Dodaj do ulubionych

pomysł do przemyślenia

03.01.05, 21:15
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20432&w=19082830
Obserwuj wątek
    • utrat Re: pomysł do przemyślenia 04.01.05, 14:18
      wnosze o jakas dyskusje na ten temat, to wazne.
      • elve Re: pomysł do przemyślenia 05.01.05, 22:30
        odpowiedziałan na "Czechosłowacji".
        następnym razem proponuję, żebyś nie był taki w gorącej wodzie kąpany - po co
        przypisywać innym ludziom motywacje, które w rzeczywistości nie istnieją? w
        życiu nie pomyślałam, że mogłabym z innym forum bohemistycznym konkurować
        czy "wygrywać" - za to Ty owszem smile
        • utrat Re: pomysł do przemyślenia 06.01.05, 10:33
          kretynstwem jest chec konkurowania miedzy forami boh. nie wiem dlaczego mnie o
          to posadzasz. zajmij sie lepiej czyms innym.
          • elve utrat, chodzi mi o tego posta: 06.01.05, 12:27
            "Re: Po co zamykać ?
            utrat 05.01.2005 14:53 + odpowiedz

coraz mniej jednak przestaje wierzyc w powodzenie przedsiewziecia, gdyz na
            zadnym z "zainteresowanych" forow nie ma zadnego odezwu. tylko tutaj na
            czechoslowacji sie nad tym zastanawiamy. w takim wypadku uwazam sprawe za
            zamknieta. dodac chcialbym tylko, ze jest mi z tego powodu bardzo przykro.
            doloze wszelkich staran jednak, zeby nasze forum "pokonalo" wszystkie pokrewne,
            bo to jest jedyna mozliwosc ujednolicenia. nie wierze juz w zadne laczenie sie,
            bo co po niektorzy maja zbyt wygorowane ambicje. ja od dzisiaj tez zaczynam,
            nie ma innej rady. sorry.
            • alewan1 To chce klid, děcka! :) 06.01.05, 12:41
              Ja nadal uważam, że czym lepiej bohemistycznych forów na gazecie, tym lepiej!
              Ludzie chociaż widzą, że zainteresowanie Czechami nie jest przypadkowe. Jeśli
              kogoś odstrasza ciągłe klikanie z jednego forum na drugie, to chyba jednak nie
              jest aż tak zainteresowany tym, co się dzieję w Czechach. smile
              • utrat Re: To chce klid, děcka! :) 06.01.05, 13:00
                no dobra, sprawa zalatwiona. bohemisci sie nie kloca smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka