niusia211 26.01.07, 15:06 Hej a co sądzicie o obsłudze manhattanu , bo jak narazie to tylko o lokalu i włścicielach macie coś do powiedzenia!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolawisniowarules Re: Manhattan klub 26.01.07, 15:32 jesli chodzi o obsluge manhattanu nie mam nic do powiedzenia. Odpowiedz Link
niusia211 Re: Manhattan klub 26.01.07, 17:03 To bardzo nieładnie!!widze ze wasza wiedza obejmuje tylko plotki i pomówienia a nie umiecie sie wypowiedzieć w innych kwestiach!!może dlatego ze poziom waszej inteligencji równa sie zeru!współczuje tym ubogim w rozum internautom!!a gratuluje tym którzy potrafią obiektywnie ocenić sytuacje pozdrawiam tych mądrzejszych Odpowiedz Link
k274 Re: Manhattan klub 26.01.07, 19:06 a Tobie o co chodzi???? to chyba twoj poziom inteligencji rowna sie zeru. co masz do obslugi manu? ludzie uczciwie zarabiaja tam kase... idz sie bawic do piaskownicy zamiast gadac takie bzdury.... Odpowiedz Link
aaaa85 Re: Manhattan klub 07.02.07, 21:34 dzieje się cosik w manie w przyszły weekend???????, czy znowu standardowo;-) mało ludzi a jak się juz bawią to cos zauważyłem ze towarzystwo zajebiście się ostatnio bawi, ale między lożami;-) Ale ogólnie fajnie............ Odpowiedz Link
dyfuzor93 Re: Manhattan klub 10.02.07, 01:50 tak szczegolnie dzisiaj bylo milo nawet niebiescy przyjechali ze 3 radiowozy i spodobalo im sie bo zajrzeli do srodka a w kolo biegalo pelno bawiacych sie hehe z pokrwawionymi twarzami dzisiejsza impreza kolo 11-12 przednia a chlopaki z bukowy szybko zrobili akcje i jeszcze szybciej opuscili okolice manhattanu az jestem ciekawy co bedzie juz dzisiaj w sobote musze to sprawdzic :))) Odpowiedz Link
iskierka17_89 Re: Manhattan klub 10.02.07, 08:59 noo nie zartuj!! ojj to dobrze, ze nie poszlam:) w srodku sie bili czy na zewnatrz? Odpowiedz Link
dyfuzor93 Re: Manhattan klub 10.02.07, 11:59 w chwili gdy sie zaczelo spisywali moich kumpli w parku a tu nagle wsiedli w niebieski pocisk i odjechali w strone manu :) pozniej przybiega kolega i mowi ze sie ganiaja kolo dyskoteki i bija a nie wiem od czego sie zaczelo gaz puscili w srodku bo widzialem pozniej tych <<zagazowanych>> powiem Ci ze pozniej bylem pod i sporo bylo takich uszkodzonych nosow i posiniaczonych glow jednym slowem impreza sie udala!!!!! a ile niebieskich bylo w jednym czasie jezdzilo 5 radiowozow hehehehehehe miasto policyjne Odpowiedz Link
aaaa85 Re: Manhattan klub 10.02.07, 09:11 fakt faktem, zrobic imprezkę , a potem ogladac zakrwawione twarze to jest coś.Ja jak poszedłem do Manu to na samym wejsciu byłem w szoku pełno ludzi, a przed Manem sporo aut.Kupuję piwko jest super, a tu nagle koleśś wlatuje do manu wśród tłum nbawiących się osób, cały zakrwawiony, a za nim jacyś inni(nie wnikam z szczegóły) skąd itd. a na samym końcu ochrona za nimi.A potem jak juz wyszedłem z tego manu to było mnóstwo SAMYCH kolesi ustawionycgh jak na ringu bokserskim!~!!!!Tragedia. Odpowiedz Link
dyfuzor93 Re: Manhattan klub 10.02.07, 12:01 jak sie bawic to sie bawic nie wszyscy ida na dicho aby potanczyc i napic sie piwka czy 50 tke ale coz zrobic:)))) Odpowiedz Link
aaaa85 Re: Manhattan klub 10.02.07, 12:50 No trzeba przyznać ze lanie sie po gebach , i oglądanie zakrwawionych twarzy to świetna zabawa;-)no cóż......Ciekawe co tam się dziś będzie działo Odpowiedz Link
zdobywcawieluoskarow Re: Manhattan klub 10.02.07, 12:56 Mam pytanie. Skoro lali sie po gebach, to gdzie w tym momencie byla Policja i Straz Wiejska? Burmistrz przeciez obiecywal, ze wyprowadzi ich na ulice. Od czego oni sa? Od czego sa oni? Odpowiedz Link
dyfuzor93 Re: Manhattan klub 10.02.07, 14:16 nasi stroze prawa przyjechali pod koniec posprzatac heheh zablokowali ulice i zajrzeli do srodka nie moga zdazyc aby byc w centrum ale moze kiedys im sie uda:) badzmy dobrej mysli :) Odpowiedz Link
aaaa85 Re: Manhattan klub 10.02.07, 13:01 Dobre pytanie, ja się z boku przyglądałem to ci powiem tylko tylez ze sam we własnej osobie współczułem Samsonom bo ich było 2 może trzech, a tej baddy od cholery i co poradzić mieli .............Dobre Odpowiedz Link
olllcia89 Re: Manhattan klub 10.02.07, 17:08 Manhattan jako klub nie jest zły ale mogłoby być lepiej. Obsługa dość dobra (często zbierają puste szklanki :P) w porównaniu z "dyskoteką" w Woli "Man" wypada świetnie :P a wczraj to nieźle się działo. Ja wyszłam na zewnątrz już po tej akcji całej i myślałam że się uduszę od tego gazu. Później widziałam kilku poobijanych chłopaków ale sie nie przyglądałam ich obrażeniom, bo nie lubię widoku krwi.Brr... Odpowiedz Link
siulka0 Re: Manhattan klub 10.02.07, 17:19 po tym wczorajszym zajsciu to pierwsza strona w echu dnia murowana... Odpowiedz Link
immortal966 Re: Manhattan klub 11.02.07, 10:06 witam, czytam ten temat i krotko powiedziawszy "za glowe sie lapie" przy niektorych postach, z tego co widze piatkowe zajscia podobaly sie, tylko wezcie pod uwage ze jak sie z tym porzadku nie zrobi to za 2-3 tygodnie to WY mozecie ogladac swoje poprzestawiane facjaty w lustrach, w dodatku obite przez burakow z bukowy ... jak sie z tym porzadku nie zrobi to tak bedzie caly czas, policja nie ma obowiazku stac od zalozmy 19 do 3 w nocy pod manhattanem, przyjezdzaja tylko na wezwanie, w zanim przyjada to mozna miec juz "siekiere w plecach", z tego co mi wiadomo to wiele osob "podwinelo ogonki" na widok ze cos sie swieci i tylko kilku wyszlo, na policje to tu raczej nie ma co liczyc, bo oni zawsze sie spozniaja, liczcie wiecej na siebie Odpowiedz Link
jajo191 Re: Manhattan klub 10.02.07, 18:18 szkoda ze tego nie widzialem ale zaniedlugo napewno poznamy szczegly Odpowiedz Link
aaaa85 Re: Manhattan klub 11.02.07, 20:29 no i jak tam te nasze *wiesnioki* były wczoraj??zrobił ktoś z nimi porządeczek, czy jednak sobie odpóscilismy?????bo cisza az dziwne!!! Odpowiedz Link