Dodaj do ulubionych

e-sklepy z piwem

04.09.12, 00:04
Chyba to najlepsze forum by się spytać.
Poszukuję czeskich sklepów internetowych sprzedających piwo, akceptujących płatności kartą płatniczą. To chyba najtańszy sposób zamiany zł na Kč.

Chodzi o małe ilości na własny użytek. Istnieje coś takiego? Dowóz kurierem pod wskazany adres. W moim przypadku Wrocław.
Obserwuj wątek
    • gambriunus1 Re: e-sklepy z piwem 06.09.12, 15:35
      Kolesiu, po co ci e-sklepy?smile czeskie piwo kupisz w kazdym markecie w Polsce. A zakupy przez net nie sa wcale takie tanie, bo kurier tez kosztuje....
      • hummer Re: e-sklepy z piwem 17.09.12, 23:53
        gambriunus1 napisała:

> Kolesiu, po co ci e-sklepy?smile czeskie piwo kupisz w kazdym markecie w Polsce. A
        > zakupy przez net nie sa wcale takie tanie, bo kurier tez kosztuje....

Przebitka w markecie 2.5-3x. Nie znajdziesz dużego wyboru. Przy sztuce to się może nie opłaca ale przy 20-40 piwach już tak.
    • gambriunus1 Re: e-sklepy z piwem 06.09.12, 15:37
      No ale gdybys sie bardzo upieral to cos takiego udalo mi sie znalezc: www.pivnishop.cz/
      • gambriunus1 Re: e-sklepy z piwem 06.09.12, 15:43
        i jeszcze jedno: nie wiem czy w Czechach zagraniczna wysylkowa sprzedaz jest bardzo popularna (o ile prawo na nia zezwala w kazdej branzy). Wiem ze np. apteki nie maja prawa wysylac za granice zakupionych prze internet lekow poczta co jest absolutnym nonsensem. Z Polski zamowisz leki do kazdego zakatka swiata (ci co wiedza to wiedza ze za granica leki sa duzo drozsze wiec oplaca sie zamowic z Polski) a z Czech nie.....o czyms to swiadczy....
        ta czy owak piwo lepiej kupic w lokalnym markecie smile
        • wislok1 Re: e-sklepy z piwem 07.09.12, 23:11
          Ten sklep do któego podałeś link wysyła piwo tylko do Czech i do Słowacji
        • kanapony Re: e-sklepy z piwem 08.09.12, 21:34
          takie moje przemyślenia...
          luźne

wiele leków dostępnych w Czechach nie jest dopuszczonych do użytku w Polsce (albo były i zostały wycofane [bo wprowadzono inne - niektórzy wiedzą o co chodzi])

i jeśli w Pl jest minimum leków - to można wysyłać wszędzie, bo każdy lek polski jest dopuszczony gdzieś indziej wink
          no, ale do Polski to juz pewnie z 1% leków można wwozić... więc po co się pieprzyć?
          • kanapony no.. o piwie miało być... 08.09.12, 21:35
            a ja o lekach

o piwie nie mam nic do powiedzenia
    • hummer Re: e-sklepy z piwem 21.12.12, 00:15
      W Lidlu jest Budwar.
      Dobre i to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka