Gość: monikaM IP: 81.219.117.* 04.05.04, 13:55 Chyba juz nie kupię karmy IAMS www.iamscruelty.com/iams.asp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monikaM Re: Karma IAMS IP: 81.219.117.* 04.05.04, 15:33 Swoją drogą, to ciekawe jak tam wyglądają laboratoria ROYALA i BENTO KRONNEN. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Karma IAMS IP: *.me.put.poznan.pl 04.05.04, 17:09 Pytanie kto sponsorował ten artykuł. Kupuję Eukanubę dla mojego psa i jestem z niej zadowolona, ale jeżeli to co było napisane na tej stronie to chociaż w części prawda, to już sama nie wiem... Inna sprawa - zgadzam się z przedmówcą. Ciekawe jak wyglądają inne laboratoria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera2 Re: Karma IAMS IP: *.geofizyka.krakow.pl 05.05.04, 13:13 Kiedyś był już wątek na ten temat. Organizacja PETRA (obrońcy praw zwierząt) zrobiła listę firm ,które robią takie rzeczy i są na niej właściwie wszyscy producenci tych lepszych, drogich karm(ale nie tylko, bo ci od Whiskasów też). Royal Canin jest tam na pewno.Ale ponoć IAMS "przoduje" pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś