29.06.06, 21:47
Dzisiaj odbyło się spotkanie entuzjastów,wyproszony zostalem po paru gorzkich
slowach,po prostu kpina.
Obserwuj wątek
    • olekw Re: SRZw 30.06.06, 00:54
      Wyproszony byłeś bo pajacowałeś.

Jestem zadowolony ze spotkania. Duża liczba osób 71 na 91 członków. Same szychy. Ludzie właściwi do robienia interesów, dyrektorzy, przedsiębiorcy, samorządowcy, to znaczy że te wybory wygramy. Mamy wybranego kandydata, którym jest Pan Solecki we Włoszczowie nie ma lepszego.

Jestem zniesmaczony tylko tym, że do zarządu wszedł ten brudas były PiSuar,a ta jego koszulka w pręgi i ciapy na nogach szkoda gadać. Najpierw pierd. na pół miasta na Pana Soleckiego a teraz mu się odmieniło.
      Nie potrzebny jest też robot z PiSuaru, a w ogóle ja bym ich wszystkich włazid. wywalił. Jak pisuary wygrywały to strasznie się z nimi kolegowali, a teraz siedzą u nas.

Brawo za to że Pan Hamera jest w naszym zarządzie. Więcej takich ludzi. Jest to człowiek bardzo rozsądny umiał się postawić FJG, a ponoć nawet zmieszał go z błotem.

Oby tak dalej.
      • rodowity_wloszczowianin Re: SRZw 30.06.06, 03:27
        Koledze wyraźnie brakuje pokory !!! Wcale nie jest powiedziane że zwyciężycie, a nawet jeśli wam się to uda to i tak będziecie musieli współpracować z zjednoczoną prawicą (PO PIS LPS Solidarność), no chyba że wolicie skumać się z SLD i PSL. Jako zwolennik PO popieram naszą lokalną koalicję partii prawicowych, ponieważ dla mnie najważniejsze jest by wykurzyć komunistów. Jak widać dla wielu członków SRZW liczy się tylko władza.
      • miros.s Re: SRZw 30.06.06, 11:37
        Jakaś dziwna amnezja u was panuje,a gdzie odpowiedzialność za porozumienie
        podpisane przez ostatni zarząd? Jeżeli przypomnienie o tym nazywasz
        pajacowaniem,to gratuluje poczucia humoru.Jak sam napisałeś były tam same
        szychy,ludzie właściwi do robienia interesów-jak dla mnie celnie to ująłeś.Może
        coś wiecej o tych interesach napiszesz?
        • przewodniczacy Re: SRZw 01.07.06, 18:02
          miros.s mam do Ciebie prośbę, napisz dokładniej o jakie porozumienie chodzi i
          jeżeli możesz to również podaj nazwiska osób które je podpisywały.
          • miros.s Re: SRZw 01.07.06, 20:25
            Treść porozumienia,a także kto go podpisywał znajdziesz w biuletynie SRZW,jak
            się nie mylę 2 nr.
            • przewodniczacy Re: SRZw 02.07.06, 09:11
              Czytałem o tym porozumieniu w biuletynie ale Solidarności. O ile jest mi
              wiadomo, to SRZW nie wydaje biuletynu. A wracając do porozumienia pytam dlatego
              o nazwiska sygnatariuszy, ponieważ osoby które miały je podpisywać nic na ten
              temat nie wiedzą. Miros.s. zorientuj się jak to jest z tym porozumieniem i
              napisz.
              • miros.s Re: SRZw 02.07.06, 15:13
                cyt.. O ile jest mi
                > wiadomo, to SRZW nie wydaje biuletynu.
                Tak teraz nie wydaje a wydawało.Skończyło się to lekkim skandalem o którym
                teraz nie chcę pisać.
                A wracając do porozumienia pytam dlatego
                >
                > o nazwiska sygnatariuszy, ponieważ osoby które miały je podpisywać nic na ten
                > temat nie wiedzą.
                To już jest szczyt hipokryzji,zapytaj raz jeszcze p.Soleckiego i p.Ledwocha,a
                jeśli ich pamięć jest selektywna, to opublikujemy to porozumienie.Widać, że
                nawet we własnym środowisku dalece jesteście od mówienia prawdy.
      • forester38 Re: SRZw 30.06.06, 15:25
        Dlaczego tak plujesz na PIS i na jego członków.Sam jestem zdziwiony,że jakiś
        członek P-isu wstąpił do Stowarzyszenia,które to stje się typowo lewicowe.Panu
        Hamerze niedawno jeszcze bliżej było do SLD,a czy pan Malinowski również
        reprezentuje stowarzyszenie.Wątpię,aby któryś z dyrektorów podstawówek próbował
        zmieszać z błotem swojego szefa.Szychy na spotkaniu stowarzyszenia?We
        Włoszczowie są jakieś szychy?Niemożliwe.Odnośnie ilości obecnych:nie liczy się
        ilość,tylko jakość.Ciekawe ilu z nich przybrało kolorowe piórkaSRZW na czas
        kampanii.Włoszczowa potrzebje radykalnych zmian,a zapewnić je może tylko Jacek
        Sienkiewicz
      • choryzurojenia Re: SRZw 01.07.06, 13:00
        Właściwi ludzie do robienia interesów???!!!A którzy samorządowcy???A co sie
        tyczy pana Hamery to uprzejmie przypominam,że to pupil Krotli(czy to prawica?) a
        dyrektorem został z nadania SLD-owskiego,teraz ktoś próbuje kreować go na
        bojownika.Nie jestem w stanie zrozumieć jednego,co na zebraniu robili tak
        pogardzani przez Ciebie PiSowcy.Pracownicy Urzędu Gminy to jasne,że chcą sie
        ustawić na ewentualność wygranej Soleckiego
        • accerino Re: SRZw 01.07.06, 20:29
          Cóż, polityczne kameleony. Teraz trzeba przywdziać barwy czarne.

Żeby tylko społeczność nie zgłupiała i nie wybrała następnej świni.
          • przewodniczacy Re: SRZw 02.07.06, 09:17
            Wypowiadając się pamiętaj o tym, ze SRZW nie powstało w tym roku, a jego
            historia sięga przeszło 8 lat.
            • robokop8 Re: SRZw 02.07.06, 18:08
              No właśnie istnieja 8lat . Za pierwszej kadencji jeszcze było jakieś działanie.
              Natomiast za prezesa Soleckiego i jego "piesków" Stowarzyszenie przynosiło
              tylko wstyd swoim członkom ze względu na bliskie konszachty z ludżmi JFG. Teraz
              natomiast prowadzona jest niezrozumiała dla ludzi kampania skłucania wszystkich
              ze wszystkimi.
    • nemo29 Re: SRZw 30.06.06, 09:34
      No i wreszcie mamy zarząd SRZw . Oprócz Zbyszka Hamery, kto jeszcze? Przecież
      to chyba nie jest tajemnicą?
    • miros.s Re: SRZw 30.06.06, 17:36
      Może nie wszyscy forumowicze wiedzą,ponad 2 lata temu SRZW reprezentowane przez
      p.Soleckiego i p.Ledwocha podpisało porozumienie z PO,PiS,LPR i Solidarnością,w
      ramach którego w/w strony zobowiazały się do wspólnego
      działania.Pierwszoplanowym zadaniem miała być jedność w przyszłych wyborach
      samorzadowych,a także inicjatywa zorganizowania i przeprowadzenia referendum w
      sprawie odwołania obecnego burmistrza.Gdy wieści o tym dotarły do JFG,wywarł on
      nazwijmy to "nacisk" na Lidera czyli p.Soleckiego i jak to się skończyło
      wszyscy wiemy.Jakich argumentów użył JFG wobec p.Soloeckiego nie wiemy,możemy
      się domyślać.Czy zatem niedotrzymywanie zawartych porozumień jak i niejasna
      postawa p.Soleckiego stanowi podstawę do stwierdzenia, iż jest On najlepszym
      kandydatem na fotel burmistrza? Pozostawiam to pod rozwagę,myślę,że nowy zarząd
      SRZw odpowie na tym forum dlaczego to nie wywiązujecie się z zawartych przez
      SRZw porozumień.
      • accerino Re: SRZw 30.06.06, 22:50
        Żadnych Soleckich na stanowisku burmistrza. Chyba że ktoś chce znowu oglądać
        Grabalskiego w Urzędzie Gminy.

A dosyć już tych klik.
      • martina900 Re: SRZw 30.06.06, 22:56
        Miros.s dobrze że to napisałes.Mieszkancy Włoszczowy i nie tylko powinni
        wiedzieć o tych sprawach. To bardzo istotne rzeczy,wiele juz wyjaśniają.
    • miros.s Re: SRZw 02.07.06, 22:14
      Porozumienie podpisali:
      SRZW Solecki, Ledwoch
      PiS Nowak , Książek
      PO Olak , Bałażiński
      Solidarność Sienkiewicz ,Ratusznik
      LPR Ameryk , Sztyler
      Napewno znasz wszystkich,wykonaj tel.do tych,których nie ogarnęła
      amnezja.Rozumiem,że dwaj pierwsi panowie wolą tego niepamietać,ale zaprzeczanie
      temu pokazuje ich oblicze.Gdy fakty stają się niewygodne,najłatwiej
      powiedzieć : to nie my ,nic o tym nie wiemy,"a ciemny lud to kupi".I jeszcze
      jedno,treść tego porozumienia ukazała się nie w biuletynie Solidarności,ale w
      biuletynie SRZW.
      • precz-ze-srzw Re: SRZw 02.07.06, 22:51
        Mirku zostałeś wyproszony bo prawda kole w oczy. Jeśli możesz upublicznij treść tego porozumienia, nawet w internecie, niech ludzie się dowiedzą. A kolegi Darka nie poznaje, najpierw został wyruch... przez obecnego lidera, i musiał odejść z przewodniczącego stow. do przewodniczacego na forum, a teraz by za nim w ogień skoczył. no i to przemądrzalstwo fe.

• win12 Re: SRZw 03.07.06, 09:37
          Jak to czytam to nie wiem o co chodzi.
          Przestańcie sie kłócić o pierdoły.
          Odsuncie komuchów od władzy, a potem omawiajcie szczegóły.
          • council Re: SRZw 03.07.06, 10:25
            Win masz rację w każdej literce.Z tego co czytam na forum i słyszę od ludzi prób
            porozumienia było kilka.Najlepiej wychodziły gdy do wyborów było daleko a teraz
            co?Amnezja ,przeciąganie ludzi ,jedno szambo.Najbardziej boli to,że dzieje się
            to publicznie a u komuszków cichutko tylko rączki zacierają z radości.
            • accerino Re: SRZw 03.07.06, 15:23
              No i wszystko jasne. Mister Ratusznik przecież ma kandydować na radnego. To
              marionetka polityczna ! O stołek chodzi ! forsy za mało !
              Oni są tacy prawicowi jak Grabalski uczciwy.

Czarno widzę po wyborach.
              • forester38 Re: SRZw 06.07.06, 20:01
                Czy to prawda,że pod nickiem accerino ukrywa się burmistrz Grabalski.Tak można
                wywnioskować z zamieszczanych postów,a jeśli nie on to ktoś jemu
                bliski.Niektórzy ludzie kandydując na radnych chcą po prostu coś dobrego zrobić
                dla Włoszczowy,ale ty accerino myślisz tylko o kasie i dla takich jak ty nie
                warto nic robić.Nazywając kogoś marionetką polityczną najpierw sam przyjrzyj
                się sobie w lustrze.Oj nuda na tym forum,nic tylko podziały na lewo i prawo,a
                nie na uczciwych i karierowiczów.A tak ogólnie to ty accerino słabo się
                orientujesz w tym co się dzieje we Włoszczowie i nie znasz wcale ludzi.Mimo
                wszystko do Twojej wioski internet chyba już dotarł.
                • accerino Re: SRZw 07.07.06, 23:14
                  Forester,

Grabalskim nie jestem. Jemu wilokrotnie dowalałem na tym forum.
                  Poszukaj, to znajdziesz więc nie wypisuj głupot.
                  W lustrze widzę normalnego człowieka.
                  Wiem dobrze co się dzieje we Włoszczowie. Jeżeli ją uznajesz za wioskę....cóż
                  twój kompleks.

Natomiast twoja odpowiedź i jej temperatura daje odpowiedź kto kryje się pod
                  nickiem Forester.

Pa
                  Opcji wielu nie ma.
          • miros.s Re: SRZw 08.07.06, 21:08
            > Jak to czytam to nie wiem o co chodzi.
            to czytaj jeszcze raz,jak mało to jeszcze raz,tak do zrozumienia tekstu o
            którym to czytasz.
            > Przestańcie sie kłócić o pierdoły.
            to nie są pierdoły,adsyłam do ptk.1
    • popisik Re: SRZw 03.07.06, 16:55
      ZNP opanował SRZW. Nauczyciele staneli po stronie kłamstwa,obłudy i cwaniactwa.
      Takie będzie młodzieży wychowywanie.Wstyd
      • patrycja769 Re: SRZw 03.07.06, 19:56
        Jacy? Którzy? Nauczyciele?
        • kukluksklan Re: SRZw 05.07.06, 01:33
          MIRKU MASZ RACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy zatem niedotrzymywanie zawartych porozumień jak i niejasna
          postawa p.Soleckiego stanowi podstawę do stwierdzenia, iż jest On najlepszym
          kandydatem na fotel burmistrza?

Pozostawiam to pod rozwagę,myślę,że nowy zarząd
          SRZw odpowie na tym forum dlaczego to nie wywiązujecie się z zawartych przez
          SRZw porozumień.

A tu macie link do tego POROZUMIENIA o którym Krzyś nie chce pamiętać. Przewodniczący Dariuszu to przede wszystkim coś dla Ciebie.

rapidshare.de/files/24963137/POROZUM..jpg.html
          I krótki kurs jak go ściągńąć:
          1. Na dole strony po prawej nacisnąć free
          2. na następnej stronie odczekąć 19 sekund
          3.wpisać treść obrazka obok "here:" w ramce
          4. nacisnąć Download from Mirror Alpha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka