end.0 21.07.09, 19:19 Witam ,mam takie pytanie do wszystkich forumowiczów kogo waszym zdaniem najbardziej dotknął rzekomy kryzys. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hipohondryk1 Re: Kryzys 21.07.09, 20:13 Kiedy ostatnio robiłeś zakupy? Stoisz przy kasie w takim Wafelku, wyłożone kilka rzeczy na krzyż - i rachunek 50zł. Robisz w takim ZPUE, 2 z 4 tygodni miesiąca siedzisz na bezpłatnym, dostajesz na konto 500zł, i jeszcze straszą zwolnieniami albo dostajesz ofertę nie do odrzucenia pracy na Stolarce. Jedziesz tankować paliwo - ostatnio za gaz płaciłeś 1.49, w ciągu tygodnia - podskoczył o 30gr. Nie masz wyjścia, jeździsz do roboty więc lać trzeba. Nie wiesz czy śmiać się czy płakać - i to jest właśnie rzekomy kryzys. Odpowiedz Link
mateo21121989 Re: Kryzys 21.07.09, 20:59 Gratulacje dla hipohondryk1 przedstawil prawde. Oto kryzys. Skonczyłem technikum TZ - technika obronionego mam do tego kurs spawacza(bo niebyło juz wyboru) i co oferuje mi włoszczowa? Nic i tu sie konczy temat. Odpowiedz Link