Dodaj do ulubionych

Przygarne pieska

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.03.04, 12:43
Bardzo chcialabym przygarnac jakiegos wiekszego pieska do domu, nie musi byc
to maly szczeniaczek ale dobrze by bylo zeby byl mlody. Nie mam na mysli tez
okreslonej rasy, ale powinien tolerowac inne zwierzeta w domu np. kota i
drugiego psa. Bardzo prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: marii Re: Przygarne pieska IP: 195.150.133.* 12.03.04, 13:55
      Nie wiem skąd jesteś, ale jeżeli w twoim mieście nie ma schroniska dla zwierząt
      jest w najbliższym większym. Tym psom jest bardzo potrzebny nowy dom. Są tam
      tez młode psy. Chocoaż serce ściskają stersze, które w schronisku są np. 5 - 7
      lat. Podaj miejscowość a podamy ci najbliższe schroniska i przytuliska dla
      bezdomnych zwierząt.
      • Gość: Uska Re: Przygarne pieska IP: *.chello.pl 12.03.04, 13:59
        Jestem z Warszawy ale jakos boje sie pojechac do schroniska bo tam jest
        strasznie duzo psow. Juz bylam tam kilka razy ale na zadnego konkretnego nie
        moglam sie zdecydowac, bo wydawalo mi sie ze ten drugi w boksie jest tez
        pokrzywdzony
        • Gość: kaja1 Re: Przygarne pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 14:16
          a może zobaczysz na www.dogomania.pl/index.php?
          name=PNphpBB2&file=viewforum&f=4&sid=5aba96b5a46470c43c4c9dab7ee07a86 tu jest
          wiele piesków do przygarnięcia a jeśli nie znajdziesz psiaka dla siebie to
          napisz nowy wątek pisząc jakiego pieska szukasz a wolontariusze np z palucha Ci
          odpiszą.
          • Gość: Uska Re: Przygarne pieska IP: *.chello.pl 12.03.04, 14:36
            Tylko , ze ja sie boje do schroniska, juz mowilam o tym wczesniej. Ostatio jak
            bylam ( pol roku temu ) to wyszlam z tamtad z kotem a nie z pieskiem i teraz
            mam w domu psa dwa koty i legwana zielonego.
            • Gość: kaja1 Re: Przygarne pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 14:59
              przecież dlatego podałam ci stronę internetową na której znajdziesz pieska a
              wolontariusze wirtualnie odpowiedzą
          • Gość: Uska Re: Przygarne pieska IP: *.chello.pl 12.03.04, 14:41
            Dowiadywalam sie o tamta biedna sunke. znalazla podobno wlasciciela i jest z
            nia troszeczke lepiej
        • Gość: at wybór w schronisku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.04, 14:30
          może zobacz najpierw zdjęcia w internecie, doskonale Cię rozumiem co do
          trudności z wybraniem na miejscu w schronisku. Wybierz sobie kilka ze zdjęć, a
          na żywo bliżej im się przyjrzysz. To bardzo trudne i zawsze będziesz mieć
          wrażenie, że krzywdzisz pozostałe, ale TEGO JEDNEGO URATUJESZ - dla niego
          warto. trzymaj się i powodzenia :)
    • Gość: mazaa1 Re: Przygarne pieska IP: *.axelspringer.com.pl 12.03.04, 14:34
      hania napisała w poście pilna prośba lekarzy: Potrzebny dom (dla pieska)
      choćby tymczasowy.PILNE bo z dnia na dzień gasnie w niej zycie. Osobie która
      zechce ją uratować- zapewniają pomoc weterynaryjną .Podany kontakt tel.0-600-
      98-63-63 i email . Napewno na tej stronie znajdzie sie Ktoś kto mógłby pomóc

Może mogłabyś tego przygarnąć? Szczeniaczek szukający domu... Zadzwoń
      mazaa1
      • Gość: kaja1 Re: Przygarne pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 15:28
        Ja radzę Ci wejść na dogmanię-podałam Ci wcześniej link-tam dużo psów czeka na
        kochającego człowieka-np Milutki z wątku-bardzo ładny pies.
    • Gość: madzik9 Re: Przygarne pieska IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 12.03.04, 19:00
      Wejdz na stronke www.niki.idzik.pl,to jest super psiak, moze Ci sie spodoba
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka