Gość: zdzisio IP: 192.168.100.* 21.03.02, 09:07 Podobał mi się Wojtek jak powiedział, że mężczyźni nie lubia przytulać się do wytapetowanych lalek. I ma w tym 100% racji. Dziewczyny weżcie sobie do serca jego uwagi:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siano Re: Wojtek nie lubi tapety IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 09:08 Wojtek nie lubi tapety, ale lubi Barbie. To też ludziska weźcie sobie do serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Wojtek nie lubi tapety 21.03.02, 09:32 A ty, Zdzisio, jake dziewczyny lubisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Wojtek nie lubi tapety IP: 192.168.100.* 21.03.02, 09:41 zdzicha napisał(a): > A ty, Zdzisio, jake dziewczyny lubisz? :) No takie lubię co to im nie trzeba buźki przez pół godziny zmywać coby zobaczyć jak naprawdę wyglądają :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra2 Re: Wojtek nie lubi tapety 21.03.02, 09:47 Ale Barbie, pomimo tej swojej tapety i tak jest bardzo sympatyczna i miła. A'propos, a "wnętrze" Cię nie interesuje ??? :) Tylko sama "fasada" ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: do sandry IP: 192.168.100.* 21.03.02, 10:17 Jeszcze trochę a poznacie mój typ kobiety. Nie jestem Kenem, więc wnętrze interesuje mnie przede wszystkim. Myśle o wnętrzu duchowym. Nie mylić z penetracją:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: do zdzisia 21.03.02, 10:32 Co to za chłop, co nie lubi penetracji? :) zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: do zdzichy IP: 192.168.100.* 21.03.02, 12:35 Zdzicha nie wciągaj mnie w rozmowy seksualne, bo jam prawdziwy chłop i o penetracji nie rozmawiam tylko penetruję. Pozdrowienia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A zdzicha i zdzisio do dziela!:) IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 12:38 cudna wymiana zdan:) mysle, ze wszystko juz zostalo powiedziane:) czas przejsc do czynow!:) zycze powodzenia:) pozdrawiam serdecznie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: do zdzichy 21.03.02, 13:06 A ja przed penetracją lubie najpierw trochę porozmawiać :) zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: do zdzichy IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 13:10 no przeca juz gadaliscie!:)))))) dowiedzieliscie sie wiecej o sobie niz ken i frytka (!) przed i po penetracji!:)))) ustalcie jeszcze nr butow... zeby blamazu nie bylo jak ktos potem zapyta:))))) hihihi:))) pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: do zdzichy IP: 192.168.100.* 21.03.02, 13:16 Zdzicha....o kurde..chyba moja żona weszła do pokoju......Tak kochanie...Co robię....Szukam właśnie informacji w internecie na temat kredytu dla młodych małżeństw...jwqgfuygygbhbwertknbughnvnvn.......eeeeee...uuuuuuu.....yyyy..bęć!!! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: do zdzichy IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 13:19 eeeeeeeeeeeeeeeeeee<SZOK> to ja juz nic nie mowie... pozdrowienia dla zony:) P.S. nie mogles od poczatku ta obraczka wymachiwac?:) powiedz zonie ze ogladasz projekty domow w gazecie... bo jako PRAWDZIWY MEZCZYZNA masz 3 zadania do wykonania (kolejnosc dowolna): 1 - syn 2 - drzewo 3 - dom:) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do zdzichy 21.03.02, 15:48 Gość portalu: A napisał(a): > nie mogles od poczatku ta obraczka wymachiwac?:) > powiedz zonie ze ogladasz projekty domow w gazecie... bo jako PRAWDZIWY Droga A, czy obrączka to sztandar, aby nim wymachiwać? Może dla niektórych kobiet tak, ale na pewno nie dla mnie. Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: do zdzichy IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 15:51 ej!!! a ironii w tym nie zauwazyles?:) a poza tym nie obraczka sie liczy tylko... ZASADY:) pozdrawiam:) P.S. ide na spacer... tobie tez polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do zdzichy 21.03.02, 15:53 Gość portalu: A napisał(a): > P.S. > ide na spacer... tobie tez polecam:) niestety nie mogę :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wojtek nie lubi tapety IP: 192.168.10.* 21.03.02, 16:02 nie biare sobie do serca słów które wypowiadają debile i miesniaki ! trzeba byc takim samym cwelem jak on zeby sie z nim dogadać nawet hydro jest chyba trochę lepszy niz on! Odpowiedz Link Zgłoś