tocka33 31.03.08, 11:24 Witam ,ponawiam swoja prosbe o pomoc w poszukiwaniu pokoi do wynajecia lub jakiegos duzego mieszkania w Pradze w terminie od 30.04-do 4.05.2008 ,serdecznie dziekuje za pomoc))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japolan Re: prosba w poszukiwaniu Pokoi w Pradze ...PIlne 31.03.08, 14:08 Proszę znaleźć coś w poprzednich wypowiedziach na tym forum - pomocne w wynajdywaniu okienko znajduje się na stronie. Sam podałem, w różnych wątkach, całkiem sporo wskazówek, niekiedy wraz z linkami do map (planów). Jeśli korzystanie z poprzednich wskazówek jest zbyt trudne, proszę udać się do biura podróży. Proszę o uwzględnienie, że także czas innych osób jest cenny. Nie tylko czas osób pytających. Z poważaniem, Odpowiedz Link
endiwu Ale jak tu coś znaleźć? 01.04.08, 14:35 Czy japolan próbował? Bo ja, z czystej ciekawości, wpisałam parę haseł do wyszukiwarki na tej stronie (tani nocleg, tanie noclegi, lokum, wynajem, nocleg w Pradze) i nic, co zostało znalezione (jeśli zostało) nie wydaje mi się interesujące dla tocka33. Więc może dziewczyna nie zasługuje na takie traktowanie... Poniżej podaję to, co już się kiedyś pojawiało: www.pension15.cz/ - pensjonat sprawdzony i polecany przez forumowiczów - strona jest po czesku, angielsku i chyba niemiecku Inna strona to: www.praha.pl/dejvice/index.php - hotel studencki - strona po polsku możesz zobaczyć też www.studenthostel.cz/home.php - też strona w kilku językach - hostele albo www.noclegiwpradze.estranky.cz - to jest prywatne mieszkanie do wynajęcia Odpowiedz Link
japolan Re: Ale jak tu coś znaleźć? 02.04.08, 01:29 Spokojnie: są wyniki. Trudno zgadnąć, co każdy pytający szczególnie potrzebuje. Odpowiedz Link
agnieszka12341 Re: prosba w poszukiwaniu Pokoi w Pradze ...PIlne 04.04.08, 13:26 www.narajske.cz/index2.php?L=cz&p=hostel tanio i sa miejsca, wlasnie rezerwowalam Odpowiedz Link