Dodaj do ulubionych

List do Ani Buchacz

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 20:45
Aniu,
Bardzo mi przykro że opóściłaś Dom BB. Bez Ciebie ten program nie ma sensu.
Gdy odpadnie Kuba już nie będę tego oglądała. Ty i Kuba byliście moimi
ulubionymi mieszkańcami Domu. Chciałam żeby Ty, Kuba i Aga znależliście się w
Finałowej Trójce. Proszę odpisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: npojazd Re: List do Ani Buchacz IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.01, 20:50
      Kochana Aniu!
      Gdy będę duży, to ci przywiozę wielbłąda z podróży!
    • Gość: XXX Re: List do Ani Buchacz IP: *.chello.pl 19.11.01, 21:00
      Gość portalu: Sonia napisał(a):

> Aniu,
      > Bardzo mi przykro że opóściłaś Dom BB. Bez Ciebie ten program nie ma sensu.
      > Gdy odpadnie Kuba już nie będę tego oglądała. Ty i Kuba byliście moimi
      > ulubionymi mieszkańcami Domu. Chciałam żeby Ty, Kuba i Aga znależliście się w
      > Finałowej Trójce. Proszę odpisz.

Dziecko, ile ty masz lat?

Z wyrazami współczucia,

XXX
      • Gość: npojazd Re: List do Ani Buchacz IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.01, 21:09
        Fajnie Sonia ludzi robisz w balona:)
        • Gość: Kitek Re: List do Ani Buchacz IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 21:12
          Ja pierdole , rozumiem i szanuje z reguły opinie ludzi, ale twoja jest nie do
          przyjęcia. Może sama Ania Buchacz siadła na necie i tak napisała , bo nie sądze
          żeby normalna osoba nie zauważyła u niej zakłamania, które jej ciągle
          towarzyszyła. NIC NIE ROBIŁA NATRUALNIE!!!!!!!!!

Sonia proponuje zgoś się jak najszybciej do psychiatry , albo wez skocz na
          główke z 2 piętra.
          • Gość: Ania Re: List do Ani Buchacz IP: *.kabel.telenet.be 19.11.01, 23:11
            Dziekuje ci Soniu za tak cieple slowa z twojej strony.
            Jestes jedyna osoba ktora tak mnie przychylnie widzi wiec dziekuje ci.
            Z drugiej strony Soniu wygladasz mi na niezla lesbe wiec powiedz gdzie i
            kiedy mozemy sie spotkac w celu blizszego poznania sie .
            • Gość: Big big Ty ANIA Z Belgi nie pierdol bo cie dorwe :))) IP: *.kabel.telenet.be 20.11.01, 00:31
              Daj jakies namiary to zrobimy sobie BB 3
              Jaka tam pandora u ciebie?
    • Gość: ANNA B. Re: List do Ani Buchacz - ODPOWIEDŹ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 01:30
      Koczana Soniu,
      PIERDOL SIĘ!
      Gorąco pozdrawiam,
      Ania B.
      • Gość: Stelcia Re: List do Ani Buchacz - ODPOWIEDŹ IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 13:42
        Ale ta Sonia ma poczucie chumorku, mniam mniam........
    • Gość: Sonia Re: List do Ani Buchacz IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 17:07
      Ania nie jest taka wredna jak wy, i nie dam się nabrać że to ona napisała.
      • Gość: Joanna Re: List do Ani Buchacz IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:12
        Do Stelci - Twoja ortografia przeraza mnie....
        Do reszty (z wyjatkiem Soni i npoj.) - ludzie litosci, czy nasze spoleczenstwo jest faktycznie tak "ubogie" w
        zwoje...?
        • Gość: Sonia Re: List do Ani Buchacz IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 17:16
          Joanna, Lubisz Anię.
        • Gość: Jumbo Re: List do Ani Buchacz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 14:20
          Gość portalu: Joanna napisał(a):

> Do Stelci - Twoja ortografia przeraza mnie....
          > Do reszty (z wyjatkiem Soni i npoj.) - ludzie litosci, czy nasze spoleczenstwo
          > jest faktycznie tak "ubogie" w
          > zwoje...?

Nie w zwoje tylko w fałdy.
          Na necie siedzą sami tetrycy i krytykują tylko...
          Obłuda.
          Tu chyba nikt nie piszę szczerze. Nie wierze że nikt z BB nikomu z tej
          internetowej sekty się nie podoba.
          A jaka inteligencja przemawia z niektórych listów. Epitety, Łacina etc.
          Wychodzi sekciarski pospolity Burak Polski.
          Krytyka i krytyka ...
          Gdyby tak wziąć uśrednionego statystycznego uczestnika sekty to wyleciałby z BB w
          pierwszym rzucie hehe (szyderczy śmiech)
          Cała reszta zwolennikw bitów dała by mu kopa przez te swoje świecące monitorki.
          Ta więc gapcie się w szklany ekran a potem nastukajcie na klawiaturce to co w Was
          jest najbardziej buraczanego i z dumą oglądniecie to na innym szklanym ekraniku.
          Pokolenie buntowników-internautów (tu sobie przeklne)
          Niestety ... teraz zamiast miec swoje zdanie liczy sie telewizja i zdanie kumpli
          na sekcie. Szkoda.
          Jumbo
          Powodzenia w dalszym rozwijaniu sie za pomocą BB oraz sekty ...

• Gość: Sonia Re: List do Ani Buchacz IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 21:37
      Bez Ani ten program jest bez sensu (nie wiem jakim cudem przegrała z Jurkiem).
      Gdy odpadnie Kuba to nie będę oglądała BB.
      • Gość: jj Re: List do Ani Buchacz IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 22:19
        A ile msz lat?
        • Gość: Sonia Re: List do Ani Buchacz IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 10:57
          A co cię to obchodzi?
          PS.Naucz się pisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka