Dodaj do ulubionych

domki dla kotów

IP: *.acn.pl 01.05.04, 23:41
Jakie macie doswiadczenia z domkami dla kotów w formie połączonej z
drapaczką, to taki słupek z legowiskami, widziałam coś takiego w telewizji w
programie o wystawie kotów. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • sojkas Re: domki dla kotów 02.05.04, 00:55
      Na podstawie wlasnych doswiadczen z kotami marki dachowiec->domek zostanie
      obwachany, wyprobowany pazurami i olany...
      Byc moze rasowe sa mniej charakterne?
    • Gość: X Re: domki dla kotów IP: *.kabel.telenet.be 02.05.04, 04:36
      Moj kot ma az cztery takie rozne drapaki i bardzo lubi z nich korzystac
      szczgolnie do ostrzenia pazurow , wdrapywania sie i lezenia

Nic innego w domu nie drapie

• narysuj.mi.baranka Re: domki dla kotów 02.05.04, 13:45
      Ja widzialam te domki u znajomego kociarza (ma teraz 8 kotkow adoptowanych),
      ale on ma wielka chate (domek jednorodzinny). Ja postanowilam, ze moje kocia
      zagospodaruja sobie na domki moje meble:)
      • hania261 Re: domki dla kotów 02.05.04, 20:58
        Tez mam taki domek, ale moje kociaje z niego nie korzystaja.Rano tylko Wiki
        ostrzy sobie na drapaku pazurki, domek jest olewany, wykorzystuje go jako
        skladzik na kocie zabawki.Wiki spi na szafie w koszyczku a Jonasz w wersalce :)
    • Gość: kluba1 Re: domki dla kotów IP: *.we.client2.attbi.com 03.05.04, 17:08
      Pisalam juz na ten temat ale jeszcze raz: mam dwa i bardzo sobie chwale. Miejsa
      do spania sa wylozone wykladzina, ktora co tydzien dokladnie czyszcze
      odkurzaczem po poprzednim oczyszczeniu soda w celu wyeliminowania zapachow.
      Koty "znacza" swoje miejsca zapachem i po pewnym czasie maja juz tych miejsc
      dosyc, przenosza sie na nowe nie oznaczone. Dobrze rowniez dziala rozkladanie
      starych recznikow, ktore mozna zawsze wytrzepac, wyprac , latwiej niz czyscic
      cala konstrukcje. Jesli chodzi o drapaki to dobre sa takie oplecione lina. Te
      obite wykladzina, ida szybko w strzepy a pozniej koty obgryzaja zwisajace z
      nich plastykowe nici - nieszczescie gotowe jesli kot cos takiego zje i owinie
      sie to gdzies w przewodzie !! Jesli twoje drapaki nie sa owiniete lina, to owin
      sama. Kup line lub zwykly sznur do bielizny, owin ciasno na wysokosci na
      ktorej drapia, luzniej mozesz w innych miejscach i juz!! Posmarowanie takiego
      miejsca kocimietka pomaga w zwabieniu kotow . Jeszcze jedna sprawa : istotne
      jest , gdzie taki " domek " postawisz. Koty musza lubic to miejsce . Moze
      przy oknie, aby sobie mogly wygladac , moze gdzies w ciemnym rogu pokoju aby
      mogly w dzien spac - znasz swoje koty , wiesz, co lubia. Powodziena !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka