Gość: ENTER IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 05.04.02, 15:22 Co o niej sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minnie Re: RUDA 05.04.02, 15:24 Matka Polka, która postanowiła udowodnić sobie i chyba swojemu mężowi, że jednak jest kobietą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: RUDA IP: *.bn.krakow.pl 05.04.02, 15:36 Trudno cokolwiek o niej powiedzieć, bo jej nie zauważam. Ponoć faworytka obok Hydra do nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: RUDA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.04.02, 15:42 Wcale nie optuję za tym, żeby krzyczeć, drzeć na sobie ubranie, seksić się-byle tylko zostać zauwazonym czy też po prostu utwkić w pamięci widza. Jednak z Rudą jest taki problem, że ....trudno cokolwiek o niej powiedziec, własnie z racji jej "cichości", spokoju. Jasne, zrównowazonym trzeba być, ale miło jak człowiek czasami powie pare słów. ONa snuje się tam gdzieś z boku, rzadko zabiera głos. Miło ją wspominam z rozmowy o "kulkach", było widać, ze ma dziewczyna frajde, ale poza tym. Mało wyrazista. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola_82 Re: RUDA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 16:50 Kobieta zła, podła i głupia!! Jako jedyna nominowała do wyjścia wspaniałego młodego intelektualistę i wielkiego człowieka - Pawła "Pabla" Iwucia. Tym haniebnym czynem dowiodła, że nie zasługuje na dalszy pobyt w domu WB. Gdyby inni uczestnicy gry dowiedzieli się o jej postępku - w następnych nominacjach otrzymałaby pewnie komplet głosów. Chcę w imieniu FCPI "P" wyrazić całkowitą dezaprobatę dla poczynań 'Rudej"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: RUDA IP: *.katowice.pik-net.pl 05.04.02, 17:26 A ja myślę, że Ruda jak zresztą my wszyscy kocha Pawła, a ta nominacja to czyn destaratki, chcącej zwrócić na siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola_82 Re: RUDA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 18:00 Być może!! W końcu nie od dzisiaj wiadomo, że bliskość boskiego Pabla skłania co bardziej wrażliwe kobiety (a właściwie to wszystkie kobiety) do zachowań z pozoru wręcz szaleńczych... Zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie. Pozdrawiam, Ola - Przew. FCPI "P" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cysterna Re: RUDA IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 18:34 Ty za to Olka jestes glupia jak but. (Niech mi nikt nie gada ze tak nie wolno atakowac innych, ale sorry ona juz z tym wpieprzaniem do kazdego watku Pavulona przesadza, Niech sobie go wielbi gdzie chce ale nie ma prawa pisac o innych uczestnikach ze sa glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret DO CYSTERNy IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.04.02, 18:36 Widzę , że kolezana ma poczucie humoru i jasnośc sytuacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: DO CYSTERNy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 19:30 opamietaj sie ! przewodniczaca FCPI nie uzywa slow -glupi - itp.w naszym klubie nie uzywamy tego typu okreslen poniewaz moglybysmy urazic PAWLA ktory jest zbyt delikatny i wrazliwy wiec mogloby to byc dla niego zbyt bolesne.nie mozemy do tego dopuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola_82 Re: RUDA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 20:59 Nazywajmy rzeczy po imieniu! Czy jakakolwiek - pozostająca przy zdrowych zmysłach - kobieta mogłaby dążyć do pozbycia się towarzystwa Pawła Iwucia? Oczywiście, że nie! A więc moja wcześniejsza wypowiedź o "Rudej" była w pełni zasadna i oparta na faktach!! I co ty na to!!! Do głębi urażona, Ola - Przew. FCPI "P" Odpowiedz Link Zgłoś