ilekobietamalat 07.12.11, 14:57 czlowiek sobie spokojnie kwejka przeglada, a tu takie rzeczy;> i mi sie przypomnialo ze tesknie za dejmonkiem;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociacesia fajna sygnaturka :P 07.12.11, 15:28 ja pierdziele - ten supernatural jest straszny. Odpowiedz Link
ciociacesia nie wiem 07.12.11, 21:38 cos z nim jest nie tak bo boje sie nawet w dzień. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: vd 21.12.11, 14:27 Dla panów też coś się znajdzie (czyli pewnie tylko dla mnie!) Odpowiedz Link
stillgrey Re: vd 28.12.11, 20:22 Warto? Opisy na filmwebie nie zachecaja, a i fabula wydaje mi sie mocno tendencyjna. No ale Ian... chyba i tak sie skusze Odpowiedz Link
stillgrey Re: vd 29.12.11, 01:08 Obejrzalam Film byl masakrycznie masakryczny)) Po pierwszych 20 minutach chcialam wylaczyc, ale wytrwalam i przyznam, ze rozwinal sie dosc zaskakujaco Tak czy inaczej dla Iana bez koszuli bylo warto, ale ten jego zarost byl okropny, nie wspominajac o stylu ubierania Odpowiedz Link
ka_thy Re: vd 29.12.11, 13:50 > Po pierwszych 20 minutach chcialam wylaczyc Ja wyłączyłam (obejrzałam do końca za drugim podejściem) - ciekawe czy w tym samym momencie ogarnęło Cię zwątpienie - kiedy poszli odkupic lustro Jak dla mnie to film był niedokończony albo inaczej mówiąc - miał nie w pełni wykorzystany potencjał Odpowiedz Link
stillgrey Re: vd 29.12.11, 18:33 a to nie, mnie wczesniej zwatpienie ogarnelo w sumie to od pierwszych minut, ale staralam sie wytrzymac odkupowanie lustra to juz bylo po widoku Iana topless, wiec mialam mocne postanowienie, ze przebrne dalej chociaz po scenie jak lezeli na podlodze a on jej tak idealnie reka cycki zakrywal tez zwatpilam) Odpowiedz Link
aniuta75 :D 29.12.11, 19:20 i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/12/443b4d5c07685352cddcdf47dceee68e.jpg?1325175677 Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: vd 31.12.11, 19:35 przeskok sprawia ze wyglada jakby czkal ale i tak jes cudny) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: vd 31.12.11, 20:18 Mniam Chciałam go dziś wstawić, ale zostawiłam Tobie pole do popisu . Odpowiedz Link
stillgrey Re: :) 04.01.12, 20:15 no powiem Ci, ze mi tez za to ten poprzedni gif byl creepy byle do piatku! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: :) 04.01.12, 20:28 a mnie sie akurat ten gif nie podoba, dziwnie przypomina mi tu nata z gg Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: vd 06.01.12, 18:02 stillgrey napisała: > oh shit, warto bylo czekac moze tego nie widac ale mam na gebie banana .gdyby nie uszy bylby naokraglo warto bylo czekac ogladajta ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
stillgrey Re: vd 06.01.12, 18:11 hahaha, to dokladnie tak jak ja tylko kurde, odzwyczailam sie juz od widoku Eleny i jak tak dzis na nia patrzylam to mi sie taka brzydka wydawala nie zasluguje na Damona;DDD Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: vd 06.01.12, 18:54 prawda? i jakas taka...nieforemna ech... tesknilam za nimi Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: vd 06.01.12, 18:13 haha, a myslalam ze bede pierwsza ktora sie zjawi z rewelacjaD az zem zapiszczala, a uwierzcie mialam dzis naprawde koszmarny dzien.. jejuniu jejuniu jaki on jest przeboski.. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: vd 06.01.12, 18:57 ale co am powiem to wam powiem w zmierzchu to te kissy nie sa takie grzeczne jak w vd tam sa bardziej....pobudzajace Odpowiedz Link
aniuta75 Re: vd 06.01.12, 19:10 Oj tam . Może się Damon jeszcze rozkręci a Elena wyjmie kija z tyłka . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: vd 06.01.12, 19:17 szczerze mwoaic nawet na to nie licze...;-( a szkoda...to bylaby para. i w sumie szkoda mi mlodego gilberta. wydawalo sie ze bedzie szedl droga meskich potomkow gilbertow. nie wiem czy ona dobrze zrobila. tym razem jej chyba nie wybaczy Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: vd 06.01.12, 21:13 Zesz przekleje, com wypłodzila na vampirediaries.pl bo mi sie znowu klepać nie chce: No widzę, że Wampirki się rozkręcają. Pierwszy sezon to było takie wampirze 90210, a teraz mamy niezłe zwroty akcji oraz więcej krwi. Podoba mi się właśnie, że serial przestał być licealnymi ciepłymi kluchami, a stał się nawet czymś lepszym od ostatniego sezonu TB. Jeremy - rewelacja, tego było trzeba -kogoś, kto nie zawaha się odciąć hybrydzie głowę. Ktoś pisał, że Elena nic nie roi tylko się rozkleja, ale ja się jej nie dziwie -sama nastolatka jeszcze, opiekuńcza wobec brata (w końcu mają tylko siebie), ostatnie czego by chciała, to Jeremy biegający z tasakiem. Swoją drogą biedaczka teraz jest very confused... Przykro było patrzeć, jak Stefek po raz kolejny pokazał jej gdzie ma ją i jej problemy (ale z drugiej strony był aż nazbyt chętny do wykluczenia jej z planu - chyba, że boi się, żeby nie popsuła im szyków). Scena Deleny była taka jak trzeba - w końcu to Damon do niej wzdycha, więc niech mu będzie, że ją pocałował. Ona ma pewnie niezły mętlik w głowie i bez tego pocałunku: nie dość, że minęło zbyt mało czasu, żeby pogodzić się z utratą Stefana, to jeszcze pewnie ją boli, że już nie może mu ufać ani na niego liczyć (przynajmniej tak myślała - ale okazuje się, że zrobił coś dziwnego i co to może znaczyć?), to jeszcze obecność Damona, któremu jak się okazuje może ufać, mało tego jeszcze obawia się powtórzenia losu Kaśki... Hmmm po czymś takim sama stałabym jak kłoda, jakby mnie Damon całował Odpowiedz Link
galaxian1 Re: jak ktos nie widzial nowego vd niech nie zagl 07.01.12, 21:40 aniuta75 napisała: > No i czego ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: jak ktos nie widzial nowego vd niech nie zagl 07.01.12, 21:44 No bo prawie tak samo reagowałam . No może poza tymi łzami przy pocałunku, bo wtedy to miałam ogromnego banana na twarzy . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: vd 06.01.12, 18:55 ja walnelam piescia w stol az sie chlopina od skokow oderwal i przylecial spardzic jak to okreslil- co mnie tak podjaralo co sie dzieje z twoim dniem? Odpowiedz Link
galaxian1 nowy odcinek ! 07.01.12, 13:07 Ale się dzieje, dzieje w temacie na który wszyscy czekają Czyżby w końcu, wreszcie i nareszcie rozpoczęła się epoka Deleny ? Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: vd 13.01.12, 21:57 Stefek zaszalał .... I "nie możesz mnie znów pocałować" też było extra Ale najlepsze: "Chcesz mnie zabić?" "W twoje urodziny? Masz o mnie takie złe mniemanie?" "Tak". Klaus + Caroline rocks Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: vd 14.01.12, 19:25 Karola zawsze byla moja faworyta... tero ona tyz bedzie musiala byc grzeczna... poza tym taki se odcinek ale fajny Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: vd 15.01.12, 10:07 aniuta75 napisała: > Jak to taki se???? A Damon mokry w ręczniczku??? > > no wlasnie! tak wlasciwie to tylko to pamietam z odcinka;P ale swoja droga ciekawe co klaus kombinuje z karolinka.. (uroczy byl na tym jej lozku) Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: vd 15.01.12, 11:03 a kombinuje? mnie się wydawalo, że spasowal przed Stefkiem - tylko, że mowa była wyłącznie o hybrydach. Moze faktycznie cos kombinuje dziwnego, a o prezencie pomyslal, bo może mu przypomina siostrę. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: vd 15.01.12, 20:21 oczywiscie ze kombinuje. teraz ma w garsci pania burmistrz i pania komendant. koronera juz nie ma a nowa lekarka mysle jes hybryda. o. damon bez reczniczka by mnei poruszyl. w reczniczku neizupelnie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: vd 15.01.12, 21:04 ja mysle ze lekarka jest jeszcze czyms innym.. a moze ma po prostu obsesje? po co by tego kolesia kolkiem zbijala? moze jej sie wydaje ze wszedzie dookola sa wampiry, moze jest jakims niespelnionym wampirhanterem.. czy cos;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: vd 15.01.12, 21:43 Albo świrnięta albo hanterka. W sumie na jedno wychodzi . Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: vd 15.01.12, 22:54 Skoro o poruszaniu bez ręczniczka mowa, to w "Sali samobójców" jest taka scena Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: vd 16.01.12, 19:06 No jak się chłopcy kąpią pod prysznicem i jeden obracając się zamerdał ogonkiem Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: vd 16.01.12, 20:02 w sali samobojcow??? zeby ten film na mnie tak depresyjnie nie zadzialala to bym jeszcze raz to obejrzala... Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: vd 17.01.12, 20:11 Cóż, na każdego coś innego... Mnie tam nie ruszyło, może dlatego, że czasu LO mam już dawno za sobą. Za to depresyjnie urządził mnie Plac Zbawiciela. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: vd 18.01.12, 10:07 czasy LO to ja mmam daaawno za soba za to mam dzieci i przeraza mnei to co sie dzieje z dzisiejsza mlodzieza. i co sie moze z moimi dzieckami stac...i dlaczego. przerazil mnie ten film pod tym katem. nic nie poradze typowa kwoka jestem. natomiast plac zbawiciela nieee. nie zadziala depresyjnie- mocny film ale depresji nie mialam. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: vd 18.01.12, 10:56 O czym tu bredzita, ludziska ? To wątek o VD i powinno się omawiać kolejne odcinki. Odpowiedz Link
yvi1 Re: vd 18.01.12, 11:35 ilekobietamalat napisała: > ja mysle ze lekarka jest jeszcze czyms innym.. a moze ma po prostu obsesje? > po co by tego kolesia kolkiem zbijala? moze jej sie wydaje ze wszedzie dookola > sa wampiry, moze jest jakims niespelnionym wampirhanterem.. czy cos;> Serio,myslisz lekarka? Ja pomyslalam,ze Aloric sie zdenerwowal. Lekarka mi za oczywista byla.Ale moze juz wszedzie podstep wesze Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: vd 18.01.12, 13:06 mysle ze lekarka, bo ona na tej imprezie tak dziwnie patrzyla ... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: vd 18.01.12, 13:18 Tjaaa ona ogólnie zbyt dziwnie patrzy. I się podła narzuca Alaricowi i tak do niego gada, że niby nic ale on wie, że ona coś wie . Odpowiedz Link
pszczolaasia znaczy sie co 24.01.12, 21:59 teraz nie omawiamy odcinkow bo sie boimy czy co? a moze nikt nie ogladal??? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: znaczy sie co 24.01.12, 22:00 Bo się dwa wącisze zrobiły forum.gazeta.pl/forum/w,46427,128891627,128891627,Wapmirskie_pamietniki_sezon_3.html Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: znaczy sie co 24.01.12, 22:14 hm. to tero gdzie piszemy? tu czy tam? ja moge walic na dwa woncisze. nawet jednoczesnie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: znaczy sie co 24.01.12, 22:18 Hihihihih Teoretycznie tam, bo tu to wątek obrazkowy jest . Ale jak dla mnie pisz gdzie chcesz, byle bys pisała . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: vd 31.01.12, 13:02 Właśnie odkryłem, że Karolina grała w Supku 4x13 Ciekawe czy ktoś jeszcze z obsady VD grał w Supku Odpowiedz Link
aniuta75 Re: vd 31.01.12, 13:04 Toś ja dawno juz o tym pisałam . Nooo i Batlazar przecież. Czy jak mu tam było... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: vd 31.01.12, 13:05 A i ostatnio wujek Tylera, wilkołak, grał w Shameless . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: vd 31.01.12, 14:57 galaxian1 napisał: > i Damon grał w Loscie ! Zresztą w Smallvillu też Odpowiedz Link
stillgrey Re: vd 04.02.12, 21:14 a ja jestem zdruzgotana wczorajsze vd mnie lekko znudzilo i nawet Damon i Stefan mnie jakos przestali krecic... chyba sie za bardzo w shameless wkrecilam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: vd 10.02.12, 08:42 noo. jak to zobaczylam postanowilam NATYCHMIAST Wam to wkleic. on mnie jakos tam specjalnie nie rusza...wole tylera ale tu...no... musze powiedziec...jestem pod wrazeniem!!!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: nju ;) 11.02.12, 19:09 jestem pewna ze to wrzucalam.. ale jesli ni tu, to gdzie?! na boga, starzeje sie chyba, bo skleroze mam ale tak swoja droga, tak tak, obiema lapami sie podpisuje;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nju ;) 11.02.12, 21:06 aniuta75 napisała: > > > aaaaaaaaaaaaaaa piekne... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: :> 19.03.12, 09:59 i to w sumie jedyna scena w tym odcinku, ktora zwrocila uwage.. ja nie wiem, starzeje sie czy ten odcinek byl nudny? dajmon jest przeboski Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: :D 03.05.12, 20:27 !!! wlasnie mam ramke w kuchni przygotowana na plakat keep calm, coprawda mial byc z muffinami,ale co tam! damon wygrywa zdecydowanie! Odpowiedz Link
eo_wina Re: :D 04.05.12, 11:58 ... i pomyslec, ze mam zalegly sezon VD do obejrzenia... Odpowiedz Link