IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 05.04.02, 15:22
Co o niej sądzicie??
Obserwuj wątek
    • minnie Re: RUDA 05.04.02, 15:24
      Matka Polka, która postanowiła udowodnić sobie i chyba swojemu mężowi, że
      jednak jest kobietą...
      • Gość: Belami Re: RUDA IP: *.bn.krakow.pl 05.04.02, 15:36
        Trudno cokolwiek o niej powiedzieć, bo jej nie zauważam. Ponoć faworytka obok
        Hydra do nagrody.
        • Gość: Margaret Re: RUDA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.04.02, 15:42
          Wcale nie optuję za tym, żeby krzyczeć, drzeć na sobie ubranie, seksić się-byle
          tylko zostać zauwazonym czy też po prostu utwkić w pamięci widza. Jednak z
          Rudą jest taki problem, że ....trudno cokolwiek o niej powiedziec, własnie z
          racji jej "cichości", spokoju. Jasne, zrównowazonym trzeba być, ale miło jak
          człowiek czasami powie pare słów. ONa snuje się tam gdzieś z boku, rzadko
          zabiera głos. Miło ją wspominam z rozmowy o "kulkach", było widać, ze ma
          dziewczyna frajde, ale poza tym. Mało wyrazista.
          pozdrawiam.
    • Gość: Ola_82 Re: RUDA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 16:50
      Kobieta zła, podła i głupia!! Jako jedyna nominowała do wyjścia wspaniałego
      młodego intelektualistę i wielkiego człowieka - Pawła "Pabla" Iwucia. Tym
      haniebnym czynem dowiodła, że nie zasługuje na dalszy pobyt w domu WB. Gdyby
      inni uczestnicy gry dowiedzieli się o jej postępku - w następnych nominacjach
      otrzymałaby pewnie komplet głosów. Chcę w imieniu FCPI "P" wyrazić całkowitą
      dezaprobatę dla poczynań 'Rudej"!!
      • Gość: amis Re: RUDA IP: *.katowice.pik-net.pl 05.04.02, 17:26
        A ja myślę, że Ruda jak zresztą my wszyscy kocha Pawła, a ta nominacja to czyn
        destaratki, chcącej zwrócić na siebie uwagę.
        • Gość: Ola_82 Re: RUDA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 18:00
          Być może!! W końcu nie od dzisiaj wiadomo, że bliskość boskiego Pabla skłania
          co bardziej wrażliwe kobiety (a właściwie to wszystkie kobiety) do zachowań z
          pozoru wręcz szaleńczych... Zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie.

Pozdrawiam,

Ola - Przew. FCPI "P"
          • Gość: Cysterna Re: RUDA IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 18:34
            Ty za to Olka jestes glupia jak but. (Niech mi nikt nie gada ze tak nie wolno
            atakowac innych, ale sorry ona juz z tym wpieprzaniem do kazdego watku Pavulona
            przesadza, Niech sobie go wielbi gdzie chce ale nie ma prawa pisac o innych
            uczestnikach ze sa glupi.
            • Gość: Margaret DO CYSTERNy IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.04.02, 18:36
              Widzę , że kolezana ma poczucie humoru i jasnośc sytuacji ;)
              • Gość: mysza Re: DO CYSTERNy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 19:30
                opamietaj sie ! przewodniczaca FCPI nie uzywa slow -glupi - itp.w naszym
                klubie nie uzywamy tego typu okreslen poniewaz moglybysmy urazic PAWLA ktory
                jest zbyt delikatny i wrazliwy wiec mogloby to byc dla niego zbyt bolesne.nie
                mozemy do tego dopuscic.
            • Gość: Ola_82 Re: RUDA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 20:59
              Nazywajmy rzeczy po imieniu! Czy jakakolwiek - pozostająca przy zdrowych
              zmysłach - kobieta mogłaby dążyć do pozbycia się towarzystwa Pawła Iwucia?
              Oczywiście, że nie! A więc moja wcześniejsza wypowiedź o "Rudej" była w pełni
              zasadna i oparta na faktach!! I co ty na to!!!

Do głębi urażona,

Ola - Przew. FCPI "P"
    • Gość: JJ Re: RUDA IP: *.telia.com 06.04.02, 11:20
      Ruda jest fajna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka