18.10.10, 23:05
mam takie pytnie? kto był i już użytkował basen?
czy możecie zdać relację?.
jak jest? czy dużo ludzi? jak ze wstępem?
ogólnie czy fajnie? :)
Obserwuj wątek
    • wikingx Re: B A S E N 19.10.10, 09:06
      Zimna woda, dużo ludzi, nie polecam!!!
      • wesae Re: B A S E N 19.10.10, 21:47
        byłam tylko zajrzeć, ludzi sporo, bo do piątku wstęp za darmo. ogólnie wszystko to fajnie wygląda z zewnątrz, a w środku pewnie też ; )
        • rabbit_j Re: B A S E N 19.10.10, 22:11
          Byłem i cieszę się, że Włoszczowa doczekała się takiej inwestycji. Duże kolejki? A nie pamiętacie co było np. na otwarciu Biedronki? Pierwsza fala tłumu minie i będzie normalnie. Sam obiekt też musi się "doposażyć" w barek, szatnię i sklep. Wszystko w swoim czasie i będzie super. Następnym razem przyjdę po 1 listopada-pewnie będzie już luźniej. Więcej optymizmu ludziska!
          • pandor1236 Re: B A S E N 20.10.10, 10:41
            Czepek jest obowiązkowy?
    • mariaannadwa Re: B A S E N 20.10.10, 23:34
      Basen jest i bardzo dobrze, że jest, ale organizacyjnie - kiepsko.
      Jeśli teraz za darmo - to tym bardziej należało się do tego przygotować, bo przy kasie horror. Ludzie znający zasady (w mniejszości) grzecznie stoją w kolejce, większość pcha się do kasy już od drzwi i o dziwo - ze skutkiem, bo "panienki z okienka" w przerwie między chichotami, rozmowami z odwiedzającymi ich koleżankami i próbami złapania lecącego w kabaretkach oczka, wkładają "zegareczki" w wyciągnięte ręce jak popadnie, ignorując kolejkowiczów. A tłum stoi i czeka, bo "zegareczki" kapią co kilka minut.
      Z tyłu za kasą(dlaczego akurat tam?), na neutralnym gruncie stoi sobie "Pan z Obsługi" z telefonem i władczym okiem zerka na kłębowisko ludzi. A przecież zamiast bezczynnie "tam", wystarczyło stanąć "tu", czyli przed kasą i zapewnić tym samym właściwą organizację kolejki, czy to takie trudne?
      Wiele pozytywów słyszałam o Szefowej basenu, a jeśli tak jest, to myślę, że weźmie sobie do serca te drobne uwagi organizacyjne, bo to niby nic, ale zawsze...
      No i sporo będzie pracy z personelem, bo niestety - szlifów, co tam szlifów - zwyczajnie ogłady brak. Powie ktoś może, że basen to nie Wersal, ale też... nie magiel.
      A basen spoko, pewnie będę stałym klientem i... obserwatorem.
      Mam nadzieję, że następnym razem będą same pozytywy. Pozdrawiam:)
    • skrzotek Re: B A S E N 21.10.10, 19:37
      a mnie nie podoba się sposób otwarcia basenu, w sobotę dla vipów a zwykli obywatele w poniedziałek, dlaczego taki podział na niezwykli i zwykli? i co żeby nikt nie gderał to macie 5 dni darmowego korzystania? i podobno kobieta jest kierownikiem? gdzie poczucie jakiegoś wyważenia? jestem zawiedziony !
      • wesae Re: B A S E N 21.10.10, 20:38
        skrzotek napisał:

> a mnie nie podoba się sposób otwarcia basenu, w sobotę dla vipów a zwykli obywa
        > tele w poniedziałek, dlaczego taki podział na niezwykli i zwykli? i co żeby nik
        > t nie gderał to macie 5 dni darmowego korzystania? i podobno kobieta jest kiero
        > wnikiem? gdzie poczucie jakiegoś wyważenia? jestem zawiedziony !

seksista...
      • mloda2002 Re: B A S E N 21.10.10, 20:38
        no a właśnie słuchajcie..
        jak z czepkami?
        obowiązkowy??
        • rabbit_j Re: B A S E N 21.10.10, 22:24
          Obowiązkowy - jak na większości basenów sportowych (nie aqua-parków). Dostępny w automatach w holu lub w kasie.
      • rabbit_j Re: B A S E N 21.10.10, 22:28
        A co masz przeciwko kobietom? Właśnie to one najlepiej radzą sobie na stanowiskach kierowniczych (zwłaszcza publicznych). Był konkurs i kandydatów wielu. Jakoś żaden mężczyzna nie sprostał wymaganiom.
        • znanyilubiany Re: B A S E N 22.10.10, 15:22
          basen super! ale.. przebieralnia to jeden wielki bród! tam co chwila powinien ktoś sprzątać chyba, bo ta "chołota" zamiast buty zdejmować i ubierać przed szatnią, zdejmuje czy zakłada je dopiero w szatni w środku i tam poprostu jest jeden wielki syf! z sauna też z tymi ręcznikami to przeginka lekka i z brakiem mydła w pojemnikach pod prysznicem:)
    • trzydziestka15 Re: B A S E N 22.10.10, 20:32
      Mialam przyjemnosc skorzystac z basenu we Wloszczowie. Na plus zasluguje fakt, ze basen w ogole we Wloszczowie wybudowano, dosc niedrogie bilety, fajna rura.
      Duzy pozytyw dla nowoczesnych rozwiazan ze stropem, ogrzewaniem..
      Ale...konieczność czepków to niewatpliwie minus. Malo który nowoczesny basen kontynuuje ten przedpotopowy zwyczaj.
      Poza tym jaki jest sens czepka -osobiscie widzialam mlodziez w czepkach i ...bawelnianej bieliznie zamiast kapielowek...a fe! Powinien byc calkowity zakaz wchodzenia na basen w majtasach!
      Minusem jest brak ławki przy suszarkach, brak lustra. Dosc niewygodnie sie ubierac i wkladac buty na stojąco. Pomysl wymalowania sciany przy suszarkach takze nie zda egzaminu na dluzsza mete.
      Moja uwage zwrocil takze fakt brudnego dna basenu- 3 dni po otwarciu w wodzie liscie, a dno ubazgrane jakby ktoś wskoczyl do basenu w brudnych butach. No chyba ze przed nalaniem wody nie wyczyszczono dna po ekipie budowlanej.
      I ostatnia uwaga- odnosnie samego wnetrza hali basenowej- zimny kolor swiatel i kolorystyka-monotonne blekity, biele i pomaranczowy nijak sie razem nie komponuja.. Mozna bylo lepiej! Żywiej!
      Zastanawialam sie rowniez, czy pomysl zupelnie darmowego wejscia na start basenu jest dobry- szatnia okazala sie wspanialym miejscem wagarowania dla mlodziezy ;D. Zwykle jak cos jest za darmo, ludzie tego nie szanują.
      Drodzy ratownicy-zwroccie uwage na dzieciaki przy rurze- nie czekaja na zielone swiatelko.
      Zjezdzaja parami, na barana, albo...sciagaja kapielowki (lub majtki) i na golym tyleczku smigają... ech..

Mieszkancy Wloszczowy, szanujcie ten basen!

• sliwka_a Re: B A S E N 07.11.10, 23:35
        Fakt - super że w ogóle jest! Bilety nie najdroższe. Ale z tymi majtami to żenada! Mojemu rocznemu synkowi kazali czepek założyć (oczywiście on ściągał z krzykiem co chwila), a w gaciach wpuszczali. Brak słów.
        na razie minusów dużo, ale ok rozkręcają się. Ławki przy suszarkach się pojawiły, luster nadal brak, ciasne szatnie, brak szatni rodzinnej, na basenie przy brodziku brakuje akcesoriów dla dzieci (tzw. motylki, piłki, makarony itp.) standard na nowoczesnych basenach, czekamy na sklepik i barek,
        Plusy: suszarki za kasami,
      • dziwadlo3 Re: B A S E N 18.11.10, 17:28
        czepaisz sie trochę;)
        Nie zgodze sie z tb.bo byłam na basenie i sa lustra i ławki przy suszarkach
    • gj23 Re: B A S E N 10.11.10, 21:12
      Byłem i jest bardzo fajnie,a jak komu się nie podoba to niech siedzi w domu i nie wybrzydza.Ludziom się nie dogodzi?A co do czepków to bardzo dobrze że są obowiązkowe.
    • to_ja25 Re: B A S E N 17.11.10, 20:18
      Wielki M I NU S - Brak jakiegokolwiek przewijaka lub innego miejsca żeby przebrać niemowlaka. Na wąskich ławkach ciężko ubrać małe, mokre dziecko .
      • q_q_q Re: B A S E N 18.11.10, 17:34
        Kolejny duży minus to panie sprzątaczki, które cały czas łażą po męskiej szatni :(:(:(. Na żadnym innym basenie się z takim zwyczajem nie spotkałem.
    • dziwadlo3 Re: B A S E N 18.11.10, 17:25

• mloda2002 Re: B A S E N 19.11.10, 11:42
        a mam jeszcze takie pytanie :)
        przy rozpoczęciu budowy była mowa również o tym, że na basenie będzie fitness. czy wiecie coś może na ten temat? czy ten fitness jest już? czy dopiero będzie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka