Dodaj do ulubionych

Rozczarowania roku 2005

01.01.06, 00:44
Moje typy: Subaru Tribeca, VW Passat, VW Jetta, Honda Legend.
Obserwuj wątek
    • habudzik Re: Rozczarowania roku 2005 01.01.06, 01:00
      Rozczarowały nas fajer - werki . Same smutasy wokoło.
    • karakalla Re: Rozczarowania roku 2005 01.01.06, 02:54
      wowo5 napisał:

> Honda Legend.

Co Ci ona zrobiła? (W Świętym Imperium Europejskim będzie dostępna dopiero gdzieś w połowie tego poronionego roku, co się zaczął, zatem nie wiemy).
      • drpawelek Re: Rozczarowania roku 2005 01.01.06, 06:25
        Rozczarowania? Mysle, ze byl to niezly rok. Dawno juz nie bylo tak dobrego
        wyboru w kazdym przedziale cenowym, a to, na co mnie stac, czyli "near-luxory"
        oferuje wybor wrecz zbyt duzy. Zgodze sie, ze VW jest jednym z tegorocznych
        rozczarowan - Jetta i Passat sa moim zdaniem fatalne. Nowy Accord - podobnie -
        trudno go odroznic od Chevroleta Impala. Moim prywatnym rozczarowaniem jest
        rozstanie GM z Subaru i modernizacja Saaba 9-5.
    • waskes29 Re: Rozczarowania roku 2005 01.01.06, 11:01
      wowo5 napisał:

> Moje typy: Subaru Tribeca, VW Passat, VW Jetta, Honda Legend.

Masz na mysli stylistyke w wymienionych modelach?
    • sven_b Re: Rozczarowania roku 2005 01.01.06, 11:27
      Ciecia w budzecie plnowanych autostrad w Polsce.
      • wowo5 Re: Rozczarowania roku 2005 01.01.06, 19:09
        Tribeca wyglada niezle ale silnik to nieporozumienie w tym aucie. Moze wsadza
        turbo i bedzie fajnie. Bardzo podoba mi sie za to wnetrze Tribeci.
        Jetta z wygladu przypomina Corolle sedana (tyl), przod tez nie wyglada za
        ciekawo. Silnik 5 cylindrowy o mocy 150KM jest archaiczny. 2.0T za to jest
        calkiem calkiem. Stara Jetta/Bora miala charakter, a nowa go nie ma. Za bardzo
        przypomina Passata.
        Nowy Passat jest bardziej luksusowy ale pasji do jazdy w nim nie ma za grosz.
        Wyglad tez jest taki sobie. Konstrukcyjnie tez krok w tyl - stary dzielil plyte
        z A4, a nowy z Golfem. Silniki za to sa w porzadku - 2.0T jest fajny, a V6 jest
        jesze lepszy (tylko, ze cena zupelnie z sufitu). W USA za w pelni wyposazonego
        Passata z V6 mozna wydac $40k, a za te pieniadze mozna kupic znacznie lepsze
        auta, np. A6, BMW5, BMW330, Lexus GS300, itp. W USA Passat nie zrobi furory. Z
        nowa Jetta i Passatem VW bedzie mial ciezko wygrzebac sie z obecnych problemow.
        Acura RL/Honda Legend nie wyglada na auto za $50k. Do tego ma tylko V6 (300KM
        co prawda). W konkurencji z BMW545, Lexusem GS430, czy Mercedesem E, nie ma
        wiekszych szans. Szkoda, bo auto ma naprawde nowatorski naped na 4 kola.
    • greenblack Re: Rozczarowania roku 2005 02.01.06, 12:00
      S-klasa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka