finka9 07.09.09, 20:52 Za długo trzymałam hennę na brwiach.Matko,jak ja jutro do pracy pójdę?!!!A może to cholerstwo do rana jakoś wyblaknie,co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:03 proponuje jak najszybciej wacik, jakiś tonik, mleczko ............i mniej wiecej godzine szorowanie brwi łacznie ze skórą.........powinno sie udac w przeciwanym razie ufarbuj szybko włosy na ciemniejsze...brwi nie będą wtedy tak dominować na twarzy -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:13 Masz rację Kawo Przy ciemnych włosach ciemnych brwi nie będzie tak widać Mleczko też na pewno pomoże, a jak nie, to jutro można te brwi z lekka przypudrować. Odpowiedz Link
uny Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:15 eee zaraz zaraz. o czym wy mówicie? ja myślałem że kobicie oczy wypala, a wy jej tu włosy farbować doradzacie? ale osohoziiii? Odpowiedz Link
kawamija Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:19 spokojnie....nie oczy a jedynie brwi.......... poza tym nie wypala.......a jedynie mają zbyt intensywny kolor..... a poza tym co za ciemne dla blondynki, dla brunetki jest jak w sam raz........ spokojnie... -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:24 Kolega chciał już wręcz lecieć z gaśnicą i oczy Fince ratować, a tu takie rozczarowanie... Odpowiedz Link
uny Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:25 no własnie... eszzz. myslałem że tutaj bede sie mógł na coś przydać. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:29 No cóż... Grunt to dobre chęci... Z drugiej jednak strony, dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane Odpowiedz Link
listopad02 Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:30 Kurcze, a naprawdę musisz to trzymać, może nie ma potrzeby, chyba że lubisz. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:57 sposób od profesjonalnej kosmetyczki popiół z papierosów i rozcierać na brwiach. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wypadek ... 07.09.09, 22:00 a jak ktoś nie pali? i w domu nie ma? a jak się tu pokazac ludziom w takich brwiach?;D Odpowiedz Link
uny Re: Wypadek ... 07.09.09, 22:20 to pewnie nogi pająka można utrzeć na miazgę, proponuje kosarza -bo to pająk jeden a nogi długie wystarczą za czterech krzyżaków. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wypadek ... 07.09.09, 23:51 pająk czy pajęczak....i tak nie przepadam za nimi;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:58 albo plasterki cytryny albo pumeksem...choć bolesne;D albo zgolić...przeciez odrosną;DDD albo przypudrować... ale wolałabym dziś zmywac.....;D woem, że to nie smieszne....ale smiać mi się chce;D przepraszam.... wiem, że to moze dramatycznie wyglądać;D Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Wypadek ... 07.09.09, 21:59 czarny.onyks napisała: > woem, że to nie smieszne....ale smiać mi się chce;D Odpowiedz Link
finka9 Księżniczko 09.09.09, 18:27 to może rzucę cytatem z seksmisji:"Na pani miejscu nie śmiałabym się tyle,robią się od tego zmarszczki". Odpowiedz Link
finka9 Cud 07.09.09, 22:20 Tarłam ile wlezie,cytryną i mleczkiem i wygląda na to ,że jutro będę mogła się pokazać ludziom ze się tak wyrażę na oczy.O ile rano nie będę miała spuchniętych powiek od tego tarcia.Zawsze chodzę z takimi sprawami do kosmetyczki a dziś ,no cóż chyba lenistwo.Oj zapamiętam na długo tę lekcję.Dobrze że nie będę musiała nic kobinować ze zwolnieniem.Wyskubałam parę włosków i naprawdę nieżle to wygląda,co jest prawdziwym cudem ,bo przed godziną wyglądałam z tymi brwiami jak muppet. Odpowiedz Link
tapatik Re: Tapatiku... 16.09.09, 13:26 finka9 napisała: > jesteś sadystą... Jestem ciekawy, a to niekoniecznie oznacza, że jestem sadystą. Odpowiedz Link