aniiiah 27.01.10, 15:49 Pilnie poszukuję osoby z językiem polskim, praca w dziale obsługi klienta, w miłym, wyluzowanym, międzynarodowym zespole W kwestii szczegółów organizacyjnych proszę o kontakt mailowy: henselek@olympus.cz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zizi4 Re: praca w Pradze 27.01.10, 16:32 ...jesli to ma byc jedyny sposob, zeby sie w koncu umowic na tego tenisa, to ja sie moze zglosze? Odpowiedz Link
slon.bez.tromby Re: praca w Pradze 27.01.10, 21:50 Podaj szczegoly. Moge dojezdzac z Brna. Odpowiedz Link
aniiiah Re: praca w Pradze 28.01.10, 09:37 Jeśli masz konkretne pytania, proszę o kontakt na podany adres mailowy. Ale myślę raczej, że żartujesz Odpowiedz Link
slon.bez.tromby Re: praca w Pradze 28.01.10, 14:33 Jak dobrze płacicie, to nie żartuję. Odpowiedz Link
anna86-net Re: praca w Pradze 16.02.10, 21:11 Witam Ja jestem w Pradze od paru dni i szukam pracy jeśli ktoś wie o jakichś wolnych etatach z językiem polskim będę wdzieczna. Mój mail:skolucka.anna@hotmail.com Odpowiedz Link
martreb Re: praca w Pradze 29.01.10, 18:20 Czy to jest call centre, w którym trzeba dzwonić do klientów i namawiać ich do zakupienia jakichś towarów? Czy jakiś inny język oprócz polskiego jest tam potrzebny? Zamierzam zmienić pracę, więc pytam... Odpowiedz Link
aniiiah Re: praca w Pradze 29.01.10, 18:57 Praca nie polega na sprzedaży ani na dzwonieniu do klientów. Jest to centrum obsługi klienta, czyli klient dzwoni sam, jak nas potrzebuje Mój kontakt mailowy powyżej. Odpowiedz Link
martreb Re: praca w Pradze 29.01.10, 19:45 Dziękuję za odpowiedź. Intensywnie myślę o zmianie pracy, więc być może skorzystam z okazji i zgłoszę się na rozmowę kwalifikacyjną Odpowiedz Link
aniiiah Re: praca w Pradze 30.01.10, 11:26 Chiałam tylko zwrócić uwagę na słowo pilnie Odpowiedz Link
krzyskus Re: praca w Pradze 30.01.10, 20:54 Witam mieszkam w Ústí nad Labem 8 lat - chetnie pracowalbym w Pradze. Moge przyjechac w poniedzialek - 01.02.2010 . Prosze o wiecej szczegolow jak dojechac do firmy i z kim mam rozmawiac. Moj kontakt: kusmierczak@seznam.cz Tel:776 018 508 Pozdrawiam Krzysztof K. Odpowiedz Link
ww_lodz praca w Pradze dla 19-nastolatka? 23.02.10, 02:23 Czy znalazłbym w Pradze prace, która pozwoliłaby mi się tam poprostu utrzymać bez znajomości języka czeskiego? Np. w Starbucksie? ;> Odpowiedz Link
winietou Re: praca w Pradze dla 19-nastolatka? 23.02.10, 09:07 A w polsce dostalbys prace w McDonaldzie nie znajac polskiego? Jesli juz to sprobuj z jakims call center ktore potrzebuje jezyka polskiego ale i tak w jakims jezyku z nimi musisz sie dogadac (czyli wypadaloby znac polski+english/german/italian albo w sumie cokolwiek) Odpowiedz Link
ww_lodz Re: praca w Pradze dla 19-nastolatka? 23.02.10, 10:30 winietou napisał: > A w polsce dostalbys prace w McDonaldzie nie znajac polskiego? Ale Praga to miasto turystyczne, dużo turystów... > Jesli juz to sprobuj z jakims call center ktore potrzebuje jezyka polskiego ale > i tak w jakims jezyku z nimi musisz sie dogadac (czyli wypadaloby znac > polski+english/german/italian albo w sumie cokolwiek) No mówię całkiem całkiem po angielsku. Jakie kwalifikacje/umiejętności są potrzebne w call center? Odpowiedz Link
winietou Re: praca w Pradze dla 19-nastolatka? 23.02.10, 10:39 ww_lodz napisał: > winietou napisał: > > A w polsce dostalbys prace w McDonaldzie nie znajac polskiego? > > Ale Praga to miasto turystyczne, dużo turystów... Co nie zmienia faktu, że jednak zazwyczaj tubylców jest tyle samo, tudzież więcej nawet w najbardziej turystycznych miejscach. > > > Jesli juz to sprobuj z jakims call center ktore potrzebuje jezyka polskie > go ale > > i tak w jakims jezyku z nimi musisz sie dogadac (czyli wypadaloby znac > > polski+english/german/italian albo w sumie cokolwiek) > > No mówię całkiem całkiem po angielsku. Jakie kwalifikacje/umiejętności są potrz > ebne w call center? hmm...umiejętność rozmowy przez telefon? )) zazwyczaj trzeba mieć jakieś doświadczenie ale chybą są firmy które i bez tego przyjmą (bo np potrzebują polaków od zaraz). Odpowiedz Link
ww_lodz Re: praca w Pradze dla 19-nastolatka? 23.02.10, 11:00 > hmm...umiejętność rozmowy przez telefon? )) zazwyczaj trzeba mieć jakieś > doświadczenie ale chybą są firmy które i bez tego przyjmą (bo np potrzebują > polaków od zaraz). Jakiś namiar? Odpowiedz Link
winietou Re: praca w Pradze dla 19-nastolatka? 23.02.10, 11:24 Jesli mowisz dobrze in english masz doswiadczenie w pracy przez telefon i sie interesujesz mniej lub bardziej IT (wiesz co to komputer i masz pojecie jak to dziala, ewentualnie slowo server i router tez gdzies Ci sie obilo) to pisz na prv. cos sie moze znajdzie. Odpowiedz Link
anna86-net Re: praca w Pradze 25.03.10, 10:01 Witam Może ktoś poszukuje jeszcze osoby z j.polskim lub jakies namiary? z gory dziekuje za ewentualne propozycje. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link
mmwesolowska Re: praca w Pradze 30.03.10, 14:33 Moja firma poszukuje teraz 3 osob z j.polskim. IT, sales, angielski, polski. Szczegoly na priv. Odpowiedz Link
anna86-net Re: praca w Pradze 31.03.10, 10:24 Witam, a czym zajmuje sie twoja firma? chetnie skorzystam moj e-mail: skolucka.anna@hotmail.com Odpowiedz Link