pustol 15.04.04, 16:01 witam, czy ktoś orientuje się gdzie w Łazienkach odbywa się giełda zoologiczna? Z góry dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pustol Gdzie mogę kupić kocurka, niedrogo 15.04.04, 16:21 Witam, Uwielbiam koty i jestem szczęśliwą posiadaczką rocznego Syjama. Wiem jednak, że koty a tym bardziej syjamskie, potrzebują towarzystwa - najlepiej drugiego kota. I dlatego postanowiliśmy cos z tym zrobić i nabyć drugiego kocurka. Niestety ludzie chcą ogromne pieniądze za Syjamy. Nie zamierzam wystawiać go ani rozmnażać i zależy mi na dobrym przyjacielu, a nie na kocie, dzięki któremu mogłabym zarobić kasę. Czy ktoś wie o Syjamach za niewielkie pieniądze, ale zdrowych i dobrze hodowanych. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jr Re: Gdzie mogę kupić kocurka, niedrogo IP: 212.180.158.* 16.04.04, 13:39 Giełda znajduje się na ul. Parkowej, wjazd od Gagarina. Byłam miesiąc temu i widziałam persy i koty birmańskie, nie pamiętam dobrze cen ale nie były wygórowane. Giełda jest czynna w soboty i niedziele do 15.00. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś