Gość: . Re: KTO JEST ADMINEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 16:19 Bo zaraz będziemy tu mieć: narysuj.mi.barmana marysuj.mi.barmana narysuj.ni.barmana marysuj.mi.baranka naryśuj.mi.baranka narysuj.ni.barańka marysuj.ni.barańka namasuj.mi.ptasi.mózg Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.barmanke Dziewczyny! Zgłosiłam ten wątek 20.05.04, 16:25 Dziewczyny! Zgłosiłam ten wątek do wycieńcia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narysuj.mi.krolika za komuny to bylo nie do pomyslenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 16:28 zeby kazdy mogl pisac co chce... dziewczeta, nie dajmy sie!!! komuno wroc! cenzuro wroc! baranku wroc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narysuj.mi.bananka Re: za komuny to bylo nie do pomyslenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 16:42 Gość portalu: narysuj.mi.krolika napisał(a): > zeby kazdy mogl pisac co chce... > dziewczeta, nie dajmy sie!!! > komuno wroc! cenzuro wroc! baranku wroc! No właśnie, spałować gnoja, 48 h na dołku i na Żuławy Odpowiedz Link Zgłoś
grazzzyna Re: KTO JEST ADMINEM? 21.05.04, 00:48 Gość portalu: . napisał(a): > Bo zaraz będziemy tu mieć: > > narysuj.mi.barmana > > marysuj.mi.barmana > > narysuj.ni.barmana > > marysuj.mi.baranka > > naryśuj.mi.baranka > > narysuj.ni.barańka > > marysuj.ni.barańka > > namasuj.mi.ptasi.mózg Chyba rzeczywistosc przerosla Twoja fantazje (mimo ze Ci jej nie brakuje)! Wspolczuje narysuj mi..., i tak jak w innym watku pisalam, proponuje nie zwracac uwagi na kretyna. Musimy sami sie z tym uporac, bo admini ulotnili sie po angielsku i jeszcze nie przylecieli z cieplych krajow:-) Pozdrawiam i niczego nie rysuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Ja jestem adminem 20.05.04, 16:28 Ja jestem adminem, proszę o spokój dziewczynki bo jak zaraz się wkurzę to zobaczycie, pożałujecie, że w ogóle kiedykolwiek odwiedzałyście to forum. Cisza,bo was po gołych tyłkach powystrzelam!! Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.barmanke Re: Ja jestem adminem 20.05.04, 16:32 Wow lenka ja to lubie tak po gołej pupce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KTO JEST ADMINEM? IP: 195.85.227.* 20.05.04, 20:55 to się czyta jak "teatrzyk zielona gęś".... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Kochani, ktos skopiowal moja... 20.05.04, 21:41 ... sygnaturke, chcac mnie skompromitowac. W tym samym celu posluguje sie moim znieksztalconym nickiem. Nie wiem kim jest i dlaczego to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: narysuj.mi.baranka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:46 po prostu nie zwracaj uwagi mysle ze wszyscy powinni przestac zwraca na to uwage moze gosc ma cos z glowa? i nie moze sobie poradzic z problemem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: KTO JEST ADMINEM? 20.05.04, 21:58 adminami sa tebe i maas. admini ci pojawiaja sie na forum o forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Odpowiedz Link Zgłoś