Dodaj do ulubionych

menu 105'tka

02.10.10, 12:29
Ponieważ wiele osób nas pyta, przedstawiamy adres internetowy gdzie znajdziecie nasze pełne i zawsze aktualne menu
www.gorrracedania.pl/pizzerie/wloszczowa/menu.html
wszystkie pozycje dostępne także w dostawie

ZAPRASZAMY
Obserwuj wątek
    • kundek2 Re: menu 105'tka 30.11.10, 18:42
      Bardzo dobre sałatki i sosy robi nowa kucharka są wręcz wspaniałe.Może podzieli się swoją wiedzą z drugą kucharką
      • kanalplus Re: menu 105'tka 08.12.10, 17:58
        Może kierownictwo 105-ki kupi dezodorant dla kelnerki (blondynki), a co do tej nowej kucharki to jest rewelacyjna!!!!
        • tomek.1992 Re: menu 105'tka 09.12.10, 14:35
          Widząc ten komentarz zastanawiam się czy napisała go osoba która ma jakieś kompleksy?? Co do kelnerki (blondynki) hmmm jest ładna , wysoka, szczupła, miła, uśmiechnięta i nie przypominam sobie za każdym razem kiedy jesteśmy tam z kolegami żeby czuć było coś dziwnego wręcz przeciwnie ! Wystawiając ten komentarz chyba musi jej zazdrościć… A co do kuchni to musze niestety przyznać że rewelacji nie ma żadnych. A czytając komentarze zastanawiam się czy ta rewelacyjna kucharka nie posiada tzw. Osobowości Narcystycznej. Mówię tak ponieważ wygląda mi tutaj na wychwalanie własnej osoby w celu… nie wiem, ale chyba złapania jakiś punktów u przełożonych.. Pisanie o samej siebie nie jest ok :P Może dziś was odwiedzę dziewczęta :) Pozdro!
    • kanalplus Re: menu 105'tka 23.12.10, 16:57
      A ja znowu o tej b.ładnej i bardzo sympatycznej kucharce która ma na imię Natalia mieć taką kucharkę to skarb .Kierownictwo pizzerii powinno być dumne z takiej pracownicy.
    • kanalplus Re: menu 105'tka 14.01.11, 18:30
      Pozdrawiam śliczną i świetnie gotującą kucharkę N jesteś coraz ładniejsza i coraz lepiej gotujesz!!
    • kanalplus Re: menu 105'tka 21.01.11, 16:40
      Przepraszam p, N ze 105-tki za problemy w pracy w związku z tematem poruszonym na tym forum.Z cała stanowczością cofam to co napisałem o p. N.Jest to nieprawda ,że dobrze gotuje i jest sympatyczna i wszystko co napisałem jest nieprawdą.Jest zazdrości w tym narodzie o jest. Pani N.proszę się nie przejmować co "koleżanki" z pracy mówią i myślą o pani.
    • pizzeria105tka [...] 25.01.11, 21:39
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • pizzeria105tka pizzeria 105'tka - SZUKAM INFORMATYKA 02.03.11, 15:40
      witam,

poszukuje usług jakiegos miejscowego dobrego informatyka
      Kontakt 501 641 068 lub na miejscu w 105'tce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka