Dodaj do ulubionych

IREK WAS WYDYMAŁ.........

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 21:03
Hehehe , ale Wasi Irek zrobił w bambuko.....czy tak wygląda człowiek , który
jest chory psychicznie i musi sie leczyć????? Teraz przez tą całą aferę jest na
fali i zarobi na tym kupę kasy. Czekam na wypowiedzi jego przeciwników , którzy
wyzywali go od prostaków......
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.chello.pl 11.11.01, 21:13
      Prasa pisze, że Irek ma smykałę do interesów, więc pewnie obmyśli (jeśli już
      nie obmyślił) jak wykorzystać ten szum wokół swojej osoby. Wydaje mi się, że
      ten gość całkiem spoko wychędoży wszystkich swoich przeciwników w pupę.

XXX
      • Gość: Yenny Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.01, 21:17
        I o to chodzi w tym biznesie! Jestem pełna podziwu.
        • Gość: Mazi Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.net-serwis.pl 11.11.01, 21:25
          Człowiek psychicznie chory może wyglądać zupełnie normalnie i tak też się
          zachowywać. Jeśli ktoś nie zdaje sobie z tego sprawy lepiej niech sie nie
          ośmiesza. Po pierwsze to nie było na żywo co wskazuje na potrzebę kontroli. Nad
          czym? Chyba nie muszę pisać. Myślę że kręcili niejedno ujęcie, stworzyli mu
          warunki spokoju (kręcone to było gdzieś na zadupiu). Ponadto miał jeszcze
          czarne okulary. OK, jemu to mogło pomóc ale jeśli tvn chciała odeprzeć zarzuty
          prasy to czemu zrobiła to w tak nieudolny sposób?
          • Gość: JaQb Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 21:31
            No jasne , ze moze wygladac normalnie ale.....jezeli IREK byl w takim stanie
            jak wszedzie trabia , gryzl , byl agresywny i wogole to chyba tak mu z dnia na
            dzien nie przeszlo......ale ja sie nie znam;-)
            • Gość: Mazi Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.net-serwis.pl 11.11.01, 21:39
              No ja się akurat znam trochę na tym i miałem do czynienia z ludźmi psychicznymi
              i wiem, że zmiana nastroju, nastawienia do otoczenia u ludzi psychicznie
              chorych następuje momentalnie. Obserwując Irka w domu BB można było zobaczyć
              jak w niektórych sytuacjach śmieje się i żartuje a po chwili zamyka się w sobie
              i płacze. Czy wyobrażasz sobie teraz że można nagle się zmienić? Te objawy były
              łagodne ale w końcu nastąpił wybuch.
              Następna sprawa to kuracja. Od tego są przede wszystkim psychotropy. Chory musi
              je brać aby zachowywać się spokojnie i łagodnie w stosunku do innych. Używanie
              tych , jak i innych substancji narkotycznych widać po oczach. Oczy Irka były
              skryte za ciemnymi okularami.
              Pozdrawiam :-)
          • Gość: XXX Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.chello.pl 11.11.01, 21:41
            Nawet jeśli ma jakieś kłopoty z psychiką, to wcale nie musi mu to przeszkadzać
            w sprawnym funkcjonowaniu w społeczeństwie. Bardzo możliwe, że było to tylko
            załamanie nerwowe, które minie po chwili spokoju pod opieką lekarzy. Jeśli to
            schizofrenia, co sugerowali niektórzy forumowicze, to też wydaje mi się, że w
            mniej stresujących warunkach niż sękocińskie pudełko, objawy mogą ustąpić albo
            przynajmniej złagodnieć i Irek może całkiem spokojnie żyć sobie dalej.

XXX
            • Gość: Mazi Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.net-serwis.pl 11.11.01, 22:20
              Oczywiście że może sobie żyć. Będzie brał leki. Wojciech Młynarski też cierpi
              na schizofrenię i żyje normalnie wśród ludzi.
              • Gość: kleofas Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: 193.0.117.* 12.11.01, 18:02
                Gość portalu: Mazi napisał(a):

> Oczywiście że może sobie żyć. Będzie brał leki. Wojciech Młynarski też cierpi
                > na schizofrenię i żyje normalnie wśród ludzi.
                Skąd wiesz że Młynarski cierpi na schizofrenię?

• Gość: Karol Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 23:48
              Gość portalu: XXX napisał(a):

> Nawet jeśli ma jakieś kłopoty z psychiką, to wcale nie musi mu to przeszkadzać
              > w sprawnym funkcjonowaniu w społeczeństwie. Bardzo możliwe, że było to tylko
              > załamanie nerwowe
              Oby tak było. Szkoda człowieka.
              TVN powinien ponieść całkowitą odpowiedzialność za doprowadzenie
              do sytuacji braku kontroli nad ludźmi w Sekocinie,
              którzy zostali pozostawieni sobie samym.
              • Gość: Leon Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: 212.160.165.* 12.11.01, 10:25
                Gość portalu: Karol napisał(a):

> TVN powinien ponieść całkowitą odpowiedzialność za doprowadzenie
                > do sytuacji braku kontroli nad ludźmi w Sekocinie,
                > którzy zostali pozostawieni sobie samym.

Jutro zbiera się w tej sprawie KRRiTV.
                Zobaczymy co zadecydują ;)

• Gość: pepic Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:34
      Pożyjemy zobaczymy
    • Gość: Sowa Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 22:31
      Przesadzacie z tą chorobą psychiczną. Facet nie wytrzymał napięcia i miał
      kryzys. Załamanie nerwowe to jeszcze nie choroba a też trafia się do szpitala,
      może przydarzyć się każdemu, a przynajmniej ludziom o słabej psychice.
      • Gość: Mazi Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.net-serwis.pl 11.11.01, 22:39
        Dla kogoś znającego objawy schizofrenii kto uważnie obserwował Irka od początku
        programu nie powinnno ulegać wątpliwości że nie jest zdrowy. To było aż nazbyt
        widoczne dla mnie. Ale nie chce mi się już o tym pisać.
      • Gość: Trevis Psychotropy i neroleptyki IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 22:45
        Widziałem wielu gości po psychotropach. To co mu się przydażyło to w fachowej
        literaturze z psychiatrii nazywa się zespół maniakalny. Nie wiem czy oglądałeś
        od początku program. Irek wchodząc do programu ciągle gadał (słowotok) oraz nie
        spał trzy doby nonstop. Potem były huśtawki nastrojów u niego aż do wyjścia
        (usunięcia) z programu gdzie objawiło się to prawdopodobnie agresją (ale TVN
        nie pokazało już tego)
    • Gość: Mada Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 09:12
      A ja myślę, że niezależnie od tego co sie stało, TVN zapłaci jemu i innym
      mieszkańcom niezłą kase, żeby trzymali gębę na kłódkę i w ten sposób nie
      dowiemy sie jak było naprawdę.
      • Gość: bb Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.bsb.com.pl 12.11.01, 09:16
        TVN pokazał Irka Grzegorczyka - www.se.pl
        Nie mogę wprowadzićnowego wątku z tą informacxją.
        • Gość: Mada Re: IREK WAS WYDYMAŁ......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 09:33
          No własnie. Pewnie teraz trwają negocjacje, ile forsy zamknie Irkowi i jego
          rodzinie buzię. Mam chociaż nadzieję, że TVN będzie to dużo kosztować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka