20.12.06, 12:49
Czy ktoś może wie dlaczego zamknęli nasze kino?
Obserwuj wątek
    • having_fun Re: kino Muza 20.12.06, 13:15
      z tego samego powodu, z jakiego zamyka się inne instytucje - nie było nikomu
      potrzebne...
      Smutne to, ale u nas jest często tak, że jak czegoś nie ma, to narzekamy i
      chcemy żeby było. A jak już jest, to w ogóle z tego nie korzystamy, czego
      naturalną konsekwencją jest likwidacja. Wówczas wracamy do punktu pierwszego -
      "narzekanie, że nie ma".
      Dotyczy to nie tylko kina.
      • to_ja25 Re: kino Muza 20.12.06, 13:58
        Powodem zamknięcia była chyba śmierć operatora. Ale też prawdą jest że chyba
        mało ludzi tam przychodziło. I czy to się opłaca?
        • piotrekkk6 Re: kino Muza 20.12.06, 14:17
          Tak, śmierć Mirka była powodem zamknięcia. Ale kino będzie ponownie otwarte!
          • barbi223 Re: kino Muza 20.12.06, 14:20
            Naprawdę? A kiedy? Z moich obserwacji wynika że większość ludzi woli po prostu
            jechać np.do Kinoplexu. W porównaniu z naszym kinem,nie oszukujmy się nie ma
            czego porównywać,ale nasze kino też miało swój urok. Lubiłam napis :"gramy już
            od 5 widzów" :-)
    • fooof Re: kino Muza 20.12.06, 18:12
      Szkoda ze kino zostalo zamkniete .
      Moim zdaniem takie miasteczko jak Wloszczowa powinno miec kino i to dobre kino
      mysle ze nowe wladze powinny sie tym zainteresowac . bardzo chetnie poszedlbym
      od czasu do czasu na dobry film do bodrego kina z dobrej jakosci obrazem i
      dzwiekiem. Mysle ze nowe kino przyniosloby spore kozysci dla miasta i okolic.
      Pozdrawiam wszystkich :):)
      !!!!
    • kasiulkaa8 Re: kino Muza 20.12.06, 21:04
      i jeszcze żeby filmy były wyświetlane nie jak dotychczas po miesiacu premiery... kiedy wszystko juz mozna sciagnac z netu...
      • having_fun Re: kino Muza 20.12.06, 22:27
        Jeśli większość we Wł-wie ma takie podejście do kina jak Ty prezentujesz w
        swojej wypowiedzi, to lepiej, żeby tego kina nie było.
        A już na 100% nie będzie filmów krótko po premierze - właśnie przez ludzi z
        takim podejściem jak Twoje. Po prostu, za nowość trzeba zapłacić, a na to stać
        te kina, które będą miały duże wpływy z biletów (nasze nie ma raczej na to szans)
        Ja nie chodzę na wszystkie filmy do kina; po prostu wybieram to, co chcę
        zobaczyć i mam głęboko w... czy można już ściągnąć z neta podłą kinówę, czy też
        nie - po prostu kupuję bilet i idę do kina.
        • kasiulkaa8 Re: kino Muza 21.12.06, 19:08
          having fun, co to za frajda isc do kina na film który juz wszyscy wokolo widzieli oprocz Ciebie... nie mozesz sie podzielic z nimi wrazeniami z filmu bo poprostu go nie widziales i musisz czekac az we wloszczowskim kinie bedzie "premiera" dlatego wlasnie wloszczowianie wola jechac do kinoplexu, dlatego nie widze przyszlosci dla kina Muza. to moje zdanie, uszanuj je.
    • saphira123 Re: kino Muza 27.02.07, 16:41
      taaak, zamknęli bo wszycy jeżdżą do kinoplexu. bo cóż za przyjemność oglądać
      film długo po premierze, w brudnej sali na popsutych krzesełkach, kiedy można w
      komfortowych warunkach zrobić to w kinoplexie.
      co do tych pięciu widzów: mając siedem lat poszłam z koleżanką, jej mamą i moją
      na jakiś film. to były 4 osoby. oczywiście, oprócz nas nikt nie przyszedł. po
      dłuższej rozmowie, około 15 minut, po wielkich trudnościach dyplomatycznych
      naszych mam w końcu pozwolono nam wejść na salę i włączono film.
      • oczkooo Re: kino Muza 27.02.07, 22:45
        www.dkwloszczowa.pl/index.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka