. Aż za Odpowiedz Link
ane-tal Re: Robert ;-) 13.08.09, 12:27 ależ ja jestem spokojna - może kiedyś uda mi sie ich wreście spotkać i poznać na tych słynnych kręglach - ale znając mój pech to będzie już zapewne po Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Robert ;-) 13.08.09, 13:19 No to się musimy we dwie zmobilizować z tym warszawskim desantem W końcu mamy blisko do siebie Odpowiedz Link
ane-tal Re: Robert ;-) 13.08.09, 14:06 Jesteś tu gdzieś z południa? Ja do Warszawy we wrześniu sie wybieram Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Robert ;-) 13.08.09, 14:54 Wysłałam Ci maila na skrzynkę gazetową Fajnie byłoby się wspólnie wybrać do "stolycy". Wiesz, my z prowincji musimy się razem trzymać Odpowiedz Link
ane-tal Re: Robert ;-) 13.08.09, 15:37 HELP- ja nie wiem gdzie się odczytuje ta pocztę spokojnie Aneta pomyśl , bez nerów ...Pewnie musismy sie razem trzymać Odpowiedz Link
ane-tal Re: Robert ;-) 13.08.09, 15:44 bianco.bianco- jakie to proste - przyszło na skrzynke prywatną- też Ci wysłałam wiadmość .Czas sie zbierac do domu- wcześniej na autobus. Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Robert ;-) 13.08.09, 17:24 Buuuuuuuuuu. Nic nie dostałam Spróbuj jeszcze raz : bianco.bianco@gazeta.pl Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Robert ;-) 16.08.09, 17:45 ane-tal napisała: > Wysłam jeszcze raz - daj znać Nadal nic Odpowiedz Link
ane-tal Re: Robert ;-) 17.08.09, 08:19 teraz juz powinnaś dostać info.Jak to mówią - do 3 razy sztuka Odpowiedz Link