czarnyczarny 02.02.05, 19:41 Z tym logowaniem to jakas sztuczka. Nie wystarczy wyjsc z forum, aby byc wylogowanym. Musisz zamknac przegladarke. Obawiam sie, ze wszystko co robisz po odwiedzeniu forum jest sledzone. Sprawdzcie sami jak nie wierzycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnyczarny Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 19:43 Zauwazylem rowniez, ze przegladarka zwolnila. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 19:43 czarnyczarny napisał: > Zauwazylem rowniez, ze przegladarka zwolnila. Właśnie - zwalnia i to bardzo:( Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 19:44 czarnyczarny napisał: > Z tym logowaniem to jakas sztuczka. Nie wystarczy wyjsc z forum, aby byc > wylogowanym. Musisz zamknac przegladarke. > Obawiam sie, ze wszystko co robisz po odwiedzeniu forum jest sledzone. > Sprawdzcie sami jak nie wierzycie. boze kochany a ja w samych gaciach siedze przed kompem ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyczarny Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 19:46 ponury.zniwiarz napisał: > czarnyczarny napisał: > > > Z tym logowaniem to jakas sztuczka. Nie wystarczy wyjsc z forum, aby byc > > wylogowanym. Musisz zamknac przegladarke. > > Obawiam sie, ze wszystko co robisz po odwiedzeniu forum jest sledzone. > > Sprawdzcie sami jak nie wierzycie. > > > boze kochany a ja w samych gaciach siedze przed kompem ! Raczki na stole? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 19:56 czarnyczarny napisał: > ponury.zniwiarz napisał: > > > czarnyczarny napisał: > > > > > Z tym logowaniem to jakas sztuczka. Nie wystarczy wyjsc z forum, ab > y byc > > > wylogowanym. Musisz zamknac przegladarke. > > > Obawiam sie, ze wszystko co robisz po odwiedzeniu forum jest sledzo > ne. > > > Sprawdzcie sami jak nie wierzycie. > > > > > > boze kochany a ja w samych gaciach siedze przed kompem ! > > Raczki na stole? ba! Odpowiedz Link Zgłoś
yeah-bunny Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 20:20 ponury.zniwiarz napisał: > czarnyczarny napisał: > boze kochany a ja w samych gaciach siedze przed kompem ! buaahahahahhahahahahahahahhahah aha ale sie usmialem :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 19:49 Żeby być wylogowanym, trzeba się wylogować. Sesja trwa niezależnie od wyjścia z forum, jest na całym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyczarny Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 19:51 Nigdzie o tym nie uprzedziliscie. Sesja jest na calym internecie. Nie wystarczy wyjsc z portalu, trzeba zamknac przegladarke i dopiero wowczas jest sie wylogowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 19:53 czarnyczarny napisał: > Nigdzie o tym nie uprzedziliscie. Sesja jest na calym internecie. Nie wystarczy > > wyjsc z portalu, trzeba zamknac przegladarke i dopiero wowczas jest sie > wylogowanym. nalezy tez dokladnie przeczytac wczesniej biblie redhata9 gdyz ukryte tam sa tajemne komendy pozwalajace wykrywac szpiegowanie. naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 19:57 Nie trzeba zamykać przeglądarki. U góry strony na listwie jest link do wylogowywania się. Jest też po lewej stronie u góry, obok okienka z loginem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyczarny Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 20:22 giwi napisała: > Nie trzeba zamykać przeglądarki. U góry strony ... Mow co chcesz. Ja uwazam, ze jest to bardzo nieeleganckie z waszej strony. Ten sposob wylogowywania sie z portalu jest niewygodny i moze doprowadzic do dwuznacznych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 20:16 Wylogowac musisz sie wtedy gdy zmieniasz swoj nick na nowy. :) Czyli wszystko po staremu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 20:11 a u mnie "poprawiło się" otwieranie stron. Ale na lokalnym, a nie powiem którym, wchodzę bez logowania hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Uwazajcie!!! 02.02.05, 20:22 giwi, tylko może krótko uzasadnisz. na jaką choleree to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś