Gość: galwani Re: Cyryl jest grzeczny a nikt go nie chce:-(( ! IP: *.acn.pl 23.07.04, 22:57 ja bym go bardoz chcial.... gdybym nie mial 3 psow i 5 myszy i bog wie ilu ryb : ( a nawet to by mi nie przeszkadzalo.... no ale nie zyje w domu sam i rodzina zgodzic sie nie chce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
malwisienia Re: Cyryl jest grzeczny a nikt go nie chce:-(( ! 24.07.04, 08:55 pokaż rodzince jego zdjecia, może się złamią ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
galwani Re: Cyryl jest grzeczny a nikt go nie chce:-(( ! 24.07.04, 09:30 pokazalem.... ale marny efekt :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Cyryl jest grzeczny a nikt go nie chce:-(( ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 17:33 up Cyrylku! Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Cyryl jest grzeczny a nikt go nie chce:-(( ! 26.07.04, 11:00 up... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.galli Re: Cyryl jest grzeczny a nikt go nie chce:-(( ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:19 a mam pytanie- moze moglabym znalesc kogos dla Cyrylka ale jestem z warszawy... i nie bardzo mam jak transport zalatwic , ma to sens? na razie popytam znajomych pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galwani Re: Cyryl jest grzeczny a nikt go nie chce:-(( ! IP: *.acn.pl 26.07.04, 11:28 to samo chcialem zaptyac... czy jestescie w stanie jakikolwiek transport zalatwic? co do kosztow transportu to juz mozna sie dogadac..... to wiekszego znaczenia nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 :-)))) 26.07.04, 11:38 Przed chwilą na miau.pl przeczytałam, że Cyryl pojechał do nowego domu, do Szczecina - na razie szczegóły nie są znane. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: :-)))) 26.07.04, 11:43 mysiam1 napisała: > Przed chwilą na miau.pl przeczytałam, że Cyryl pojechał do nowego domu, do > Szczecina - na razie szczegóły nie są znane. No to wspaniale :-)))))) Zdrowie Cyryla oraz nowych właścicieli!. Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: :-)))) 26.07.04, 12:46 :):):):):) mam nadzieje ze wzieli go odpowiedzialni ludzie bardzo sie ciesze i bardzo pozdrawiam wlascicieli :) a Cyrylkowi zycze cieplego dobrego domu :) moze kocisko wreszcie bedzie mialo troche szczescia w zyciu :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Mysiam - to wspaniala wiadomosc !!! 26.07.04, 14:49 Cy mozesz podac linka do tego "newsa" na Miau ? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Mysiam - to wspaniala wiadomosc !!! 26.07.04, 14:53 To jest fragment dotyczący Cyryla :-) " Wzięła go dziewczyna około trzydziestki. Ma juz w domu kotkę i ma nadzieję, że Cyryl sie zaaklimatyzuje. Dopadło ja stado miłych i pieknych kotów. Cyryl chwycił Ją zębami za rękę. Zapytała mnie- który kot ma najmniejsze szanse? Oczywiście Cyryl.- odrzekłam. Jest stary, ma nieatrakcyjnie przywiędnięte uszy. Byc może wróci mu jeszcze świerzb (obecnie nie ma sladu). Do tego obwisły bruszek. Stary dominant. Pomimno antyreklamy Dziewczyna zabrała Cyryla. Czekam na wieści." Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Mysiam - to wspaniala wiadomosc !!! 26.07.04, 15:47 Super wiadomosc:-) mam nadzieje, ze ta Osoba odezwie sie na Miau :-) Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilka Re: Cyryl ma już domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 17:56 P.galli ! Cyrylek szczęśliwie znalazł dom, ale na forum miau i na stronach bydgoskiego schroniska jest jeszcze wiele stęsknionych kotów-malutkich i tych dużych, mających mniejsze szanse na dom. Jakbyś popytała znajomych ... Adopcje na odległość jak najbardziej wchodzą w grę ! Odpowiedz Link Zgłoś
galwani Re: Cyryl ma już domek 26.07.04, 17:59 moze to glupio zabrzmi... ale jedynie taka szanse widze... pomozcie mi znalezc... lub sami zrobcie (jesli macie mozliwosc) fotke kota... ale zeby tak samo lapala za serce jak ta cyryla.... pare osob prawie sie zlamalo.... gdybym im dzis nie napiasl ze to nieaktualne bo cyryl juz ma dom... to sadze ze niedlugo mialbym info na gadu wygladajace mniej wiecej "to gdzie tego kota mozna wziasc??" (lub cos w tym stylu) wiem ze to glupio brzmi.... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Cyryl ma już domek 26.07.04, 18:11 Galwani, wejdź na forum miau.pl - tam są wątki adopcyjne, w większości ze zdjęciami. Odpowiedz Link Zgłoś
galwani Re: Cyryl ma już domek 26.07.04, 18:15 wlasnie jestem po rozmowie z dziewczyna..... i narazie odpuszczam temat..... za bardzo sie w to wszystko chyba wkrecilem... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilka Re: Cyryl ma już domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:20 To jest zbiorczy wątek o kotach szukających domu na forum miau: forum.miau.pl/viewtopic.php?t=16977, a to link do kącika adopcyjnego bydgoskiego schroniska: www.schronisko.org.pl/index.asp?id=92, gdzie do niedawna długo czekał na dom Cyryl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.galli Re: Cyryl ma już domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 09:09 llka - popytac sie moge tylko ze trudno bedzie , zwykle jest tak ze jak chce miec kota to juz dawno go ma (tak jak ja) i zwykle nie moze miec wiecej bo tez by je mial. w wawce tez od groma kotow w schroniskach ja najchetniej wzielabym wszystkie ale nie moge nawet nie ze wzgledu na warunki mieszkaniowe i "ludzkie" (jakos by to bylo) ale ze względu na kocura ktory absolutnie nie toleruje innych kotow i masakra by byla. Jesli chodzi o Cyryla to po prostu fotka byla tak "łaspiąca za serce" ze postanowilam cos zrobic. Ale pytac sie bede pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Cyryl jest grzeczny a nikt go nie chce:-(( ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:19 No nareszcie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Cyryl jest grzeczny a nikt go nie chce:-(( ! 06.08.04, 16:48 up! Odpowiedz Link Zgłoś